Dodaj do ulubionych

mata do tańczenia

22.07.09, 15:23
Jaką wybrać? Taką do podłączenia do TV czy taką na baterie bez potrzeby
podłączenia do sprzętu (podłączana do komputera odpada)?
Czy warto w ogóle taką matę kupić 7 latce?
Obserwuj wątek
    • mama_kotula Re: mata do tańczenia 22.07.09, 17:12
      Może w temacie, czy warto - warto, ale... powiem tak - co jest wg mnie najważniejsze: przed zakupem trzeba sprawdzić, czy mata nie jest za duża, bo na za dużej będzie niewygodnie. Zdaję sobie sprawę, że na macie tańczą (skaczą) już i pięciolatki, na youtube można zobaczyć, niemniej - duża mata to większe odległości między panelami, taniec jest bardziej męczący, jest więcej "fazy lotu" miedzy panelami, co przy zabawie przez 10 minut może nie ma znaczenia większego, ale jak ktoś zamierza skakać/tańczyć szybsze kawałki, dużo i na wysokim stopniu zaawansowania (poziom 8-9), to jest dyskomfort. Moja mata (90x73) jest dla mojego syna (6 lat, 120 cm) za duża i niewygodna, właściwie to sądzę, że i jak dla mnie mogłaby być o jakieś 10 cm w obie strony krótsza.

Generalnie warto, choćby dla siebie suspicioussuspicious, bo zabawa przednia i fajny sposób aktywnego spędzania wolnego czasu. No ale wcześniej sprawdzić smile.

Co do podłączania, nie bardzo się znam - ale może tu ktoś będzie wiedział, jak byłaby najlepsza: www.krokmania.com/forum/portal.php
      PS. Najlepsza to w ogóle byłaby sztywna z relingiem z tyłu. O. wink
      • julia_mba Re: mata do tańczenia 26.07.09, 22:21
        My kupiliśmy jedną z tych najtańszych i jestem bardzo zadowolona. cÓRKA (6 lat)
        tanczy i naprawdę szybko tymi nóżkami przebiera))
        Podłączamy do telewizora.
    • dorotakatarzyna Re: mata do tańczenia 30.07.09, 00:46
      My mamy taką do telewizora. Dziewczynki (lat 6 i 12) bawiły się super - przez
      dwa dni. Od pół roku leży nie ruszana.
      • pudelek09 Re: mata do tańczenia 30.07.09, 20:20
        Moja corka na wczasach non stop skskala na takich automatach do
        tanczenia,bardzo jej sie podobalo,wiec kupilismy jej mate taka
        podaczana do TV.2 gora 3razy tanczyla i mata lezy jakies 1,5roku.
        • fjefjurka71 Re: mata do tańczenia 05.08.09, 23:55
          Taka mata do tańczenia jest świetną rozrywką nie tylko dla dzieci,ale i dla
          dorosłych. My kupiliśmy ją z myślą o nas,a nie dzieciach,i sprawdza się
          genialnie,na przykład na posiadówkach ze znajomymismile
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka