bella43 15.01.07, 10:37 Wybieram się z dzeickiem na lodowisko do Promenady w Warszawie, kto już tam był???? Jak tam jest????? Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
alex05012000 Re: DROGO! 15.01.07, 10:41 lodowisko małe, okrągłe, szatnia na dole po schodkach, symaptycznie ale drogo... Odpowiedz Link Zgłoś
bella43 Re: DROGO! 15.01.07, 11:20 Dziękuje za informacje. Chciałam sią wybrać na TORWAR ale nieczynny od 18.01 do 28.01 z powodu Mistrzostw Europy, a wcześniej obiecałam dziecku że w prezencie Imieninowym pójdziemy na łyżwy, więc słowa muszę dotrzymać.A że drogo no cóż trudno. Odpowiedz Link Zgłoś
acorns Re: DROGO! 15.01.07, 13:08 > Chciałam sią wybrać na TORWAR ale nieczynny od 18.01 do 28.01 z powodu > Mistrzostw Europy Zapomnij o Torwarze. Byłem z Młodą w którąś niedzielę i w ogóle nie dało się pojeździć, bo tłum ludzi. Nawet rozpędzić się nie można, bo to zbyt ryzykowne. Chyba że ktoś niezbyt umie jeździć to wtedy Torwar dla niego może być. Młoda była z koleżanką w czwartek, bo myślała że to tylko w weekendy takie tłumy są, ale było dokładnie to samo. Tak więc Torwaru nie polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
mami7 Re: Łyżwy 15.01.07, 22:02 Może jeszcze Stegny? jest też Figlowisko przy Multikinie, ale nie wiem czy nie za daleko, bo to juz daleki Ursynów , albo pod Pałacem Kultury. W Promenadzie nam się nie podobało. Duzo ludzi, czekalismy sporo w kolejce, żeby w ogóle wejśc (ale pewnie tylko tak w weekend) i faktycznie dośc drogawo. Odpowiedz Link Zgłoś
nunik Re: Łyżwy 16.01.07, 18:20 U nas są w mieście dwa darmowe lodowiska niedaleko Spodek i Fala. Nie ma problemów z dostaniem się . Odpowiedz Link Zgłoś
mamatoma1 Re: Łyżwy 03.02.07, 23:40 A Fala jeszcze działa? Podobno tam wzsystko pozamykali. Wiesz może kiedy w Spodku jest mało ludzi na lodowisku? z góry dziękuję za odpowiedź Odpowiedz Link Zgłoś
aga_wa1 drogo-ile??? 19.01.07, 16:51 ile to drogo???? nie wiem czemu ale wyrobiłam sobie opinie ze w centrach hanlowych lodowiska sa za darmo-jako magnes.....jakas gupiajestem. Figlowisko 8 i 6 zeta (łyzwy chyba 5 zeta) dla porównania-bardzo podobne lodowisko w małej miejscowosci(ale bardzo pręzna gmina) pod Wawa 2 zeta..(dla zameldowanych za darmo....) Odpowiedz Link Zgłoś