15.01.07, 10:37
Wybieram się z dzeickiem na lodowisko do Promenady w Warszawie, kto już tam
był???? Jak tam jest?????
Pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • alex05012000 Re: DROGO! 15.01.07, 10:41
      lodowisko małe, okrągłe, szatnia na dole po schodkach, symaptycznie ale
      drogo...
      • bella43 Re: DROGO! 15.01.07, 11:20
        Dziękuje za informacje.
        Chciałam sią wybrać na TORWAR ale nieczynny od 18.01 do 28.01 z powodu
        Mistrzostw Europy, a wcześniej obiecałam dziecku że w prezencie Imieninowym
        pójdziemy na łyżwy, więc słowa muszę dotrzymać.A że drogo no cóż trudno.
        • acorns Re: DROGO! 15.01.07, 13:08
          > Chciałam sią wybrać na TORWAR ale nieczynny od 18.01 do 28.01 z powodu
          > Mistrzostw Europy

Zapomnij o Torwarze. Byłem z Młodą w którąś niedzielę i w ogóle nie dało się
          pojeździć, bo tłum ludzi. Nawet rozpędzić się nie można, bo to zbyt ryzykowne.
          Chyba że ktoś niezbyt umie jeździć to wtedy Torwar dla niego może być. Młoda
          była z koleżanką w czwartek, bo myślała że to tylko w weekendy takie tłumy są,
          ale było dokładnie to samo. Tak więc Torwaru nie polecam.
    • mami7 Re: Łyżwy 15.01.07, 22:02
      Może jeszcze Stegny? jest też Figlowisko przy Multikinie, ale nie wiem czy nie za daleko, bo to juz daleki Ursynów wink, albo pod Pałacem Kultury.

W Promenadzie nam się nie podobało. Duzo ludzi, czekalismy sporo w kolejce, żeby w ogóle wejśc (ale pewnie tylko tak w weekend) i faktycznie dośc drogawo.

• bella43 Re: Łyżwy 16.01.07, 08:19
        Bardzo dziękuje za opinie.
        • nunik Re: Łyżwy 16.01.07, 18:20
          U nas są w mieście dwa darmowe lodowiska niedaleko Spodek i Fala. Nie ma
          problemów z dostaniem się .
          • mamatoma1 Re: Łyżwy 03.02.07, 23:40
            A Fala jeszcze działa? Podobno tam wzsystko pozamykali. Wiesz może kiedy w
            Spodku jest mało ludzi na lodowisku? z góry dziękuję za odpowiedź
      • aga_wa1 drogo-ile??? 19.01.07, 16:51
        ile to drogo????
        nie wiem czemu ale wyrobiłam sobie opinie ze w centrach hanlowych lodowiska sa
        za darmo-jako magnes.....jakas gupiawinkjestem.
        Figlowisko 8 i 6 zeta (łyzwy chyba 5 zeta)
        dla porównania-bardzo podobne lodowisko w małej miejscowosci(ale bardzo pręzna
        gmina) pod Wawa 2 zeta..(dla zameldowanych za darmo....)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka