Dodaj do ulubionych

Warsztat 234 - szpital

18.03.12, 18:47
Witam wszystkich i zapraszam do wspólnej zabawy smile

Dwa lata temu trafiłam do szpitala z bardzo głupiego powodu.

1. Gdzie miało miejsce to, co przyczyniło się do odwiezienia mnie do szpitala.
2. Jaka to była pora roku?
3. Jaki był główny czynnik/przyczyna tego, co mi się stało.
4. Jaka była diagnoza?
5. Komu musiałam odmówić czegoś tego dnia i co to było?
6. Jakie było negatywne echo tego wydarzenia (niezwiązane z moi zdrowiem czy samopoczuciem)?
Obserwuj wątek
    • kita32 Re: Warsztat 234 - szpital 18.03.12, 19:17
      Zaciekawia...
    • ivana Re: Warsztat 234 - szpital 19.03.12, 08:36
      Ojej, sprawy zdrowotne w Tarocie nie sa moim "konikiem";-(
      • olkacool Karty 22.03.12, 17:39
        Ok, ja pierwsza.. mało jest warsztatów zdrowotnych a na czymś ćwiczyć trzeba ..

Przełożenie 10 mieczy Rydwan 4 Monet
        po tych kartach, to może potknęłaś się lub spadłaś.. albo się przewróciłaś i to się stało szybko i ma związek z plecami (może dysk wypadł?) czy ogólnie z połączonymi ruchomymi częściami ciała np stawy..

1. Gdzie miało miejsce
        Kapłanka
        dom, ewentualnie ciche miejsce lub miejsce w którym się wchodzi wychodzi, mało mówi, więcej słucha
        cecha charakterystyczna miejsca 8 Monet
        może kościół? lub ogólnie budynek: szkoła czy biblioteka, taki w którym należy zachować ciszę, przychodzą tam ludzie by zdobyć informacje lub wysłuchać kogoś/czegoś.. może być też miejsce pracy, ewentualnie miejsce związane z wodą (Kapłanka mi się tak kojarzy)

2. Jaka to była pora roku? Rycerz Kielichów
        lato, wakacje, ewentualnie według Golden Dawn od 23 października do 23 listopada

9 Buław Królowa Kielichów

potknięcie, czy poślizgniecie, być może przewróciłaś się i nastąpiło złamanie czy nawet utrata przytomności lub zawroty głowy, albo uraz głowy skoro 9 Buław (ma bandaż na głowie) .. ewentualnie wypiłaś coś? lub po prostu nieuwaga, nieostrożność, zagapienie

4. Jaka była diagnoza? 4 Monet 9 Mieczy
        tu z kolei karty mi się z kręgosłupem kojarzą.. monety okrągłe, miecze - ból, może ciężko było spać czy siedzieć

5. Komu musiałam odmówić czegoś tego dnia i co to było? 6 Mieczy
        kim jest dla Ciebie 9 Kielichów

To mógł być ktoś przejezdny, z rodziny (kielichy jako więzy krwi) lub przyjaciel/przyjaciółka która czegoś potrzebowała
        czego odmówiłaś Rydwan spotkania, wyjazdu .. może ktoś był w trudnym momencie życia albo miał się przeprowadzić a Ty miałaś pomóc..

6. Jakie było negatywne echo tego wydarzenia (niezwiązane z moi zdrowiem czy samopoczuciem)? 2 Monet Kochankowie wydatek pieniężny? Może jakaś strata np. zrezygnowałaś z wyjazdu gdzieś czy z pracy...

Pozdrawiam Tarocistów i Tarocistki wink
        czekam na inne odpowiedzi.
        • greenwenus Re: Karty 23.03.12, 16:38
          Moja interpretacja. Jakos slabo czuje te karty, mam wrazenie jakbym nie widziala najwazniejszego.

1. Gdzie mialo miejsce to, co przyczynilo sie do odwiezienia Cukinii do szpitala?
          - Umiarkowanie, Krol pucharow
          Na lonie przyrody, w okolicach jest woda, rzeczka, las ale moze tez w pubie gdzie jest alkohol, choc na pikniku tez moze byc.

2. Jaka to byla pora roku?
          - As bulaw
          Wiosna,

3. Jaki byl glowny czynnik/przyczyna tego, co Cukinii sie stalo?
          - Paz pucharow, rydwan i 8 mieczy
          Mam wrazenie ze byla troche nieostrozna, moze po paru dobrych drinkach, robila cos zywiolowo i jakby w cos wpadla, zostala uwieziona, moze wpadla do tej rzeczki.

4. Jak byla diagnoza?
          - 5 pucharow, 9 mieczy
          No i tutaj mam problem bo nie za bardzo znam sie na zdrowiu, ale idac juz moim tropem, lekarz uznal zatrucie (alkoholem) moze byla poobijana, wyziebiona bo mimo, ze to wiosna wcale jeszcze cieplo nie bylo. (nie wiem czemu, ale obchody topienia Marzanny mi sie skojarzyly) Cukinia tez byla ta cala sytuacja zestresowana, moze nawet zawstydzona i nie dawalo jej to spokoju.

5. Komu musiala Cukinia odmowic czegos tego dnia?
          - 9 monet
          Kolezance lub znajomej

6. Co to bylo?
          - 3 bulawy, paz monet
          Byly na cos umowione, Cukinia miala wywiazac sie z jakis zobowiazan, cos tej osobie wczesniej przyrzekla.

7. Jakie bylo negatywne echo tego wydarzenia?
          - 3 pucharow, Wisielec
          Jakas impreza zostala odwolana, cos przeniesiono na inny termin lub sie wcale nie odbylo. Moze tez Cukinia musiala zmienic swoje plany i z czegos zrezygnowac.

Ode mnie to tyle, jestem ciekawa wyniku.
          • cukinia3 Rozwiązanie 07.04.12, 16:44
            Dziewczyny, bardzo Wam dziękuję za ciepłe słowa. Mam nadzieję, że zdrówko będzie mi dopisywało.
            Oto rozwiązanie zagadki:

W pracy (pracowałam wówczas w salonie kosmetycznym).

Lato

Słońce, przegrzanie. Za długo siedziałam na schodkach przed pracą opalając się.

4. Jaka była diagnoza?

Udar słoneczny+odwodnienie.

Musiałam wyjść z pracy niemalże w trakcie wykonywania kliencte manicuru (zaraz potem była do mnie zapisana jej koleżanka, której w międzyczasie kolega obcinał włosy).Tak więc odmówiłam po prostu wykonania usługi dwóm osobom.

6. Jakie było negatywne echo tego wydarzenia (niezwiązane z moi zdrowiem czy samopoczuciem)?

Szefowa nie wierzyła w to, co mi się stało, twierdziła, że wyolbrzymiam. Jej stosunek do mnie bardzo się pogorszył i nie wierzyła mi mimo to, że chciałam pokazać wypis ze szpitala.
    • ivana Re: Warsztat 234 - szpital 23.03.12, 17:33
      As Pucharow(-)
      Mialo to miejsce na jakiejs imprezie zakrapianej alkoholem. Mogly to byc urodziny, rocznica lub Sylwester

> 2. Jaka to była pora roku?
      10 Mieczy
      Zima, pod koniec roku.

> 3. Jaki był główny czynnik/przyczyna tego, co mi się stało.

5 Pucharow(-)
      Chyba namieszlas jakichs plynow, albo cos zjadlas

> 4. Jaka była diagnoza?
      10 Buław(-) Kapłan
      Zlamalas jakies zasady, z czyms przedobrzyłas. Nalezalo odciazyc organizm. Moze musialas przestrzegac przez jakis czas jakiejs diety?

> 5. Komu musiałam odmówić czegoś tego dnia i co to było?
      Król Denarow(-)
      Odmowilas jakiemus mezczyznie.? Moze tacie albo jakiemus przyjacielowi

Czego odmowiłas?
      Sąd(-)

Odmowilas rozmowy, kontaktu, wysluchania
      ...

> 6. Jakie było negatywne echo tego wydarzenia (niezwiązane z moi zdrowiem czy sa
      > mopoczuciem)?
      Król Pucharow(-)

Ktos z Twojego otoczenia wykazal sie niedojrzaloscia, moze sie upil. Ewentualnie lekarz nie wykazal sie profesjonalizmem
      .

To tyle ode mnie ale mam wrazenie , ze w nic nie trafilam. ;-(
      • kita32 interpretacja 25.03.12, 10:25
        Rozkład:
        https://fotoforum.gazeta.pl/photo/0/bi/zc/8ybr/juaCIPqANZ3RYUMPWB.jpg
        Powód przyjęcia do szpitala: 3 Pucharów
        Na co wyglądało: As Monet;
        Jak było faktycznie: Umiarkowanie (-);
        Przyczyna tego co się stało: Sąd Ostateczny (-);
        Diagnoza: Król Kijów;
        Gdzie: Królowa Pucharów (-);
        Pora roku: Rycerz Monet;
        Komu odmówiła coś tego dnia: 9 Pucharów (-);
        Co odmówiła? Królowa Kijów;
        Negatywne echo: Król Mieczy (-).

Królewski rozkład. Aż dwie Królowe i dwóch Królów, Rycerz… Przewaga Pucharów czyli dużo wody, płynów, emocji.

3 Pucharów jako powód przyjęcia do szpitala – kojarzy mi się z jakimiś problemami z gospodarką wodną organizmu. Karta nie jest odwrócona, bo pewnie nie było to nic strasznego. W pierwszym momencie pomyślałam, że coś się stało na jakiejś imprezie lub z powodu imprezy – np. jakaś nietolerancja na podawany tam napój. Potem przyszły mi na myśl kobiece sprawy np. obfite krwawienie wzięte za krwotok. As Monet kojarzy mi się z ciążą lub z „kobiecymi” sprawami, ewentualnie Monety ogólnie wskazują na ciało, no ale to jasne, ze w szpitalu ląduje się z powodu problemami z ciałem. Może więc skóra? Jakaś wysypka?
        Faktycznie to pewnie było coś normalnego, ale nadmiarowe (Umiarkowanie odwrócone).
        Przyczyny (Sąd Ostateczny (-)) nie domyślam się crying. Może, Cukinio, zaproponowano Ci coś, co miało przynieść jakieś natychmiastowe pozbycie się jakiś problemów (powstanie z martwych), ale wcale nie pomogło tylko zaszkodziło (karta odwrócona).

Diagnoza (Król Kojów (-)): przyczyną problemów było nadmierne ciepło, przegrzanie się, uczulenie na promienie słoneczne lub nadmierne działanie tzn. jakieś przemęczenie się.

Miejscem sytuacji (Królowa Pucharów (-)) była miejscowość nadmorska lub działo się to na wodzie lub obok wody. Królowa może wskazywać na jakieś znane miejsce poza granicami kraju, słynny kurort lub coś w tym rodzaju. Ta odwrócona karta może wskazywać również, że działo się to podczas powodzi lub na zalanych powodzią miejscach.

Pora roku to chyba czas żniw (Rycerz Monet).

Cukinia odmówiła coś tego dnia osobie związanej z miejscem (Puchary). Może ktoś wtedy organizował coś związane z zabawą lub jakąś rozrywką (9 Pucharów). Nie całkiem dobrze to jemu wychodziło (karta odwrócona). Liczył na występ Cukinii, pokazanie się jej, zrobienie czegoś (Królowa Kijów). A tu nic z tego…

Konsekwencje (Król Mieczy (-)) wskazują na problem natury prawnej lub umysłowej. To było bolesne dla Cukinii (Miecze). Dotyczyło ważnych spraw (Król). Mogło być związane z szefem. Coś jej odmówiono, na czym jej zależało.

Naprawdę jestem ciekawa wink.
        • kita32 a rozwiązanie? 25.03.12, 19:17
          Cukinia nie zauważyła zmiany czasu lub zapomniała o warsztatach lub coś jej wypadło...
          • greenwenus Re: a rozwiązanie? 25.03.12, 19:25
            Ja tez niecierpliwie czekam!!! Cukinia gdzie jestes?
            • kita32 Co zrobić? 26.03.12, 22:17
              Coś się stało i Cukinia się nie odzywa. Byłoby szkoda, gdyby warsztaty się "zablokowały" z tego powodu. Gdyby Cukinia napisała np. że wyjeżdża i wróci powiedzmy we wtorek, to spokojnie można by poczekać. A jak nie wiemy co się stało, to myślę, że trzeba wyjść z tego stanu "zawieszenia" i wybrać następną osobę prowadzącą.

Nie wiadomo, kto był najbliżej rozwiązania. Osobiście proponowałabym wybrać na prowadzącą tę osobę, która napisała pierwszy rozkład. Poczekajmy, powiedzmy do jutra (wtorku) wieczorem. Jak Cukinia się nie zjawi, to proponowałbym Olkęcool na prowadzącą, bo napisała jako pierwsza.

Co Wy na to? Olkocool, czy jesteś tu?
              • kita32 Re: Co zrobić? 26.03.12, 22:28
                Czy ktoś umie wysłać post do Cukinii3? Ja próbowałam i wyskakuje mi informacja:

UŻYTKOWNIK O PODANYM NICKU NIE ISTNIEJE LUB ZOSTAŁ ZABLOKOWANY

Trudno mi w to uwierzyć. Raczej coś źle robię próbując wysłać list...
                • greenwenus Re: Co zrobić? 26.03.12, 22:57
                  Uwazam ze to dobra propozycja!!!
                  • olkacool Re: Co zrobić? 27.03.12, 06:53
                    Ojej dziewczyny ...
                    Napisałam pierwsza - fakt ... zaraz coś wrzucę na warsztat smile
                    • cukinia3 Przepraszam! 06.04.12, 15:32
                      Witajcie,
                      słuchajcie, postaram się dać weryfikacje Waszym wpisom. O ironio, trafiłam do szpitala na dwa tygodnie i nie mogłam odpisać.
                      Bardzo Was przepraszam za zwłokę. sad
                      • ivana Re: Przepraszam! 07.04.12, 09:25
                        Cukinio duzo zdrowka zycze!
                        • olkacool Re: Przepraszam! 07.04.12, 12:34
                          Ja również życzę zdrowia smile
                          i dużo wypoczynku na święta.. ściskam...
                          • cukinia3 Rozwiązanie 07.04.12, 16:45
                            Dziewczyny, bardzo Wam dziękuję za ciepłe słowa. Mam nadzieję, że zdrówko będzie mi dopisywało.
                            Oto rozwiązanie zagadki:

W pracy (pracowałam wówczas w salonie kosmetycznym).

Lato

Słońce, przegrzanie. Za długo siedziałam na schodkach przed pracą opalając się.

4. Jaka była diagnoza?

Udar słoneczny+odwodnienie.

Musiałam wyjść z pracy niemalże w trakcie wykonywania kliencte manicuru (zaraz potem była do mnie zapisana jej koleżanka, której w międzyczasie kolega obcinał włosy).Tak więc odmówiłam po prostu wykonania usługi dwóm osobom.

Szefowa nie wierzyła w to, co mi się stało, twierdziła, że wyolbrzymiam. Jej stosunek do mnie bardzo się pogorszył i nie wierzyła mi mimo to, że chciałam pokazać wypis ze szpitala.
                            • cukinia3 Do Greenwenus 07.04.12, 16:58
                              1. Gdzie mialo miejsce to, co przyczynilo sie do odwiezienia Cukinii do szpitala?
                              - Umiarkowanie, Krol pucharow
                              Na lonie przyrody, w okolicach jest woda, rzeczka, las ale moze tez w pubie gdzie jest alkohol, choc na pikniku tez moze byc. / niestety, miejsce to ścisły teren miejski, zabudowany

2. Jaka to byla pora roku?
                              - As bulaw
                              Wiosna, / Lato smile

3. Jaki byl glowny czynnik/przyczyna tego, co Cukinii sie stalo?
                              - Paz pucharow, rydwan i 8 mieczy
                              Mam wrazenie ze byla troche nieostrozna, moze po paru dobrych drinkach, robila cos zywiolowo i jakby w cos wpadla, zostala uwieziona, moze wpadla do tej rzeczki. Nieostrożność, to fakt, za długo siedziałam na schodkach bez żadnego nakrycia głowy.

4. Jak byla diagnoza?
                              - 5 pucharow, 9 mieczy
                              No i tutaj mam problem bo nie za bardzo znam sie na zdrowiu, ale idac juz moim tropem, lekarz uznal zatrucie (alkoholem) moze byla poobijana, wyziebiona bo mimo, ze to wiosna wcale jeszcze cieplo nie bylo. (nie wiem czemu, ale obchody topienia Marzanny mi sie skojarzyly) Cukinia tez byla ta cala sytuacja zestresowana, moze nawet zawstydzona i nie dawalo jej to spokoju. /Zgadza się zdecydowanie druga część, pierwsza niestety nie. sad Bardzo mnie to zmartwiło, nie wiedziałam, co powie szefowa, gdyż miewała swoje humorki

5. Komu musiala Cukinia odmowic czegos tego dnia?
                              - 9 monet
                              Kolezance lub znajomej Dwóm klientkom, obcym osobom

6. Co to bylo?
                              - 3 bulawy, paz monet
                              Byly na cos umowione, Cukinia miala wywiazac sie z jakis zobowiazan, cos tej osobie wczesniej przyrzekla. Bardzo ładnie, panie umówiły się dzień wcześniej na manicure

7. Jakie bylo negatywne echo tego wydarzenia?
                              - 3 pucharow, Wisielec
                              Jakas impreza zostala odwolana, cos przeniesiono na inny termin lub sie wcale nie odbylo. Moze tez Cukinia musiala zmienic swoje plany i z czegos zrezygnowac. /Niestety, panie już się nie pojawiły, miały być tylko jednorazowo, nikt nie proponował im nawet innego terminu.
                              • cukinia3 Do Kita32 07.04.12, 17:04
                                Królewski rozkład. Aż dwie Królowe i dwóch Królów, Rycerz… Przewaga Pucharów czyli dużo wody, płynów, emocji. / Tak smile

3 Pucharów jako powód przyjęcia do szpitala – kojarzy mi się z jakimiś problemami z gospodarką wodną organizmu./brawo!/ Karta nie jest odwrócona, bo pewnie nie było to nic strasznego. /zgadza się, udar+odwodnienie, po paru dniach byłam znowu na chodzie W pierwszym momencie pomyślałam, że coś się stało na jakiejś imprezie lub z powodu imprezy – np. jakaś nietolerancja na podawany tam napój. Potem przyszły mi na myśl kobiece sprawy np. obfite krwawienie wzięte za krwotok. As Monet kojarzy mi się z ciążą lub z „kobiecymi” sprawami, ewentualnie Monety ogólnie wskazują na ciało, no ale to jasne, ze w szpitalu ląduje się z powodu problemami z ciałem. Może więc skóra? Jakaś wysypka? /tutaj niestety się nie zgadza, ze skórą było wszystko ok. Sprawy kobiece - też nie.
                                Faktycznie to pewnie było coś normalnego, ale nadmiarowe (Umiarkowanie odwrócone).
                                Przyczyny (Sąd Ostateczny (-)) nie domyślam się . Może, Cukinio, zaproponowano Ci coś, co miało przynieść jakieś natychmiastowe pozbycie się jakiś problemów (powstanie z martwych), ale wcale nie pomogło tylko zaszkodziło (karta odwrócona). /z własnej woli i głupoty sobie to zafudnowałam

Diagnoza (Król Kojów (-)): przyczyną problemów było nadmierne ciepło, przegrzanie się/brawo!, uczulenie na promienie słoneczne lub nadmierne działanie tzn. jakieś przemęczenie się. Udar słoneczny+odwodnienie smile

Miejscem sytuacji (Królowa Pucharów (-)) była miejscowość nadmorska lub działo się to na wodzie lub obok wody. Królowa może wskazywać na jakieś znane miejsce poza granicami kraju, słynny kurort lub coś w tym rodzaju. Ta odwrócona karta może wskazywać również, że działo się to podczas powodzi lub na zalanych powodzią miejscach. Nie, miejsce to przestrzeń miejska, nie ma tutaj zupełnie nic związanego z wodą

Pora roku to chyba czas żniw (Rycerz Monet). /brawo! było upalne lato, dokładnie lipiec.

Cukinia odmówiła coś tego dnia osobie związanej z miejscem (Puchary). Może ktoś wtedy organizował coś związane z zabawą lub jakąś rozrywką (9 Pucharów). Nie całkiem dobrze to jemu wychodziło (karta odwrócona). Liczył na występ Cukinii, pokazanie się jej, zrobienie czegoś (Królowa Kijów). A tu nic z tego… zgadza się odmówienie. Miałam wykonać manicury

Konsekwencje (Król Mieczy (-)) wskazują na problem natury prawnej lub umysłowej. To było bolesne dla Cukinii (Miecze). Dotyczyło ważnych spraw (Król). Mogło być związane z szefem./zgadza się, szef tutaj grał główną rolę. Coś jej odmówiono, na czym jej zależało.
                                • cukinia3 Do Ivana 07.04.12, 17:08
                                  As Pucharow(-)
                                  Mialo to miejsce na jakiejs imprezie zakrapianej alkoholem. Mogly to byc urodziny, rocznica lub Sylwester

> 2. Jaka to była pora roku?
                                  10 Mieczy
                                  Zima, pod koniec roku.

> 3. Jaki był główny czynnik/przyczyna tego, co mi się stało.

5 Pucharow(-)
                                  Chyba namieszlas jakichs plynow, albo cos zjadlas

> 4. Jaka była diagnoza?
                                  10 Buław(-) Kapłan
                                  Zlamalas jakies zasady, z czyms przedobrzyłas. Nalezalo odciazyc organizm. Moze musialas przestrzegac przez jakis czas jakiejs diety?

> 5. Komu musiałam odmówić czegoś tego dnia i co to było?
                                  Król Denarow(-)
                                  Odmowilas jakiemus mezczyznie.? Moze tacie albo jakiemus przyjacielowi

Czego odmowiłas?
                                  Sąd(-)

Odmowilas rozmowy, kontaktu, wysluchania ... /wiesz, tu po części to wysłuchanie może się zgadzać. Kojarzę tę kartę tak, że dwie osoby siedzą naprzeciwko siebie i rozmawiają, klientki były dużymi gadułami.

> 6. Jakie było negatywne echo tego wydarzenia (niezwiązane z moi zdrowiem czy sa
                                  > mopoczuciem)?
                                  Król Pucharow(-)

Ktos z Twojego otoczenia wykazal sie niedojrzaloscia, moze sie upil. Ewentualnie lekarz nie wykazal sie profesjonalizmem.
                                  • cukinia3 Do Olkacool 07.04.12, 17:12
                                    Przełożenie 10 mieczy Rydwan 4 Monet
                                    po tych kartach, to może potknęłaś się lub spadłaś.. albo się przewróciłaś i to się stało szybko i ma związek z plecami (może dysk wypadł?) czy ogólnie z połączonymi ruchomymi częściami ciała np stawy..

1. Gdzie miało miejsce
                                    Kapłanka dom, ewentualnie ciche miejsce lub miejsce w którym się wchodzi wychodzi, mało mówi, więcej słucha
                                    cecha charakterystyczna miejsca 8 Monet
                                    może kościół? lub ogólnie budynek: szkoła czy biblioteka, taki w którym należy zachować ciszę, przychodzą tam ludzie by zdobyć informacje lub wysłuchać kogoś/czegoś.. może być też miejsce pracy/dokładnie, praca/, ewentualnie miejsce związane z wodą (Kapłanka mi się tak kojarzy)

2. Jaka to była pora roku? Rycerz Kielichów lato, wakacje, ewentualnie według Golden Dawn od 23 października do 23 listopada /super, lato/

9 Buław Królowa Kielichów
                                    potknięcie, czy poślizgniecie, być może przewróciłaś się i nastąpiło złamanie czy nawet utrata przytomności lub zawroty głowy, albo uraz głowy skoro 9 Buław (ma bandaż na głowie) .. ewentualnie wypiłaś coś? lub po prostu nieuwaga, nieostrożność, zagapienie / własna głupota smile siedziałam na tych nieszczęsnych schodkach tyle czasu i mnie przegrzało. Co do bandażu na głowie - niesamowicie mnie bolała, zasłabłam i miałam mroczki przed oczami, więc poniekąd ta karta buław się zgadza

4. Jaka była diagnoza? 4 Monet 9 Mieczy
                                    tu z kolei karty mi się z kręgosłupem kojarzą.. monety okrągłe, miecze - ból, może ciężko było spać czy siedzieć

5. Komu musiałam odmówić czegoś tego dnia i co to było? 6 Mieczy
                                    kim jest dla Ciebie 9 Kielichów
                                    To mógł być ktoś przejezdny, z rodziny (kielichy jako więzy krwi) lub przyjaciel/przyjaciółka która czegoś potrzebowała
                                    czego odmówiłaś Rydwan spotkania, wyjazdu .. może ktoś był w trudnym momencie życia albo miał się przeprowadzić a Ty miałaś pomóc..

6. Jakie było negatywne echo tego wydarzenia (niezwiązane z moi zdrowiem czy samopoczuciem)? 2 Monet Kochankowie wydatek pieniężny? Może jakaś strata np. zrezygnowałaś z wyjazdu gdzieś czy z pracy... /pod te monety podciągam fakt, iż po prostu straciłam okazję do zarobku.
                                    • cukinia3 Zwycięzca! 07.04.12, 17:14
                                      Oficjalnie ogłaszam, iż ten warsztat wygrała Kita32 smile Bardzo trafna interpretacja!

Dziękuję Wam wszystkim za udział w ćwiczeniu. Dobrze Wam poszło, bo moim zdaniem był dość trudny, a praktycznie w każdej interpretacji znalazłam coś pasującego.

Tak trzymać smile
                                      • greenwenus Re: Zwycięzca! 07.04.12, 17:48
                                        Gratulacje Kita!
                                        Jestem bardzo zaskoczona, nie pomyslalam nawet o czyms takim.
                                        Zycze duzo zdrowka!!!
                                        • olkacool Re: Zwycięzca! 07.04.12, 18:11
                                          Kito!
                                          Również przyłączam się do gratulacji wink
                                          • ivana Re: Zwycięzca! 07.04.12, 18:47
                                            Gratulacje Kito
                                            • kita32 Re: Zwycięzca! 07.04.12, 18:56
                                              Dziękuję za gratulacje, cieszę się bardzo, że dość dobrze mi poszło smile.

Cukinio, życzę zdrowia!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka