Dodaj do ulubionych

Prezenty na chrzciny

IP: 195.116.105.* 24.07.02, 09:22
Poradżcie , jakie prezenty z okazji chrztu kupuje blizsza
i dalsza rodzina .
Obserwuj wątek
    • eb73 Re: Prezenty na chrzciny 24.07.02, 09:40
      niektórzy kupują ubranka, jakies zabawki, inni dają pieniądze,
      inni złote łańcuszki itp. , to zależy...
      za jakis miesiąc tez mam mieć chrzciny, mój mąż ma być chrzestnym więc sprawa
      sie jeszcze bardziej komplikuje, ale kilka chrzcin mamy za sobą w tym 1
      własnego dziecka
      Pozdrawiam
      • Gość: inka Re: Prezenty na chrzciny IP: *.poleczki.dialup.inetia.pl 24.07.02, 11:31
        Np. Pamiątkowy album gdzie się wpisuje informacje na temat tego dnia, wkleja
        zdjęcia chrzestnych , dzidzi itd.
        Ostatnio znalazłam u teściów łańcuszek złoty z medalikiem. Po krótkim śledztwie
        okazało sie że to chyba był prezent dla dziewczynki na chrzciny, ich wnuczki
        (nie od nich, ;o)).
        Akurat dobrze się składa! Za rok jak znalazł - założy na I Komunie....
        • Gość: AniaSK Re: Prezenty na chrzciny IP: *.katowice.agora.pl / *.kato.gazeta.pl 24.07.02, 15:13
          Mój mały dostał piękną biblię w obrazkach dla dzieci, uważam, że to dobry
          pomysł.
    • Gość: Gosia Re: Prezenty na chrzciny IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 24.07.02, 22:48
      Myśle, że najlepiej podpytać Rodziców, miedzy innymi dlatego, żeby nie dublować
      prezentów. Moje dzieci na chrzest dostawały m.in. piękne święte obrazki (lub
      ryngrafy). Jeden wisi nad łóżeczkiem, a drugi (trzeci) leży schowany, bo jakie
      inne wyjście... Radzę więc wcześniejsze uzgodnienie...
    • Gość: Iza Re: Prezenty na chrzciny IP: *.introl.pl 25.07.02, 14:11
      Dobrze jest spytać, mojemu chrześniakowi kupiłam leżaczek Chicco (rodzice
      powiedzieli, że przydałby się) + Biblia dla dzieci + okazyjna kartka. Córa
      dostała pieniądze, złoty łańcuszek i kolczyki (co gorąco odradzam, chyba, że
      wiesz na 100% iż rodzice przekłują dziecku uszy. Ja mówiłam, że nie będę małej
      przekłuwać uszu, mimo to dostała kolczyki, które teraz leżą w kasetce...).
      • Gość: ela Re: Prezenty na chrzciny IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 25.07.02, 15:24
        tak bywa, moja dostała złote łańcuszki, kiedys je nałoży, pieniądze , ubranka
        huśtawkę na drzwi i inne podobne, trudno wyczuć kto jakie ma potrzeby

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka