Dodaj do ulubionych

Warsztat nr 178

20.02.11, 19:23
Jutro (21.02.11) zaczynam pewne przedsiewziecie. Co to jest? Pewien projekt, wlasciwie to zadanie. Co to za zadanie? Juz kiedys zaczelam wczesniej i nie skonczylam, poniewaz ... To moze byc jedno z pytan i jednoczesnie podpowiedz smile
Rozwiazanie jak zwykle za tydzien smile
Obserwuj wątek
    • tarot.marsylski Re: Warsztat nr 178 20.02.11, 20:26
      andgie napisała:

> Jutro (21.02.11) zaczynam pewne przedsiewziecie. Co to jest? Pewien projekt, wl
      > asciwie to zadanie. Co to za zadanie?

same karty wystrzeliły-10 dysków,wisielec,10 mieczy,6 różdżek
      pierwsze skojarzenie to lokata długoterminowa na niski procent ALE to też nauka jazdy konnej lub nawet nauka nowej talii kart albo nauka strzelania.Harris napisała o 10 mieczy "Kiedy tylko skończyłam prace nad 10 mieczy Rosja chwyciła za broń".Są dwie 10 więc to zakończysz sukcesem.Na 10 dysków jest DUŻO monet,z 40 razem więc też to może być rysunek,układanie puzzli.

Juz kiedys zaczelam wczesniej i nie skonc
      > zylam, poniewaz ... To moze byc jedno z pytan i jednoczesnie podpowiedz smile

Nie chciało ci się bo 9 kielichów(zajęłaś się czymś innym/nie chciało ci się)! big_grin
      • andgie Re: Warsztat nr 178 20.02.11, 20:34
        Dzieki Tarocie za interpretacje i ciesze sie, ze dolaczyles do warsztatow.
        • kita32 Re: Warsztat nr 178 20.02.11, 22:40
          Ciekawy temat, intrygujący smile
      • andgie Komentarz dla Tarota Marsylskiego 27.02.11, 18:24
        to lokata długoterminowa Zadanie jest dlugoterminowe.
        Nauka jazdy konnej mysle, z karty pokazaly wisilek fizyczny .
        .Są dwie 10 więc to zakończysz sukcesemOby drogi Tarocie, oby
        >
        > Nie chciało ci się bo 9 kielichów(zajęłaś się czymś innym/nie chciało ci si
        > ę)! big_grin
        > Ha,ha!
        Bardzo dobrze , Tarocie smile
        >
    • camaretto Re: Warsztat nr 178 23.02.11, 14:17
      Hej Andgie

Miło was znowu widzieć po dłuzszym okresie smile
      Witam wszystkich
      • andgie Re: Warsztat nr 178 23.02.11, 15:35
        Witam Camaretto i ciesze sie, ze dolaczylas po dluzszym okresie nieobecnosci smile
        • kita32 interpretacja 25.02.11, 13:21
          https://fotoforum.gazeta.pl/photo/0/bi/zc/8ybr/iyz1084kxOWNNBl7DB.jpg
          projekt – Rydwan – dotyczy wprowadzenia jakiejś zmiany lub dotyczy podróży lub przeprowadzki;
          Andgie – Moc – dojrzała do dokonania tego co planuje, jest przygotowana fizycznie i psychicznie;
          Samopoczucie podczas realizacji – 10 Pucharów – pełnia szczęścia;

Jakiej sfery życia dotyczy – 8 Kijów – motoru napędowego organizmu – coś związanego ze zdrowiem lub sprawnością fizyczną lub bilansem energetycznym;
          Czego to wymaga od Andgie (jakiej sprawności lub cechy charakteru) - Słońce – odwagi zmierzenia się z czymś nowym, wprowadzenie czegoś nowego w swoje życie, optymizmu;
          Spodziewane korzyści – 10 Monet – uzyskanie maksymalnej sprawności fizycznej lub bezpieczeństwa finansowego;

Co jest łatwe? – 9 Monet – predyspozycje Andgie, cel jest blisko (od 9 do 10);
          Co jest trudne? – Król Mieczy – przekonać własny umysł, jakieś wątpliwości, argumenty otoczenia lub sprawy załatwiane w urzędach;
          Co przeszkodziło wcześniej? – 4 Monet – pewna sztywność, nawyki, stan posiadania (może za mały kapitał) lub zepsuty samochód.

Myślę, że Andgie postanowiła wprowadzić jakąś radykalną zmianę w swoje życie. Może całkowitą zmianę diety (np. przejście na wegetarianizm)? Gdyby nie dobre samopoczucie Andgie (10 P), to podejrzewałabym rzucenie palenia. A może Andgie zdecydowała przenieść się do swojego chłopaka i zacząć życie we dwoje? W każdym razie jest jej dobrze (10 Pucharów) i jest pewna swoje decyzji (Moc).

Sfera życia to coś, co daje energię – pasuje i do diety i do chłopaka, ale z przeprowadzki do chłopaka to raczej się wycofuję – na kartach przeważają samotne postacie. 8 Kijów pasuje do rozpoczęcia jakiejś działalności i to działalności która powinna przynieść zyski finansowe, bo w rozkładzie przeważają Monety, a w spodziewanych korzyściach jest aż 10 Monet. Jeżeli działalność, to związana z pasją życiową. Może z podróżami (VII)?

Podsumowując: radykalna zmiana diety lub rozpoczęcie własnej działalności biznesowej.
          • olkacool Ta dam.. ;P 25.02.11, 21:06
            Próbuję, choć to trudne.. bo to może być wszystko ;P

co to za przedsięwzięcie – Cesarz
            o matko.. to nie wiem.. kojarzy się z czymś "na stałe", co ma reguły/zasady, plan.. jest niezmienne.. kojarzy mi się też z tym, że sama sobie będziesz "szefem".. ewentualnie ma to związek z mężczyzną.. albo ma to związek z intelektem, umysłem

To Andgie – Rycerz Buław Aktywna, zaangażowana, pełna zapału i chęci.. pozytywnie nastawiona.. haha.. ten rycerz już wiele razy przeprowadzkę pokazał.. coś związanego z ruchem..

co robi Andge - paź kielichów.. to mi się kojarzy z wytworami wyobraźni ;P rękodzieło, aukcje, dużo emocji wywołuje.. może to coś nowego, świeżego..ten pazik mi bardzo często pokazuje wiadomości.. komunikowanie się, informacje, przekazywanie..

Samopoczucie – As Bulaw
            super, dobrze nastawiona..

Jakiej sfery życia dotyczy – Pustelnik - kojarzy się z szeroko pojętym rozwojem, duszy np, czy umiejętności, może być też dokształcanie (kurs).. albo jakaś joga czy medytacja, ćwiczenia .. ewentualnie właśnie poszukiwanie swojego miejsce, przenoszenie się z miejsca na miejsce

Czego to wymaga od Andgie - Paź Buław - kontaktowość, ruch, aktywność, może odpowiadanie na smy, telefony, wiadomości.. szybka reakcja..radość, pozytywne nastawienie

Spodziewane korzyści – 9 Monet
            albo materialne, albo upiększanie ciała, otoczenia.. zbieranie wiedzy i doświadczenia, zadbanie o siebie i swoją korzyść..zadowolenie pod każdym względem

Co przeszkodziło wcześniej? – Królowa Monet 5 Kielichów
            .. albo jakaś osoba konkretna: mama np, przyjaciółka.. ewentualnie pieniążki, brak czasu lub negatywne nastawienie..może zabrakło lokum odpowiedniego do przedsięwzięcia.. miejsca..

Ufff... trudne tongue_out
            • andgie Re: Ta dam.. ;P 25.02.11, 23:44
              Dzieki dziewczyny za Wasze interpretacje smile
            • andgie Komentarz dla Olkicool 27.02.11, 18:49
              olkacool napisała:

> To Andgie – Rycerz Buław Aktywna, zaangażowana, pełna zapału i chę
              > ci.. pozytywnie nastawiona, coś związanego z ruchem..
              > Tak, jestem pozytywnie nastawiona i duzo sie ruszam smile
              > Samopoczucie – As Bulaw[/b] super, dobrze nastawiona.. Tak, nawet bardzo.
              >
              > Jakiej sfery życia dotyczy – Pustelnik - kojarzy się z szeroko poj
              > ętym [u][b]rozwojem[/[/b] Jeszcze nigdy nie schudlam tyle ani nie pobieglam na tak daleko.
              Czego to wymaga od Andgie - Paź Buław - kontaktowość, ruch, aktywność, >
              > Spodziewane korzyści – 9 Monet
              albo materialne, albo upiększanie ciał> a, otoczenia.. zbieranie wiedzy i doświadczenia, zadbanie o siebie > [b]
              > Co przeszkodziło wcześniej? – negatywne nastawienie. No tak, nie bylam specjalnie zdeterminowana.
              Dobrze, Olkocool,mialas duzo trafien.
          • andgie Komentarz dla Kity 27.02.11, 18:42
            Projekt– dotyczy wprowadzenia jakiejś zmiany
            > Andgie – Moc – dojrzała do dokonania tego co planuje, jest przygoto
            > wana fizycznie i psychicznie
            ;Tez tak mysle smile
            > Samopoczucie podczas realizacji – 10 Pucharów – pełnia szczęścia;
            >
            Hmmm, czasem mi brakuje boczku smile
            > Jakiej sfery życia dotyczy – 8 Kijów – motoru napędowego organizmu
            > – coś związanego ze zdrowiem lub sprawnością fizyczną lub bilansem energe
            > tycznym;
            Tak
            > Spodziewane korzyści – 10 Monet – uzyskanie maksymalnej sprawności
            > fizycznej
            Tak myslesmile
            >
            > Co jest łatwe? – 9 Monet – predyspozycje Andgie, cel jest blisko mam nadzieje.
            > Co jest trudne? – Król Mieczy – przekonać własny umysł, Tak, tak, tak!!!
            > Co przeszkodziło wcześniej? – 4 Monet – pewna sztywność, nawyki ,
            Hm. Za bardzolubie czekolade i wspomniany boczek.>
            > Myślę, że Andgie postanowiła wprowadzić jakąś radykalną zmianę w swoje życie. M
            > oże całkowitą zmianę diety (
            ? W każdym r azie jest jej dobrze (10 Pucharów) i jest pewna swoje decyzji
            Swietna interpretacja Kito!!
      • camaretto Re: Warsztat nr 178 26.02.11, 16:55
        tam w pktcie 4. chciałam miało to znaczyć - zanim przyjdzie do większych inwestycji chcesz 'wypróbować', rozwinąć skrzydła. W tym sensie. Bo trudno nie zauważyc, że jest to niezła forma zarobku.
        w podsumowaniu próbowałam 'trafić' w branżę - jakaś upiększająca ciało dziedzina to być musiała... ale nie przywiązuj się tak bardzo do tej interpretacji. To może być również jakiś sport, dyplom fitness trenera i początek działalności -zajęć w klubie fitness, czy coś takiego. Nie wiem, ostatnio bardzo popularne jest produkcja własnych bransoletek i siłownia - prawie ze każdy na forum to uprawia, ja też - a to bardzo sugeruje sad
        Mam nadzieję, że teraz jasniej się wypowiedziałam - nie miało to znaczyć ze zamierzasz czekać w nieskończoność na 'ruch' partnera, zanim zaczniesz w ten sposób zarabiać.
        • kita32 Re: Warsztat nr 178 27.02.11, 18:21
          I co, jeszcze nie ma odpowiedzi? sad
          • kita32 Re: Warsztat nr 178 27.02.11, 18:21
            A jednak jest smile
            • andgie Re: Warsztat nr 178 27.02.11, 18:25
              Przepraszam Kito za spoznienie, juz pisze smile
              • kita32 Re: Warsztat nr 178 27.02.11, 18:29
                A ja miałam Rydwan a nie pomyślałam o biegach....
      • andgie Komentarz dla Cammaretto 27.02.11, 18:36

Czego dotyczy ten projekt 9Kiel
        - 19, 0/AP QK/ 8P
        Działalności twórczej/ artystycznej lub zdrowia - stawiałam na odchudzanie
        [b]Bingo.
        razem.Trochę dziecinnie ten projekt wyszedł poprzednim .Fakt
        To nowa działalność związana z zarobkowaniem czy/i zdrowiem fizycznym,organizacja nowej struktury. spalaniem energii ... Duzo spalania nrgi smile
        Co ci nie pozwoliło zakończyć go wcześniej ?

Brakło inspiracji,[u]
        Tak, - słomiany zapał zakończył wcześniej podjętą decyzję Znaomicie!
        Wyzwolenie , aktywność fizyczna bądź związana z fizyczną aktywnością praca np. no i początkiem czegoś nowego, lepszą organizacją czasu albo struktury fizycznej - np. figury, wizażu, pozbieraniem i ładnym wyglądem/ nauką i początkiem nowej działalności
        Na przykład joggingiem.Tak!!!
        Dotyczy
        1.Upiekszenie ciała? Znowu, bardzo dobrze!
        4P 5P 8M 2B
        Doprowadzasz coś w sobie do perfekcji. zdyscyplinowania życia
        Tak!
        Moda albo odchudzanie - np.może nawt kurs dietetyki albo fitness training.

Swietnie, Cammaretto! To sie nazywa powrot w wielkim stylu!
    • andgie Rozwiazanie 27.02.11, 18:20
      21.02 zaczelam sie odchudzac smile
      Witalna czescia programu jest trening biegowy; na wiosne zamierzam wystartowac w lokalnym bigu na 5km i sie na to przygotowywuje. Jak dotad schudlam 1 kg ,zamierzam zrzucic 8kg, 7 do zrzucenia.
      Wczesniej probowalam i sie odchudzic i przebiec 5km (ale osobno, nie laczylam tych zadan),ale zabraklo mi zapalu i przyszla zimna zima smile Tym razem jestem zdeterminowana ,a oprocz tego Pluton tworzy teraz sekstyl do mojego Marsa, milosnicy astrologii wiedza, ze taki traznyt jest bardzo korzystny dla zamierzonych przeze mnie przedwsiewziec. Za pare tygodni napisze Wam o rezultatach smile
      Glownym zadaniem jest jednak ochudzanie i o to pytalam.
      • olkacool Re: Rozwiazanie 27.02.11, 18:43
        Och, biegi i odchudzanie ;P
        Haha, ja podobnie.. ale już zaczęłam z 10dni (dieta+ćwiczenia+silna motywacja)
        Trzymam kciuki Andgie kiss
      • camaretto Re: Rozwiazanie 27.02.11, 18:45
        Jeżeli wolnocoś doradzić to może sprobuj wspomóc ten pomysł termoaktywną odżywką albo wyciagiem z zielonej herbaty, póki jest zimno smile
        Ja regularnie chadzam na siłownię wink
    • andgie Zwyciezca 27.02.11, 18:51
      Kazdy cos trafil, ale Cammaretto byla po prostu rewelacyjna!

Wygrala Cammaretto! Gratulacje!!!

• olkacool Re: Zwyciezca 27.02.11, 18:53
        Też jestem tego zdania!!!
        Brawo Cammaretto smile
      • camaretto Re: Zwyciezca 27.02.11, 18:56
        Dzięki dziewczyny! Bardzo jest mi mił!
        napisze kiedy tylko wymyślę jakąś 'ludzką zagadkę'
        • camaretto Re: Zwyciezca 27.02.11, 19:01
          Już nie mówiac o tym że wszyscy mieliście duzo trafień... dawno nie było tak jednogłośnej odpowiedzi!
          Gratulacje dla wszystkich!
          • andgie Re: Zwyciezca 27.02.11, 19:05
            To prawda. Wszyscy pisali podobnie.
            • kita32 Re: Zwyciezca 27.02.11, 19:37
              Camaretto, gratulacje!!! Już po przeczytaniu rozwiązania było wiadome, że wygrasz smile

Gratulacje również dla wszystkich uczestników - bardzo dobrze nam wszystkim poszło smile
      • andgie Re: Zwyciezca 27.02.11, 19:01
        Charakterystyczne, ze wszyscy pisali o moim swietnym samopoczuciu i pozytywnym nastawieniu. Faktycznie, czuje sie dobrze i juz sie ciesze na wynik. Zauwazylam tez, ze wiecej bylo komentarzy o ruchu niz o ograniczeniu . Byly tez interpretacje o czekajacym mnie sukcesie, to swietnie! Oczywisci, ze pozniej napisze, jak mi idzie, wyznaczylam sobie czas do konca kwietnia.
        I jeszcze jedno. Niektorzy pisali o nowo rozpoczetym biznesie i czekajacym mnie takze tutaj sukcesie. Niedawno faktycznie rozpoczelam wlasna dzialalnosc, zalozylam firme sprzatajaca. W przyszlym tygodniu rozpoczyna sie duza kampania reklamowa. Zobaczymy, jak pojdzie smile
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka