Gość: berit_20 IP: *.acn.pl / 10.72.4.* 11.05.03, 11:56 co sadzicie o produktach marki chicco?????? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Kasia Re: firma Chicco??????? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.05.03, 12:23 Produkty jak każde inne jedne lepsze drugie gorsze, ale zasady sprzedaży to jest KOSZMAR !!!!!!!!!!!!!! Kiedyś kupiłam ich fotelik - kołyskę. Potem chciałam dokupić podwozie, żeby dzieciaka nie taszczyć w ręku. I co? ?????Nie można, nie żeby nie pasowało, tylko, że należy kupić w komplecie z nowym fotelikiem i spacerówką, ponad 1500 zł. Efekt: dopasowałam spacerówkę mojego starszego dziecka (nie chicco) i nie kupiłam wcale. Więcej nic tej firmy nie kupię. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Iza Re: firma Chicco??????? IP: *.introl.pl 12.05.03, 11:43 Używałam fotelików samochodowych, najpierw typu nosidełko 0-13kg, potem 9- 18kg. Oba bardzo sobie chwalę. Wygodne, ładne tapicerki, łatwe do prania. Kolejny fotelik do 36kg już nie spodobał mi się nie ma regulacji zagłówka. Kupię więc Concord. Miałam też leżaczek i kilka ubranek. Też nie narzekam, no może tylko wujek przepłacił za ubranka - ja bym takich drogich nie kupiła. Odpowiedz Link Zgłoś