Gość: Ania IP: *.abo.wanadoo.fr 24.05.02, 20:33 Jestem w 9 tygodniu ciazy. Codziennie mam mdlosci - ale tylko wieczorami. Rano wszystko jest OK. Jak to jest z tymi mdlosciami? Czy moga byc o dowolnej porze? Jakie sa wasze doswiadczenia? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kathy38 Re: dalczego mdli mnie w ciazy tylko wieczorami 24.05.02, 23:26 Pierwsza ciąża - mdłości poranne Druga ciąża - mdłości wieczorne Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
mary_ann Re: dalczego mdli mnie w ciazy tylko wieczorami 25.05.02, 01:28 w obu ciążach mialam mdlosci z grubsza przez cały dzień, choć z małymi przerwami (do 18 aż tygodnia), choc najgorsze rzno. A czy przypadkiem nie bierzesz po południu albo wieczorem witamin? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JasminT. Re: dalczego mdli mnie w ciazy tylko wieczorami IP: 193.0.110.* 26.05.02, 16:34 Witam Jam ialam mdlosci w nocy - budzilam sie ok 2 nad ranem i nie moglam spac przez jakies dwie godziny Nie mam pojecia czym to bylo spowodowane)) Pozdrawiam serdecznie JasminTea Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: irka Re: dalczego mdli mnie w ciazy tylko wieczorami IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 27.05.02, 21:27 Ja na początku ciąży schudłam 5 kg. Miałam mdłości i rzygałam straszliwie, okropnie, cały żołądek mi wywijało jak skarpetę, poniewaz niewiele mogłam jeść przez te mdłości - rzygałam głównie żółcią. Wymiotować zaczynałam codziennie punktualnie o wpół do 11-ej. Rano czułam się zazwyczaj dobrze lub prawie dobrze. Widocznie te mdłości wieczorne to taka twoja uroda. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zaza mdlosci IP: 212.219.189.* 28.05.02, 10:34 a mnie bralo o kazdej porze dnia i nocy bywalo tak ze obudzilam sie w nocy i...noc z glowy najgorsze to , ze ja potrafilam zwracac po 6-8 godzin, wykonczona bylam strasznie! lekarze nie widzieli u mnie nic groznego, ponoc im wiecej sie zwraca tym zdrowsze dziecko... a najgorsze to ze ja zwracalam przez caly okres ciazy z malymi przerwami.... mialam serdecznie dosc, bo nic nie moglam zaplanowa, nie wiadomo byulo kiedy kolejne "zwracanie"... Odpowiedz Link Zgłoś
yavorius Re: dalczego mdli mnie w ciazy tylko wieczorami 01.06.02, 15:07 Wolałabyś, żeby Cię mdliło cały dzień??? Odpowiedz Link Zgłoś