Dodaj do ulubionych

SPRZEDAJ,KUP,ZAMIEŃ

29.10.05, 18:48
Na forum sporo ofert ale dla małych dzieciaków .Ja dla swoich 140+ nic nie
znajduje może to jest dobre miejsce na takie "tranzakcje"Jak myślicie?
pozdrawiam nowa w pisaniu i stara podglądaczka tego forumsmile
Obserwuj wątek
    • mika_p Re: SPRZEDAJ,KUP,ZAMIEŃ 30.10.05, 00:47
      To forum, Starsze dziecko, NIE jest dobrym miejscem na oferty sprzedazy, kupna,
      zamiany - własciwym jest eDzieckowy sklepik, czyli oferty:
      Kupię:
      forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=614
      Sprzedam odziez dziecięcą:
      forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=675
      Sprzedam inne artykuły dzieciece:
      forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=613
      Niestety, regulamin forum nakazuje grupowac oferty w jednym miejscu, tak więc
      uprzejmie prosze nie dokładac mi roboty i pisac je na forum docelowym, bo i tak
      będę musiała poprzenosić.

Mika_P, moderator
    • redudek Re: SPRZEDAJ,KUP,ZAMIEŃ 30.10.05, 14:44
      No właśnie może powinno zostać utworzone forum sprzedaj,kup,zamień dla
      starszych dzieci,nie zawsze mamy starszych dzieci zaglądają na inne fora bo tam
      są przeważnie rzeczy dla maluszków.A ja oprócz malucha mam także dwóch
      starszych synów smile
    • tomira74 Re: SPRZEDAJ,KUP,ZAMIEŃ 30.10.05, 15:13
      No właśnie dlatego zadałam te pytanie a nie załozyłam nowy temat. Jest tak jak
      piszę popoprzednia koleżanka tam są oferty dla maluszków a dobrze byłoby zrobić
      coś typowego dla dzieci starszych.Może bez dokładania dodatkowej roboty
      komukolwiek bo nie o to chodzi.Raczej o wysondowanie potrzeb.Pozdrawiam
      • redudek Re: SPRZEDAJ,KUP,ZAMIEŃ 30.10.05, 16:59
        jestem w dalszym ciągu za! smile
        pozdrawiam
      • mika_p Re: SPRZEDAJ,KUP,ZAMIEŃ 30.10.05, 23:12
        Popatrzcie, tak wygląda lista forów ofertowych na gazecie.pl:
        forum.gazeta.pl/forum/0,53940,2713377.html
        eDziecko ma naprawdę bogaty wybór forów. To będzie pierwszy argument przeciw
        nowemu forum. Drugi będzie trudność selekcji. Jak wiemy wszytskie, dzieci rosną
        różnie. Niektorzy uczniowie są mniejsi niż przedszkolaki. Kryterium wiekowe
        odpada. Wzrostowe pewnie też.
        Mam maluchów jest na forum najwięcej, bo dzidziusie wyrastają ze swoich ubranek
        błyskawicznie, kilkulatek może pochodzić i kilka lat, ale po tym czasie często
        nadają się już tylko na łaty, no chyba że ktoś ma bardzo grzeczne dziecko smile
        A jeśli nawet by założono dodatkowe forum "Sprzedam - ubranka dla starszaków"
        to chyba moderatorka Sklepiku pirzgnęłaby robotą w diabły, bo miałaby groch z
        kapustą, ogłoszenie ląduje zazwyczaj w pierwszym w miarę pasującym forum, a
        potem podniosłyby się głosy, żeby scalic fora, bo na starszakowym niewiele się
        dzieje smile
        Mówię wam to jako doświadczony moderator i użytkownik forów.

PS. Na przyszłość nie piszcie w tytule wątku samymi wielkimi literami, to w
        Internecie oznacza krzyk i jest zakazane przez netykietę i regulamin forum.
        • jagawi Re: SPRZEDAJ,KUP,ZAMIEŃ 03.11.05, 09:39
          Probowalam kiedys zamieścic ogłoszenie o sprzedaży sprzętu sportowego (narty dla 5,6-latka) na forum
          dziecko - inne. Niestety - zaginelo wsrod ofert sprzedaży nosidełek, przewijaków itp. Ja jestem bardzo
          ZA stworzeniem forum dla starszaków.
          • airebea Re: SPRZEDAJ,KUP,ZAMIEŃ 03.11.05, 10:48
            Też jestem za stworzeniem osobnego działu dla starszych dzieci.
    • majewska12 Re: SPRZEDAJ,KUP,ZAMIEŃ 03.11.05, 10:53
      Jestem jak najbardziej za wydzieleniem jak w temacie. To ma sens z punktu
      widzenia rodziców dzieci w wieku szkolnym, którzy niestety chyba są tu w
      mniejszości.
      • iwonesik Re: SPRZEDAJ,KUP,ZAMIEŃ 06.11.05, 09:32
        Ja mam 10 latka, który teraz bardzo szybko rośnie. Obecnie kupuje mu ubranka na
        158-162 cm. Zamieściłam w zeszłym miesiącu na forum KUPIE ogłoszenie przepadło
        w zalewie ubranek dla maluszków!!!
    • redudek A nawet 06.11.05, 11:05
      A nawet możnaby wymieniać się książkami szkolnymi,tanio odkupywać.Dzieci w
      wieku dojrzewania,szybko rosną i nie zdążą zniszczyć ubrań a już za małe,a
      wiadomo ze chcą się ubierać w ciuchy markowe a kupienie nowych markowych ubrań
      jest przynajmniej dla mnie nie możliwe.Można stworzyc takie forum dla
      starszaków na próbę,gdy się nie sprawdzi zlikwidować.Myślę że warto spróbować.smile
      • iwonesik Re: A nawet 06.11.05, 11:59
        Właśnie już od IV klasy można kupować książki od starszych dzieci, a nie
        wydawać zawrotnych sum na podręczniki. Nie wspominam o ubraniach. Siostra
        przywiozłam mi z Włoch super sweter dla synka za 10 euro, w H&M widziałam
        podobny za 70zł. Jakie zarobki są w Polsce, a jakie we Włoszech?? Dlaczego u
        nas wszystko jest takie drogie???? Nie możemy sobie pomóc osobnym forum????
      • mika_p Re: Podręczniki 06.11.05, 12:38
        Forum ofertowe dla podręczników już istnieje w ramach portalu gazeta.pl, fakt,
        że nie jest zlinkowane w eDzieckowym sklepiku, niemniej, jest i to już od
        dawna, o, proszę:
        forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=706
        Wasz wniosek przekazałam Administracji forum, ja tu tylko sprzątam smile
        • tomira74 Re: Podręczniki 07.11.05, 10:16
          Dzikujemy administracji forumsmile
          Może wspólnie uda nam się stworzyć takie miejsce. W razie czego chętnie się tam
          udzielewink pozdrawiam
          • irena111 popieram 07.11.05, 13:02
            Mam nadzieję, że wniosek o otwarcie tego forum przejdzie. Mam syna, który
            rośnie bardzo szybko a siedzenie przy forum, na którym widzę ubranka dla
            maluchów jest niesamowicie męczące. Owszem, jest parę ofert dla dzieci
            większych, ale bardzo trudno jest je wyszukać. Myślę, że takie forum ułatwiłoby
            nam kontakt między mamami starszych dzieci i nawet gdyby okazało się, że będzie
            mniejsze zainteresowanie to nie znaczy, że takie forum nie jest potrzebne.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka