Gość: ulla IP: *.netpark.pl / 192.168.10.* 24.04.03, 11:21 co sądzicie o tych tabletkach? Czy napewno nie maja wpływu na dziecko (karmienie piersią)? chciałabym prosić o opinie mam, które je stosuja, bądź stosowały.Z góry serdeczne dziękuję. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mamamisi Re: cerazette 27.04.03, 12:00 Na pewno nie maja wpływu na dziecko-za to miały wpływ na mie, gdyż przez 2 m-ce ich przyjmowania co drugi tydzień miałam tygodniową miesiączkę.Miało mi się to wyregulować, ale musiałam przerwać przymowanie tabletek, bo byłam wykończona fizycznie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: monika_zabrze Re: cerazette IP: 213.186.70.* 30.04.03, 08:18 Ja mam dokładnie to samo. 6 miesięcy stosowania cerazette i tylko kilkudniowe przerwy w krwawieniach, biore ostatnie opakowanie i kończe z nimi bo mam już dość. Lekarz też starał sią mnie przekonać że to się ureguluje ale jakoś nie widze poprawy. A na dziecko myślę, że nie mają żadnego wpływu. Odpowiedz Link Zgłoś
uleczkaj Re: cerazette 28.04.03, 15:56 Hej Ulla, Stosuję cerazette od miesiąca i moje wrażenia są jak najbardziej pozytywne, w porównaniu do injekcji Depo Provery szalona różnica na + dla pigułek. Bardzo polecam, ale jak widać z maila poprzedniczki reakcja na każdą w zasadzie antykoncepcję hormonalną jest sprawą bardzo indywidualną. Pozdrawiam Ula Odpowiedz Link Zgłoś
ariana_ Re: cerazette 28.04.03, 21:22 Jakiś czas temu na Zdrowiu kobiety był wątek babki, która zaszła w ciążę stosując te pigułki. Skojarzyłam ich nazwę, bo tamten wątek był bardzo rzucający się w oczy. Odpowiedz Link Zgłoś
soraya1 Re: cerazette 13.05.03, 21:05 w sierpniu urodzilam od listopada zazywam i jescze nic zlego sie nie stalo dziecko normalne (karmie piersia caly czas-sumiennie) ja nie mialam zadnego krwawienia a ni plamienia i jestem bardzo zadowolona. Odpowiedz Link Zgłoś