agis6 29.05.05, 11:25 Co sądzicie o dzieciach, które całe dnie spędzają plącząc się po ulicach, stojąc przed blokami. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
zebra12 Chyba źle wychowani rodzice.... 29.05.05, 13:35 Przecież to rodzice pozwalają dzieciom biegać cały dzień bez opieki i nie widzą w tym nic złego! Nie mają dla swoich pociech czasu, a jak ich latorośle coś zbroją, to robią wielkie oczy i uważają, że to pewnie jest winna: 1. Pani w szkole 2. Katecheta 3. Ksiądz 4. Syn sąsiadki 5. Ciężkie czasy itp Ale ich dziecko, to ofiara ich wychowania i ich stylu życia! Smutne, ale prawdziwe! Odpowiedz Link Zgłoś
mynia_pynia Re: źle wychowane dzieci 29.05.05, 14:26 Właśnie wczoraj pierwszy raz uwagę zwruciłam w grzeczny sposób (nie krzycząc i bez wulgaryzmów) dwóm dziewczyną, nie były szczęśliwe (około 14lat) ale sobie poszły. I teraz się zastanawiam czy jak wyjde na spacer z psem to dostane od ich kolegów czy też rodziców w "ryja". Odpowiedz Link Zgłoś
lola211 Re: źle wychowane dzieci 29.05.05, 16:00 Mysle- ciekawe co z nich wyrosnie? Odpowiedz Link Zgłoś
carmelaxxx Re: źle wychowane dzieci 29.05.05, 18:35 nie jest bledem ze dzieci same wychodza na podworko tylko to ze nie zawsze sie dobrze zachowuja. to ze dzieci same wychodza na dwur jest jak najbardziej pozytywne. Wiem sama po sobie ze duzo spedzalam na powietzry , nie zwasze wtedy bylam grzeczna dziewczynka a wyroslam na ludzi i nie jestem zdemiralizowana Odpowiedz Link Zgłoś
asia9931 Re: źle wychowane dzieci 29.05.05, 22:39 A co twoim zdaniem ma robić gdy wróci ze szkoły i odrobi lekcje, a na dworze piękna pogoda? Siedzieć przy komp. , gapić się w telewizor, trzymać mamę za spódnicę ,czy może powinien miec tyle zajęć dodatkowych żeby mu nie starczało czasu na podwórko? To że jak to powiedziałaś plączą się po podwórku nie świadczy o tym że są żle wychowane. NO chyba że naprawdę żle się zachowują. Moje dzieci też dużo czasu są na podwórku i mi to nie przeszkadza. Ja jako dziecko biegałam od rana do wieczora i jakoś zdegenerowana nie jestem. Na to czy dziecię jest dobrze wychow. czy nie i tak najwiekszy wpływ mają rodzice, a nie podwórko czy ulica. Odpowiedz Link Zgłoś