• ewkakonewka89 Re: Wrozby 14.01.16, 17:02
      Dzień dobrysmile Mam na imię Ewasmile od miesiąca utrzymuję kontakt z chłopakiem o imieniu Tomasz, poznalismy się internetowo i tak do dzisiejszego dnia utrzymujemy kontaktsmile Niestety on jest z innego miasta i jakos nie mozemy sie zgadac aby sie umowic na spotkanie;/Chciałabym jesli jest taka mozliwość abys zobaczyła czy jest szansa ze sie spotkamy i jak przebiegnie ewentualnie nasze spotkaniesmile i ewentualną przyszłość naszej relacjismile będę bardzo wdzięczna bo zależy mi na tej relacjismile Pozdrawiam!
      • 88ula Re: do ewkakonewka89 - Wrozby 15.01.16, 17:10
        Jak Tomasz ciebie postrzega: rycerz mieczy - wg kart on w tobie widzi dość "ostrą" osobę, trochę narwaną, szybką , gadatliwą, energiczną/przedsiębiorczą.
        Jaka możliwość/szansa na jego przyjazd: 8 monet - to może szybko nie nastąpić, karty wskazują że będzie/jest raczej zapracowany, skupiony na swoich obowiązkach, albo tak będzie się usprawiedliwiał albo rzeczywiście ma/będzie mieć ogrom rożnych spraw.
        Jak przyszłość waszej relacji: 4 monet + 5 monet - nie widać tutaj, aby ta znajomość miała szanse na zacieśnienie/głębszą wieź, jedno z was (lub oboje) będzie bardzo skupione na swoich sprawach, niechętne aby dokonywać jakiś zmian/działań, znajomość będzie utrzymywana na tej samej płaszczyźnie bez zainteresowania na rozwój, i skończy się to rozstaniem/odejściem, może któreś z was będzie już znużone taka monotonia/oczekiwaniem że coś się wydarzy więcej i zakończy to lub nie będziecie widzieć sensu i możliwości na utrzymywanie tego na odległość.
        smile
        • ewkakonewka89 Re: do ewkakonewka89 - Wrozby 15.01.16, 20:41
          ooo;/ ale szkoda.....szkoda;/ czyli wychodzi na to ze się w ogole nie spotkamy w realu tak?bo to ze on przyjedzie nie musi oznaczac ze sie razem spotkamy...crying Bardzo dziękuję za poświecony mi czassmile
          • 88ula Re: do ewkakonewka89 - Wrozby 15.01.16, 23:01
            być może się kiedyś spotkacie, karty pokazują same monety, a one nie wróżą emocji/milosci czyli zacieśnienia relacji, tak jak tego oczekujesz. sad Byc może właśnie to ty zrezygnujesz po spotkaniu, bo np. w realu zobaczysz go w innym świetle niż sobie wyobrażałaś.
    • bubkowa89 Re: Wrozby 17.01.16, 20:33
      Witaj ponownie Ulusmile 6 mieczy na Pana o którego pytałam oczywiście się sprawdziło...doszło do kompletnego urwania kontaktu z mojej strony gdyż dowiedziałam się o nim kilku smaczków o których mi nie powiedział;/ Jeżeli znajdziesz czas dla mnie chciałabym abyś zobaczyła co karty powiedzą na temat moich spraw sercowych/relacji damsko-meskich/uczuciowych do konca stycznia, czy cos sie ciekawego staniesmile Kłaniam się
      • 88ula Re: do bubkowa89 - Wrozby 18.01.16, 16:17
        Co się wydarzy w sprawach sercowych do końca marca 2016 r. - Wisielec + As kielichów - przykro mi ale nic się nie zdarzy, wszystko pozostanie tak jak było bez zmian, sprawy miłosne są i będą w zawieszeniu, będziesz tkwić w martwym punkcie, nie licz na partnera.
        Ale myślę, że skoro idzie wiosna, to po marcu zapraszam ponownie, a nuż obudza się wiosenne ptaszki i będą ćwierkać do wolnych panienek. smile kiss
        • bubkowa89 Re: do bubkowa89 - Wrozby 19.01.16, 17:37
          dziękuję bardzo za wróżbęsmileoby do wiosny i tych ćwierkających ptakówsuspicious
    • aniamania86 Re: Wrozby 19.01.16, 14:06
      Dzien dobrysmileod hakiegos czasu mam na oku pewnego chłopaka G. Czesto rozmawiamy i wpadl mi w oko.niestety nie wiem czy ja jemu tez sie podobam i czy moge liczyc z jego strony na cos wiecej.bede wdzieczna za wrozbesmile
      • 88ula Re: do aniamania86 - Wrozby 19.01.16, 16:17
        7 monet - Na razie on się nie będzie deklarował, poczeka jak się rozwinie wasz układ/znajomość, będzie czekał na rezultaty co z tego wyniknie, może nawet spodziewa się, żebyś to ty pierwsza robiła jakiś krok/działanie w tym kierunku, nie wygląda aby on był aktywny lub emocjonalnie pobudzony.

Jak się ułoży relacja w najbliższym czasie: 4 monet + 10 kielichów - będzie bez zmian/bez chęci do dalszego rozwoju sytuacji (może tylko z jego strony), nie oczekuj deklaracji, ale atmosfera miedzy wami to miło/przyjacielsko/rodzinnie, wiec może coś z tego będzie więcej później.
        Może powinnaś przejąc inicjatywę, aby osiągnąć zacieśnienie tej znajomości.
        smile
        • aniamania86 Re: do aniamania86 - Wrozby 20.01.16, 10:54
          Widze ze wyszlo dokladnie jak jest bo czekam az sie odezwie do mnie wiec sprawa w zawieszeniuwinkdziękuję za pomocsmilepozdrawiam cieplo
    • blanca.90 Re: Wrozby 20.01.16, 15:59
      Dzień dobry. Chciałabym poprosić o wróżbę dotyczącą pewnego pana X. Da długa historia żeby opowiadać, ale jej koniec jest taki, że pan dowiedział się o moich uczuciach do niego. Powiedz mi Ulu jakie są jego uczucia do mnie i jeśli możesz jaki on ma stosunek do tego, że jestem w nim zakochana, co z tym zrobi. Pozdrawiam bardzo mocno, Blanka
      • 88ula Re: do blanca.90 - Wrozby 20.01.16, 16:32
        Bardzo proszę podawać pełne imię (może być zdrobnienie), karty muszą wiedzieć o kogo pytam.
        smile
        • blanca.90 Re: do blanca.90 - Wrozby 20.01.16, 17:20
          Przepraszam nie wiedziałam smile Już podaję: Katarzyna Adam. Blanka to imię z chrztu i bardzo je lubię ale fakt to nie jest moje pierwsze imię smile Pozdrawiam
      • 88ula Re: do blanca.90 - Wrozby 21.01.16, 16:14
        Jakie obecnie Adam ma uczucia/stosunek do ciebie: 8 buław + Król mieczy - z pewnością wzbudziłaś w nim zainteresowanie/wibracje (choć krótkotrwale), coś się zadziało miłego w jego duszy i może nawet w sercu zadrgało, lub to tylko wzbudzenie emocji seksualnych, mógłby nawet chcieć zacieśnić wasza znajomość, ale coś (lub ktoś) go blokuje,stoi na straży tego odczucia/wrażenia, i mimo pozytywnego stosunku do ciebie to np. on sam skłania się do utrzymania dystansu/ostrożności/chłodu. Nie widać aby dopadła go "strzała milosci" i utrzymała się na dłużej.
        Jak rozwinie się znajomość: Kapłan + Rydwan - sadze, że pozostanie na poziomie przyzwoitym moralnie, bez szaleństwa, może nawet nudnie/spokojnie, albo przyjacielsko, jeśli jest dużo starszy od ciebie może nawet traktować cię z wyrozumiałością jak np. ojciec, raczej nie będzie zacieśniania tej relacji tylko oddalenie, albo nawet zerwanie.
        smile
        • blanca.90 Re: do blanca.90 - Wrozby 21.01.16, 19:31
          To znaczy, że wcale go moje uczucia nie obchodzą sad nic już z tego wszystkiego nie rozumiem. Dziękuję Ci jednak za pomoc i czas. Pozdrawiam
          • 88ula Re: do blanca.90 - Wrozby 21.01.16, 20:12
            w chwili obecnej nie widać, aby to miało dla niego jakieś znaczenie lub odwzajemnił uczucie. sad
            • blanca.90 Re: do blanca.90 - Wrozby 21.01.16, 21:52
              A czy jest możliwość żebyś sprawdziła Ulu co jest powodem tego że nie zwraca uwagi na moje uczucia? Praca a może jest zakochany? Trochę to nietypowe że w ogóle to zlekceważył. Wolałabym nie robić z siebie idiotki lepiej wiedzieć co go absorbuje.
              • 88ula Re: do blanca.90 - Wrozby 22.01.16, 15:43
                Nie widać aby był zakochany/zapracowany, natomiast w rozkładzie pokazuje się dużo mieczy, a poprzednio również był król mieczy. Byc może on ma/miał jakieś nieprzyjemne sytuacje damsko-męskie i nie rozważa, abyś ty (lub np. inna) była stroną z nim w układzie/relacji. Mogło się zdarzyć, że był/jest zraniony i woli odizolować się od kolejnych rozczarowań. Co powoduje że Adam nie odwzajemnia uczuć: Gwiazda + 2 mieczy - ma jakieś myśli/marzenia/swoje odlegle plany/wyobrażenia (być może o kimś idealnym) jednak nie będzie się z tym dzielił, ogranicza dostęp do siebie/tworzy blokadę emocjonalną, odcina się od uczuć/zaangażowania. Może też być zmęczony taka sytuacją , wyraźnie nie chce się deklarować. Co się dzieje w jego życiu uczuciowym: 9 mieczy + 7 mieczy - najwyraźniej coś/ktoś go meczy/dręczy, może przykre wspomnienia/doświadczenia od których on woli uciec/oddalić się/wymknąć.
                On może po prostu mieć dość kobiet na jakiś czas, bo np. jakaś dała mu się we znaki.
                smile
                • blanca.90 Re: do blanca.90 - Wrozby 22.01.16, 16:30
                  Czyli coś tam przykrego musiało go spotkać. Nie mogę go teraz przyciskać ani mu się narzucać. Mam tylko nadzieję, ze to nie mnie ma za tą dręczycielkę. Dowiedział się o moich uczuciach nie ode mnie, ja zresztą jestem dość nieśmialą osobą i nie umiałabym tak wprost mu tego wyznać. Nie chciałabym żeby był nieszczęśliwy. Dziękuję Ci bardzo Ulu za pomoc wiele mi wyjaśniłaś smile Pozdrawiam
    • mmamma Re: Wrozby 23.01.16, 11:31
      witam czy mogę prosić o wróżbę dotyczącą pracy w 2016 roku? dziękuję
      iwona, 22.07.1977
      • wierzba.pl Re: Wrozby 23.01.16, 23:42
        Pani Ulu, mam prośbę w związku z tym, że jesteśmy na początku roku, chciałabym wiedzieć jaki będzie dla mnie bieżący rok ? Czy sprzedam mieszkanie i kupię nowe i czy nadal będę sama, a także czy będzie ten rok dobrym rokiem dla mnie ?
        Jeżeli zechce Pani zechce dla mnie spojrzeć w karty Tarota, będę wdzięczna i dziękuję za ewentualną wróżbę.
        • 88ula Re: do wierzba.pl - Wrozby 24.01.16, 02:26
          Sprzedaż: Koło + 9 buław - sprawy będą się toczyć zmiennie, i wygląda jakby oferty, które będziesz otrzymywać nie będą ciebie zadowalać lub nie będą tak poważne na jakie liczysz, będziesz czekać na coś lepszego/innego, i w rezultacie nie sprzedasz. Prawdopodobnie spuszczenie z tonu i np. obniżenie ceny pomoże. lub szukać kupca w innym miejscu/środowisku.
          Kupno: Kapłan + 6 mieczy - tu z kolei oferty mogą być satysfakcjonujące, poważne/ ugruntowane, ale albo dość wysokie w cenie (nie do negocjacji) i będziesz musiała zrezygnować na razie, albo dość daleki dystans i konieczne będzie odlegle przemieszczenie się/odległa wyprowadzka.
          W jednym i drugim przypadku nie wydaje się aby sprawy mieszkaniowe nastąpiły w tym czasie tak gładko jak na to liczysz.
          Co cie czeka w sprawach damsko-męskich w tym roku: Diabeł + Królowa buław - nie czeka cie nic stałego, będą się zdarzać przygodne znajomości (m.in. seks), uwiedzenie, krótkie romanse, ekscytacja i emocje, ale nic co pozostanie na dłużej, nie zdarzy się nikt kto zaoferuje partnerstwo, nie ugruntuje się żaden układ/relacja, choć będzie emanować z ciebie kobiecość i na pewno przyciągniesz wielu adoratorów.
          smile
          • wierzba.pl Re: do wierzba.pl - Wrozby 24.01.16, 14:50
            88ula napisała:

> Sprzedaż: Koło + 9 buław - sprawy będą się toczyć zmiennie, i wygląda
            > jakby oferty, które będziesz otrzymywać nie będą ciebie zadowalać lub nie będą
            > tak poważne na jakie liczysz, będziesz czekać na coś lepszego/innego, i w rezul
            > tacie nie sprzedasz. Prawdopodobnie spuszczenie z tonu i np. obniżenie ceny pom
            > oże. lub szukać kupca w innym miejscu/środowisku.
            > Kupno: Kapłan + 6 mieczy - tu z kolei oferty mogą być satysfakcjonujące,
            > poważne/ ugruntowane, ale albo dość wysokie w cenie (nie do negocjacji) i będz
            > iesz musiała zrezygnować na razie, albo dość daleki dystans i konieczne będzie
            > odlegle przemieszczenie się/odległa wyprowadzka.
            > W jednym i drugim przypadku nie wydaje się aby sprawy mieszkaniowe nastąpiły w
            > tym czasie tak gładko jak na to liczysz.
            > Co cie czeka w sprawach damsko-męskich w tym roku: Diabeł + Królowa buław
            > ] - nie czeka cie nic stałego, będą się zdarzać przygodne znajomości (m.in. sek
            > s), uwiedzenie, krótkie romanse, ekscytacja i emocje, ale nic co pozostanie na
            > dłużej, nie zdarzy się nikt kto zaoferuje partnerstwo, nie ugruntuje się żaden
            > układ/relacja, choć będzie emanować z ciebie kobiecość i na pewno przyciągniesz
            > wielu adoratorów.
            > smile

Dziękuję za wróżbę smile
            Widzę, że nie będzie ani całkiem dobrze, ani tak do końca źle, ale pożyjemy zobaczymy ?
            Jeszcze raz dziękuję i wszystkiego dobrego w Nowym Roku smile
      • 88ula Re: do mmamma - Wrozby 24.01.16, 00:52
        Jaka będzie sytuacja z praca w 2016 r. : 8 buław + As mieczy + paź monet - jeśli nie masz pracy, powinnas dostać jakaś ciekawa/interesującą ofertę, jeśli masz a chcesz zmienić, to uda ci się znaleźć coś lepszego, jeśli nie myślisz o zmianie, a nadarzy się propozycja to powinnas z niej skorzystać . Jednak będzie do tego wszystkiego potrzebna twoja determinacja, siła woli/intelektu, chłodna/bezwzględna analiza do podjęcia decyzji, a na widoku jest poprawa w zarobkach. Jest szansa na korzystniejsza prace w tym roku.
        smile
        • 88ula Re: do mmamma - Wrozby 24.01.16, 01:41
          Do mmamma: wykonałam wróżbę na twoja prośbę i zamieściłam w poście. Po tym fakcie zauważyłam, że identyczne pytanie zadałaś na innym forum. Przyzwoitość nakazywałaby, abyś powiadomiła mnie, że rezygnujesz z wróżby, a nie mąciła w ten sposób.. Tak się nie robi!!
          Na moim forum są REGUŁY jasne i czytelne i mówią m.in ..." na wróżbę trzeba czasem poczekać". Powinnaś wziąć pod uwagę że ludzie maja również swoje życie, swoje sprawy i nie zawsze są w stanie odpowiadać natychmiast na prośbę o wróżbę. Nalezy poczekac!! Jednak jeśli tobie się spieszy, i nie możesz czekać należy wróżbę odwołać!! To takie proste. A jeśli zrobiłaś to, aby sprawdzić odpowiedz z różnych źródeł to jest to bardzo niegrzeczne i nieuczciwe. sad
          • mmamma Re: do mmamma - Wrozby 25.01.16, 16:57
            przepraszam,ale nie myslalam o tym w ten sposob, po prostu napisalam jeszcze jedno pytanie na innym forum, ale nei odezwal sie nikt inny z innego forum, tylko Ty. Dziękuję za wróżbę. Jedyną jaką otrzymałam, powatrzam i przepraszam, że uraziłam
            pozdrawiam
            • 88ula Re: do mmamma - Wrozby 26.01.16, 14:37
              OK - rozumiem.
    • boberro007 Re: Wrozby 24.01.16, 18:46
      Hej ulu.mam prosne o polozenie kart na przyszlosc moiej relacji z panem Mateuszem. Niedawno sie poznalismy i chcialam wiedziec jak rozwinie sie relacja.dzieki
      • olaa27p Re: Wrozby 25.01.16, 09:28
        Witaj ponownie 88ula, chciałabym zapytać się o sprawy zawodowe. Pracuję ale obecna praca mnie nie zadowala, jest mało rozwojowa. Zaczęłam od nowego roku szukać nowej ale na razie nic się nie dzieje. Moje pytanie czy uda mi się znaleźć nową, lepszą od tej którą mam teraz? Ola 22.03.1988
        Pytałam się wczesniej o relacje z facetem czy się odezwie no i odezwał się , rzeczywiscie m.in powodem jego milczenia były sprawy przyziemne ale co najgorsze także zdrowotne i to poważne bo to nowotwor i to niestety złośliwysad
        • 88ula Re: do olaa27 - Wrozby 26.01.16, 14:36
          Na najbliższe miesiące karty nie wskazują na zmiany: 4 monet + rycerz monet - to tkwienie w tym samym miejscu ( z chęci albo z musu) do tego aby zarobić trzeba będzie się lepiej przyłożyć do pracy, zwiększyć wysiłki, pracować wydajnie, albo otrzymasz więcej obowiązków.
          smile
          • olaa27p Re: do olaa27 - Wrozby 27.01.16, 08:39
            Dziękuję za rozkład wink wygląda na to że będę musiała uzbroić się w cierpliwość. A najbliższe miesiące w tarocie jaki okres obejmują? czy oto mogą być 3 miesiące?
            • 88ula Re: do olaa27 - Wrozby 27.01.16, 14:41
              z reguły to 3-6 m-cy, po tym czasie możemy znowu sprawdzić czy coś się zmieniło. smile
      • 88ula Re: do boberro007 - Wrozby 25.01.16, 15:31
        Nie mam dobrych wieści sad dla waszej znajomości oraz wszystko jawi się dość skomplikowanie.
        Jak się rozwinie: 10 mieczy + Słońce - stanie się coś niemiłego, nagły cios, co was zdołuje/dobije, co może być drogą do przykrego zerwania, wiązać się z cierpieniem, smutkiem, żalem, jest szansa że potem przypuszczalnie sobie wybaczycie, może dojdziecie do porozumienia i przezwyciężenia kryzysu, ale zadra i przykre wspomnienia mogą długo pozostać i goreć w waszej duszy. Uwaga: - ten układ może również oznaczać, iż ten nagły/nieprzyjemny cios jest spowodowany ciążą. .

Jak cie odbiera: 3 monet + śmierć - jak na razie, jako osobę do towarzystwa, z którą dobrze się można porozumieć czy miło przebywać, jednak może rozmyślać o nierozwijaniu tej znajomości. 3 monet często oznacza "dziecko w drodze".

Uwaga: karty mimo zadanego pytania, mogą to "lekceważyć" i nawiązywać do poprzedniego rozkładu pokazując/ostrzegając, że jeśli ktoś trzeci się zjawi miedzy wami, relacja się zakończy .

PS. Nie mogę więcej zadawać pytań na wasza znajomość, bo moje karty usilnie wskazują na ciążę, a ja osobiście nie zdaje pytań w tym temacie.
        smile
    • free.hugs Re: Wrozby 27.01.16, 20:05
      Hej Ulu, chciałabym abyś zapytała kart co powinnam zrobić w tym roku, czym się zająć aby poczuć się szczęśliwszą - zmienić pracę, miejsce zamieszkania, rozpocząć jakąś naukę, może nowe hobby, sport, może jakieś wakacje - no sama nie wiem gdzie znaleźć punkt zaczepienia?
      Czuję potrzebę zmian aby wzbogacić swoje życie, bo jak na razie to takie życie z dnia na dzień nie daje satysfakcji i nie wiem w którym kierunku ruszyć, może karty coś podpowiedzą. Kusi mnie aby pierdyknąć to wszystko i ruszyć w podróż dookoła świata ale to chyba zbyt radykalne big_grin
      Stawiałam sobie ostatnio karty co mnie ogólnie czeka w tym roku - paź buław, głupiec, mag (jako kolejne wydarzenia), jako wynik tego roku cesarzowa. Słaba ze mnie wróżka ale odbieram to jako właśnie chęć zmian i dobry czas na to, mój obecny stan rozglądania się w którym kierunku ruszyć (głupiec), potem odnalezienie celu i podjęcie działań (mag) i w rezultacie poczucie zadowolenia, spełnienia i cieszenia się z podjętych działań (cesarzowa). Byłabym wdzięczna, gdyby udało się uzyskać wskazówkę od czego zacząć te zmiany.
      Pozdrawiam serdecznie Anna 6 luty 1985
      • 88ula Re: do free.hugs - Wrozby 28.01.16, 16:06
        Nie dziwie się iż z kart nie mogłaś nic odczytać, bo nie zadałaś żadnego konkretnego pytania. Tarot nie odpowiada ogólnie, bo czego to się ma tyczyć? Jakiej dziedziny/sprawy?

Zapytałam kolejno jak powinnas postąpić do pewnych dziedzin życia:

praca - 6 mieczy - rezygnacja ze starej pracy, szukanie lepszych warunków, lepszego rozwoju, pozostawienie za sobą niepewnych/niezbyt wartościowych spraw i szukanie nowej drogi.

miejsce zamieszkania: rycerz kielichów - raczej powinnas pozostać tam gdzie jesteś, bo mimo wszystko masz do tego miejsca sentyment.

nauka: As mieczy - wskazane zdobywanie więcej wiedzy/doświadczenia, rozwijanie intelektu.

hobby, podróże itp. - 7 buław - czekałyby ciebie duże zmagania, walka, wysiłek, piętrzenie problemow i tworzenie barier, musiałabyś na sile szukać sobie hobby i na sile utrzymywać swoje zainteresowanie tym, podróże wcale nie byłby przyjemnoscia.

miłość: 2 buław - jeśli masz partnera, bardziej mu ufaj i dostrzegaj jego zalety, jeśli nie masz patrz dalekosiężnie i dostrzegaj w innych rzeczy, które niekiedy są głęboko schowane. Możesz mieć rozterki/watpliwosci, ale cierpliwość wskazana.

Co powoduje twoje niezadowolenie/poczucie braku szczęścia: 3 kielichy + 6 buław - jesteś żywiołową osoba która ciągle musi mieć poczucie odnoszenia zwycięstw, zdobywania, triumfu, ciągle chcesz mieć wewnętrzne zapewnienie poczucia radości, pozytywnych emocji, pełna inspiracji i cieszenia się z każdego drobiazgu, musisz mieć poczucie zaangażowania, dobrych wyników, wiarę w siebie. Jak już nie masz co zdobywać/rozwijać, to czujesz się źle.
        A wiec karty rzetelnie pokazały twój charakter.

Zmiana pracy i dokształcanie powinny na jakiś czas zaspokoić twoje "żądze" wink
        Jednakże karty nie nakażą ci poczuć się szczęśliwą lub nie, to nie zależy od nich. smile
        • free.hugs Re: do free.hugs - Wrozby 28.01.16, 17:25
          Nie jestem w związku i raczej prędko nie będę, więc mam dużo wolnego czasu który się dłuży czasem wink Dziękuję za wróżbę, na pewno wezmę wskazówki pod uwagę!
    • pieczarkapieczarkowa Re: Wrozby 28.01.16, 18:41
      Dobry wieczór! Chciałabym poprosić o wrożbe dla mnie czy do konca marca poznam jakiegos ciekawego mężczyznę i jesli tak to jak sie potoczy nasza relacjasmileobecnie jestem samasad
      • 88ula Re: do pieczarkapieczarkowa- Wrozby 29.01.16, 14:58
        Do końca marca nie uda się spotkać/znaleźć odpowiedniego partnera i/lub miłość - 8 mieczy + 5 mieczy - to ostre ,chłodne karty, niechętne jakimkolwiek duchowym zbliżeniom, emocjom. A 8 mieczy pokazuje też blokadę, izolacje, brak pewności i bezradność. Może za bardzo siebie kontrolujesz lub okazujesz brak ufności do napotkanych osób np. skupiasz się na sobie i nie okazujesz otwartości, co innych może zniechęcać.
        smile
        • pieczarkapieczarkowa Re: do pieczarkapieczarkowa- Wrozby 29.01.16, 16:55
          Dziękuję za wróżbę.Karty bardzo paskudne wszyszly na mnie...szczegolnie ta 5 mieczy..bardzo nie lubie tej karty...jesli mozna wiedziec to z jakiej konkretnej talii korzystasz do wrozenia?chciałabym zobaczyc jak ta karta 5 mieczy u Ciebie wygląda..Pozdrawiamsmile
          • 88ula Re: do pieczarkapieczarkowa- Wrozby 29.01.16, 20:25
            najprostsze, Radiant Rider-Waite Tarot. Mam i inne ale nie przemawiają do mnie.
    • demetericora Re: Wrozby 29.01.16, 07:49
      Witam. Wracam do Ciebie z prosba o odpowiedz na dwa pytaniasmile
      1. Czy czeka mnie jeszcze jakas rozmowa z Panem L?
      2. Czy przezyje jeszcze kiedys swoj slub koscielny?
      Bede wdzieczna za karty, jesli znajdziesz czas.
      Pozdrawiam
      • 88ula Re: do demetericora - Wrozby 30.01.16, 16:03
        Bardzo ładne/pozytywne karty wyszły dla ciebie smile.
        1/ Rycerz kielichów + Umiarkowanie - jest szansa że pan L. się odezwie, będzie to miły gest z jego strony, jeśli były miedzy wami niesnaski pan L. przeprosi i załagodzi, jeśli po prostu zamilkł na jakiś czas (bez powodu), to się odezwie i będzie łaskawy do ciebie, jeśli był partnerem, będzie się starał wznowić miłosne relacje, jeśli był szefem/rodziną załagodzi spory itd. W każdym bądź razie pierwszy wyciągnie rękę, ułagodzi wszystko, będzie miło i łagodnie/harmonijnie/zgodnie.
        2/ As buław + As kielichów - trudno sobie wymarzyć lepszych i silniejszych kart na to pytanie. Do tego na karcie Asa kielichów są symbole typowo religijne, należy wnioskować ślub będzie i niezmiernie uroczyście i wspaniale. smile
        • sermag [...] 30.01.16, 19:25
          Treść postu jest niedostępna.
          • 88ula Re: do demetericora - Wrozby 30.01.16, 20:02
            nie określałam czasu, ale przyjmuje się zwyczajowo kilka m-cy do roku, czasem do 2 lat (o ile twoje życie toczyło się podobnie przez ten okres)
            • demetericora Re: do demetericora - Wrozby 30.01.16, 20:06
              Dziekuje za wyjasnieniesmile zweryfikuje na pewno do 2 lat
    • barbara197640 Re: Wrozby 01.02.16, 08:58
      Czy mogę prosić o wróżbę dotyczącą pracy i spraw zawodowych na najbliższe okres ( 6 miesięcy, rok 2016). Marta 4.12.1976
      • 88ula Re:do barbara197640 - Wrozby 01.02.16, 20:54
        Jaka będzie sytuacja zawodowa do końca 2016 r - Sąd + Paź mieczy + 3 kielichów - prawdopodobnie nastąpią jakieś głębokie/znaczące zmiany, jeśli pracujesz spodziewaj się reorganizacji/metamorfozy, zmiany stanowiska, przeniesienia, przezwyciężenie trudności (jeśli były) itp, lub odejścia z tej pracy do innej, jeśli nie pracujesz - masz szanse na dobrą ofertę/etat, być może razem z przebranżowieniem się, doszkoleniem. Te zmiany będą szły w pozytywnym kierunku, jednak konieczne będzie dołożenie wysiłku np. wyjaśnić konflikty, zawalczyć/zmagać się z konkurencyjnością, okazać pewność siebie/determinacje, być może znajdzie się ktoś dość niemiły, kto może coś tam utrudniać itd. Jednak powinnas świętować radość i zwycięstwo nad wszelkimi trudnościami, twoja sytuacja zawodowa polepszy się, będzie sukces/osiągniecie takie jakie oczekujesz. Jednakże nie będzie się to wiązać z wielkimi finansami, a raczej ze zdobyciem lepszej pozycji i lepszego komfortu pracy.
        smile
        • barbara197640 Re:do barbara197640 - Wrozby 01.02.16, 21:31
          Dziękuję. Znaczące zmiany niestety nie na moją korzyść nastąpiły. Nadal tam pracuję aczkolwiek zmuszam się do tego. Dlatego też zastanawiałam się nad zmianą pracy i utrzymaniem warunków finansowych które miałam do tej pory. Czy jest to możliwe? Inną drogą którą wcześniej rozważałam, a odwlekłam bardzo w czasie własnie ze względów zawodowych to powiększenie rodziny smile.
          • 88ula Re:do barbara197640 - Wrozby 01.02.16, 23:08
            możliwa zmiana pracy i polepszenie, jak napisałam, ale nie widać, aby to miało się wiązać z większymi finansami, a co najwyżej z zadowoleniem, co też już napisałam. smile
    • dzikawiewiorka Re: Wrozby 07.02.16, 19:46
      Witajsmile poprzednia wróżba się sprawdziła...nic nie wyszło z relacjisad dlatego chciałabym Cie poprosić o karty na pytanie kiedy stworze z jakims facetem zwiazek, dłuższa relację, jesli w ogole da rade tak to okreslic w czasie, kiedy pojawi sie w moim zyciu mężczyzna z ktorym stworzę związeksmile Dziękuję za taką możliwośćsmile
      • 88ula Re: do dzika wiewiorka - Wrozby 08.02.16, 15:53
        W kartach dużo monet, nie wygląda więc abyś mogła stworzyć związek partnerski/duchowy w najbliższym czasie w 2016 r. (chyba że biznesowy sad ).
        Co cie czeka w milosci: 7 kielichów + 4 monet - marzeń o romantyczności czy oczekiwań na miłość wiele, ale jesteś jakby niedostępna/zaborcza/zamknięta, mimo pragnień nie otwierasz się na innych, albo się trzymasz kurczowo swoich zasad względem facetów (może za dużo oczekujesz), albo chciałabyś tkwić w tym co już było i nie na myśli ci zmiany, jednak nie widać, abyś już była gotowa z otwartymi ramionami przyjąć kogoś innego. Budujesz wizje, rozważasz alternatywy, ale twoje wnętrze pozostaje takie samo, a być może należałoby dokonać zmian wewnętrznych, inne spojrzenie na świat, aby zwrócić na siebie uwagę i przyciągnąć kogoś innego . Myślę też, że facet sam się nie pojawi, trzeba by trochę poszukać.

2/ perspektywa na relacje: 10 monet + Królowa monet - to są karty rodzinne i ukazujące stabilizacje/praktyczność/obowiązkowość, ale odczytałabym to jako twoje oczekiwania - tak byś chciała, natomiast nie widać żadnej karty emocji/spontaniczności/uczuć a chyba to dopiero jest podstawą/bazą do rozwinięcia relacji. Sadzę, że bardziej widzisz w swoich marzeniach interes (bo wpadałoby wreszcie kogoś mieć) zamiast milosci (bo się obawiasz niepowodzenia). Twoja ewentualna zmiana w podejściu do partnerstwa (np. zaufanie) być może otworzy serce twoje i czyjeś.
        smile
        • dzikawiewiorka Re: do dzika wiewiorka - Wrozby 10.02.16, 01:02
          Dziekuje bardzosmilebardzo trafnie wyszlo ze sobie wzdycham za ta miloscia i ze chcialabym kogos poznac ale jedynie dusze to w sobie:/ehs moze z wiosna cos sie ruszy a w walentynki poszukam dobrego filmu romantycznegosmileoby Twoje byly udane zycze Ci tego i pozdrawiamsmile
    • roksana8888 Re: Wrozby 08.02.16, 17:18
      Witam Ulu. Mam pewiem dylemat. Jakis czas temu poznalam fajnego faceta.pana E. Niby wszystko jest fajnie ale nie wiem czy moge byc go pewna. Chcialabym wiedziec jakie on ma zamiary wzgledem mnie? Jakie uczucia zywi w stosunku do mnie?czy jest szczery w stosunku do mnie?i co czeka nas w ciagu najlblizszego miesiaca? Dziekuje.
      • 88ula Re: do roksana8888 - Wrozby 09.02.16, 14:53
        Jakie E ma zamiary wobec ciebie: 9 monet + Słońce - pan z pewnością dobrze i relaksująco czuje się w twoim towarzystwie, chętnie spędza i będzie spędzać czas wspólnie, pewnie też ogrzejesz go swoja miłością, co da mu poczucie błogości, radości, beztroski wygląda że on z pewnością chciałby utrzymać ta znajomość, czułby że jemu dogadzasz i byłoby wspaniale.
        Jak się rozwinie znajomość do końca marca 2016 r : As buław + 9 kielichów - tendencja jak powyżej, fajnie, zadowolenie, dobry seks (o ile był) lub będzie, pozytywne emocje/uniesienia, satysfakcja.
        Jakie ma uczucia do ciebie: 8 kielichów + 3 mieczy - i tu kompletne przeciwieństwo poprzednich kart, oddalenie się odejście, rezygnacja, brak zaufania, porzucenie, samotność.
        To wygląda że panu jest dobrze, przyjemnie z tobą, ale nie licz na jego deklaracje/wyznania, czy rzetelną chęć do zawiązania poważnego układu.
        Jeśli wasza znajomość jest krótkotrwała, to może jego uczucie się zmienić, jednak na razie on czerpie (lub zamierza czerpać) tylko z tego przyjemność.
        smile
        • roksana8888 Re: do roksana8888 - Wrozby 09.02.16, 18:08
          Dziekuje Ci bardzo.hmmm moze to oddalenie wynika z tego ze on jest (mieszka daleko??)z innych miast jesteśmy.stad moze te karty.no i znajomosc sie dopiero rozwija.
          • 88ula Re: do roksana8888 - Wrozby 09.02.16, 18:26
            może być, trudno mu się deklarować i pałać głębokim uczuciem skoro 1/znacie się krotko (o czym już pisałam), 2/odległość jest przeszkodą. Jego nastawienie bardzo pozytywne. smile
    • 91anka Re: Wrozby 09.02.16, 20:35
      Witaj Ulu smile
      Z racji faktu, że wróżba dotycząca pewnego pana była trafna, czy mogłabym zapytać o innego mężczyznę Mariusza? Czy miałabym u niego jakieś szanse? Czy choć troche mu sie podobam? Dość często się widujemy..
      • 88ula Re: do 91anka - Wrozby 09.02.16, 23:33
        Moge odpowiedzieć dopiero za 2 - 3 dni. smile
        • 91anka Re: do 91anka - Wrozby 10.02.16, 07:02
          Poczekam cierpliwie smile nie jest to pilne, podejrzewam,że karty odpowiedzą negatywnie, ale chciałabym się upewnić. Dziękuję!
      • 88ula Re: do 91anka - Wrozby 11.02.16, 15:48
        Jakie wrażenie na nim wywierasz: 5 monet + 9 monet - dwie przeciwstawne karty się pokazały, aż chce mi się powiedzieć "od biedy by cię zaakceptował". Nie za bardzo bierze ciebie pod uwagę, (wolałby być z dala) ale jednocześnie może się dobrze czuć w twoim towarzystwie. Może odczul twoje zainteresowanie, a nie chciałby się związać w układ mimo że np. cię lubi.
        Jak rozwinie się znajomość: Król mieczy + Świat - na wymianie intelektualnej, wymianie poglądów, jeśli razem pracujecie to zostanie na poziomie zawodowym, takie kontakty przyziemne/przyzwoite bez uniesień, może wspólne tematy do dyskusji, rozwijanie horyzontów, podobne zainteresowania.
        Karty nie są zdecydowanie na "nie", może po jakimś czasie Mariusz popatrzy na ciebie innym okiem.
        smile
        • 91anka Re: do 91anka - Wrozby 11.02.16, 19:23
          Super, dziękuję bardzo za szybką, bezinteresowną odpowiedź i obszerną interpretację, karty odpowiedziały podobnie jak przypuszczałam smile ale nic z tego nie będzie raczej, szkoda..
    • 91anka Re: Wrozby 12.02.16, 17:44
      Ulu, a czy mogłabym prosić Cię o sprawdzenie jeszcze takiej jednej odmiennej sprawy w kartach..? Sprawa dotyczy mojego zdrowia, opisze pokrótce co się dzieje i zastanawiam się od czego rozpocząć badania. Moim jedynym objawem jest poranny ból pleców na dole, dość mocny. Dałabyś radę sprawdzić w kartach czego może dotyczyć ? Biorę pod uwagę: nerki, sprawy kobiece (macica, jajniki itd)i kręgosłup..
      • 91anka Re: Wrozby 12.02.16, 17:47
        Oczywiście nie traktowałabym wróżby śmiertelnie poważnie, sama na chybił trafił zaczęłabym się badać. Ale Twoje wróżby trafne do tej pory są, może by pomogły smile
      • 88ula Re: do 91anka - Wrozby 12.02.16, 23:35
        Droga Anko
        przykro mi, ale nie stawiam kart na sprawy medyczne. Proszę zajrzyj do REGUŁY FORUM, gdzie dokładnie wyjaśniam swoje zasady wróżebne. smile

forum.gazeta.pl/forum/w,253479,159338533,159338533,REGULY_FORUM.html
        Dziękuję. smile
        • 91anka Re: do 91anka - Wrozby 13.02.16, 14:14
          Rozumiem smile za poważna sfera. Dziękuję!
    • gosia44114 Re: Wrozby 20.02.16, 16:03
      Witam serdecznie i jesli mogę, poprosiłabym o karty. Jak postrzega mnie, ocenia Z.P. (zamilkł jakiś czas temu) i czy widać ponowne nawiązanie kontaktów do lata?
      • 88ula Re: Wrozby 20.02.16, 16:56
        do gosia44114 .
        Wracam za tydzien wowczas moge odpowiedziec.
        • gosia44114 Re: Wrozby 20.02.16, 17:18
          ok, będę czekała, dziękuję smile
      • mamamichelle Re: Wrozby 24.02.16, 16:38
        Droga Ulu .. Czy mozesz mi pomoc rozlozyc karty .. Wszystko sie nie uklada w tym roku ..problemy z Praca w domu .. Mozesz sprawdzic co mnie czeka w 2016 r ..czy bede szczesliwa z Moim partnerem?anna 15.03.77 I Bruce 30.01.57....z gory dziekuje ..smile
        • 88ula Re: Wrozby 25.02.16, 14:31
          do mamamichelle
          jestem na parodniowym wyjezdzie odpowiem gdy wroce
          • mamamichelle Re: Wrozby 25.02.16, 15:46
            Dziekuje bardzo za pamiec ...wink
        • 88ula Re: do mamamichelle - Wrozby 26.02.16, 17:46
          Duzo mieczy pokazały karty w rozkładzie dla ciebie, to potwierdza te problemy, o których piszesz.
          Karty nie odpowiedzą czy będziesz szczęśliwa, bo to zależy od ciebie, jak będziesz postrzegać i oceniać sytuacje/zachowania/ co będzie dla ciebie więcej warte, jakie masz priorytety. Karty pokażą czego możesz się spodziewać, sama jednak musisz wybrać, co poświecić, przy czym zostać, aby się czuć dobrze
          1/ relacja z Brucem : 8 monet + rycerz mieczy - będzie stabilnie, trwale, będziesz mogła polegać na tej relacji, może będziecie musieli się trochę dopasować, popracować nad sobą, ale mimo to spodziewaj się niesnasek, kłótni, trochę zatargów, czasem ochłodzenia stosunków, nie ma obawy na rozstanie, ale i nie spodziewaj się wielkiej milosci.
          2/ praca: 10 buław + Rycerz mieczy - jeśli masz prace, to będzie/jest niełatwo z problemami, będzie tobie dość ciężko udźwignąć obowiązki, których możesz mieć więcej niż zwykle, albo zbyt będziesz zmęczona/przepracowana i nie dasz rady podołać wszystkiemu, dodatkowe obowiązki nie będą się wiązać z dodatkowymi dochodami, a mogą również dojść niesnaski, kłótnie, niemile sytuacje, nie będzie dobrych perspektyw, jeśli nie masz pracy a szukasz lub chcesz szukać, albo zmienić, spodziewaj się trudności, problemow, walki lub rywalizacji z kimś o dany etat/pozycje, to może powodować u ciebie stres, albo jeśli podejmiesz się jakiegoś zajęcia, będzie to ciężka, mało płatna praca, może tam być ktoś (szef, współpracownik, klient) kto może być złośliwy, arogancki, ciężko będzie pracować w takiej atmosferze.
          3/dom : Paź monet + Paź mieczy - atmosfera niezbyt miła, praca, obowiązki, ale też złośliwości, niesnaski, każdy skupiony na sobie, brak ciepła, miłości, spokoju, trochę porywczości.

Na najbliższe miesiące karty nie wróża tobie tego szczęścia i ciepła jakiego oczekujesz. sad
          • mamamichelle Re: do mamamichelle - Wrozby 27.02.16, 02:54
            Dziekuje Ulu ..
          • mamamichelle Re: do mamamichelle - Wrozby 29.02.16, 16:46
            Ulu czy mozesz takze zapytac kart jak bedzie wygladala relacja z jeszcze jednym mezczyzna Krzysztof 06.01.1969 I czy mam jeszcze szsnse na macierzynstwo ..z gory Dziekuje
            • 88ula Re: do mamamichelle - Wrozby 29.02.16, 20:35
              odpowiem w ciągu 1-2 dni. smile
              • mamamichelle Re: do mamamichelle - Wrozby 29.02.16, 20:44
                Dziekuje jeszcze raz za pamiec
            • 88ula Re: do mamamichelle - Wrozby 01.03.16, 17:15
              Na twoje pytanie o Krzysztofa : Królowa buław + 5 mieczy - po raz kolejny ukazały się miecze. Czy jesteś taka "ostra" babka? sad .
              Ta relacja to bardziej z podłożem seksualnym/temperamentnym niezbyt stabilnym/stałym, znowu mogą być jakieś nieporozumienia, niesnaski.

Przykro mi, ale na sprawy medyczne, dzieci, ciąży nie ośmielam się wypowiadać, temat zbyt poważny i odpowiedzialny.
              Proszę zajrzeć na moje forum, gdzie są te REGUŁY. (link)

smile
              • mamamichelle Re: do mamamichelle - Wrozby 01.03.16, 17:30
                Dziekuje Ulu .. Haha to nie ja jestem ostra .. Tylko moze trafiam na nieodpowiednich mezczyzn ..wink
                • 88ula Re: do mamamichelle - Wrozby 01.03.16, 18:02
                  może być, na zadziornych rycerzy sad
      • 88ula Re: do gosia 44114 - Wrozby 26.02.16, 16:24
        Jak ZP ciebie postrzega: 4 monet + Sąd - sadzi że jesteś zaborczą osoba, która wszystko chce kurczowo trzymać, nie jest elastyczna może nudna, on może się też obawiać zależności od ciebie lub za bardzo chciałaś być blisko niego, on chciał/chce wyswobodzenia się, np. obawia się zmian.
        Czy kontakt się nawiąże: Król monet + Królowa mieczy - nie widać aby kontakty się wznowiły do lata, to są karty surowości, niezależności, samodzielności, zajęcie się sprawami przyziemnymi, interesami. Jeśli mieliście bliskie relacje damsko-męskie to tego się nie spodziewaj ponownie do tego czasu.
        smile
    • slokidzu Re: Wrozby 29.02.16, 20:20
      Hej Ula,jestem tu nowa (dotąd tylko czytałam Twoje wpisy na tym forum), chciałam Cię poprosić o karty na relację/przyszłość związku. Jakiś czas temu rozstałam się z chłopakiem. Rozstanie było z jego inicjatywy. Chciałabym spytać czy są wg kart jeszcze szanse na nasz powrót do siebie/odbudowanie relacji między nami? Co czuje do mnie mój były chłopak, czy on mnie kocha? Jaką rolę odgrywam dzis w jego życiu/czy wiąże ze mną jakieś plany na przyszłość? Czy tęskni za mną? Ja za nim okropnie i bardzo chciałabym żebyśmy byli razem już tak na 100% (wcześniej oboje nie potrafiliśmy dać z siebie wszystkiego, ja mialam nie zamkniety stary zwiazek, on jest zagubionym człowiekiem). Czy w kartach widać dla nas jeszcze nadzieję? Jeśli tak czy i jak powinnam walczyć o swoją miłość? Dla mnie czas wątpliwości dobiegł końca, zrozumiałam że bardzo kocham tego człowieka i chcialabym podpytać kart co z nami dalej/co mogę zrobić by go odzyskać. Ja J., on to K. Będę Ci barzo wdzięczna za pomocsmile
      • 88ula Re: do slokidzu - Wrozby 29.02.16, 20:36
        odpowiem w ciągu 1-2 dni. smile
      • 88ula Re: do slokidzu - Wrozby 01.03.16, 18:00
        Tylko miecze i monety karty pokazały, a to nie wróży, tak jakbyś oczekiwała sad

1/co obecnie K czuje do ciebie: Paź monet - niestety nie jest to karta uczuć, a co najwyżej koleżeńskości, znajomości, kontaktów na poziomie formalnym/przyziemnym czasem interesowność, nie ma co się tutaj spodziewać euforii, ochów. achów itp.
        2/co dla niego znaczyła/znaczy ta relacja: 3 mieczy + 6 monet - również niezbyt przyjemne karty, jakaś zadra/pretensja/rozczarowanie/ból/zawód, może i zazdrość się wdarła w tą relację, poczucie nierówności w dawaniu i otrzymywaniu, wrażenie, że jest się wykorzystywanym lub nie otrzymuje się wzajemności w uczuciach.
        3/ najbliższa przyszłość: 4 mieczy + 5 mieczy - zastój, odizolowanie, wycofanie poczucie przegranej, porażka. Po tych kartach nie sadzę, abyście byli razem ponownie.
        smile
    • aniamania86 Re: Wrozby 04.03.16, 20:09
      Witam serdeczniesmile Twoje wróżby się sprawdzają dlatego jeśli mogę prosić to bardzo chciałabym wiedzieć czy dojdzie do mojego spotkania z Markiem prawdopodobnie we wtoreksmile Jestesmy wstępnie umówieni na ten dzień i zaczynam sie stresowac ze cos nie wypali ze spotkaniem bo juz dwa razy je oboje przekladalismy i zalezy mi na tym spotkaniu bardzo, dlatego chciałabym wiedzieć czy dojdzie do skutku i ewentualnie jak przebiegnie to spotkaniesmile Pozdrawiam ciepłosmile
      • 88ula Re: do aniamania86 - Wrozby 05.03.16, 15:08
        Droga Aniu,
        karty są pozytywne,
        dla pewności pytałam o czas między 6 marca a 12 marca ( w tym zawiera się wtorek) - 2 kielichów - wg kart dojdzie do tego spotkania.
        jaka będzie atmosfera - Rydwan +3 kielichów - wygląda na miłe, radosne spotkanie, spontaniczne, początek czegoś (np. związku) nowego/ekscytującego, jest szansa że to ruszy " z kopyta" w kierunku jakim oczekujesz, być może i dojdzie jakiś bukiecik kiss .
        smile
        • aniamania86 Re: do aniamania86 - Wrozby 06.03.16, 12:26
          Dziękuję bardzosmile Bardzo sie ciesze z tak pozytywnej wrozby!Pozdrawiam
          • 88ula Re: do aniamania86 - Wrozby 11.03.16, 05:14
            wszystko się sprawdziło nawet wasza sprzeczka. Wiedziałam o tym, ale nie chciałam tobie pisać, ani tym bardziej w to wierzyć. Obawiałam się, że zepsuję wam nastrój. Za 2 kielichów stało 5 buław i to zataiłam. Postawię karty w następnym tygodniu bo muszę wyjechać. smile
            • aniamania86 Re: do aniamania86 - Wrozby 11.03.16, 12:39
              rozumiemsmile po spotkaniu doszlo wlasnie do nieporozumienia a ogolnie bylo bardzo milo. Dziękuję bardzo, będę czekaćsmile
              • 88ula Re: do aniamania86 - Wrozby 13.03.16, 15:44
                1/jakie wrażenie wyniósł Marek: Król monet + 9 mieczy - wygląda na to że pozytywne, ale zdystansowane, do tego bardzo się tym zmartwił i gnębi go taka sytuacja.
                2/co on dalej zamierza: 3 monet + Królowa monet - raczej spotka się z tobą i nawiąże kontakt oraz utrzyma tę znajomość, będziecie dochodzić do porozumienia, ale sadze na razie potrzeba trochę cierpliwości, aby sytuacje ustabilizować, nie będzie euforii/emocji, prawdopodobnie stopa przyjacielska (na najbliższy czas).
                smile
                Pokazały się 3 karty monet, nie będzie rozmachu/wylewności w kontaktach, ale przypuszczalnie powoli powinno iść ku lepszemu.
                • aniamania86 Re: do aniamania86 - Wrozby 13.03.16, 16:36
                  Bardzo Dziękuję za wróżbęsmile jakos przerazila mnie ta 3 monet + Królowa Monet....czy to tez moze swiadczyc ze ma zamiar z jakąś inna zacząć coś kręcić? czy to ja w tej monetowej?;/
                  • 88ula Re: do aniamania86 - Wrozby 13.03.16, 20:04
                    jest opcja, że ktoś trzeci (trzecia) się przypałęta suspicious , ale nie biorę tego pod uwagę, gdyż może to być szukanie rady/negocjatora, bo ta królowa nie uwodzi.
                    • aniamania86 Re: do aniamania86 - Wrozby 16.03.16, 11:24
                      Ulu jeszcze jedna prosba..kompletnie nie wiem dlaczego ale marek przestal sie odzywac...nie naciskam bo co mam zrobic trudno.mozesz tylko sprawdzic przyszlosc naszej relacj czy to juz koniec?bo moze zamiary hakies mial ale jak widac chyba zrezygnowal...przynajmniej bede wiedziec bo pytac go nie bede o to.sad
                      • 88ula Re: do aniamania86 - Wrozby 16.03.16, 12:43
                        Aniu,
                        zanim zapytam kart, czy jest szansa, abyś sama z nim spróbowała nawiązać kontakt. Nie wiem kto/co było powodem waszej sprzeczki, ale mimo wszystko nic nie stoi na przeszkodzie, aby tak zrobic. smile Nie musisz dociekać dlaczego on tak postępuje, ale możesz go pozdrowić i zobaczysz co on powie. smile
                        • aniamania86 Re: do aniamania86 - Wrozby 16.03.16, 12:48
                          Wiem Ulu,ale juz trzy dni temu sama zapytalam co slychac aby wybadac sytuache..odpisal i cisza od tamtego momentu...wiec cos jest nie tak..a ponownie pisac mi juz glupio i wyjde na desperatauncertain
                          • 88ula Re: do aniamania86 - Wrozby 16.03.16, 13:01
                            jutro odpowiem,
                          • 88ula Re: do aniamania86 - Wrozby 17.03.16, 14:49
                            Na twoje pytanie karty pokazały: 5 mieczy + Sprawiedliwość : to jednak może mieć związek z waszą sprzeczką, jakby on poczuł się przegranym, zwątpił, poczuł się źle/upokorzony/urażony, niewłaściwie/niesprawiedliwie oceniony. To wcale nie musi znaczyć , że go np. obraziłaś, ale po jakiejś waszej wymianie zdań/opinii/dyskusji, miał mieszane uczucia, inaczej ocenił to co się zadziało.
                            Wcale nie musi być wrogo nastawiony, może coś mu nie pasuje albo potrzebuje więcej czasu.
                            smile
                            • aniamania86 Re: do aniamania86 - Wrozby 17.03.16, 22:19
                              Dziękuję bardzo za sprawdzeniesmileno trudno chyba nic z tego nie bedzie.pozdrawiamsmile
    • free.hugs Re: Wrozby 05.03.16, 18:56
      Droga Ulu jeśli znajdziesz chwilkę proszę o wróżbę co się wydarzy u mnie w uczuciach, tak do 6 miesięcy Ania 6 luty 1985 kiss
      • 88ula Re: do free.hugs - Wrozby 06.03.16, 15:11
        nie wygląda to ciekawie, albo romantycznie/miłośnie - na zadane pytanie karty pokazały: Rycerz monet + 8 monet - jest to wprawdzie rycerz na koniu, ale taki co to jest zapracowany i bardzo zajęty swoimi sprawami, skupiony na sprawach przyziemnych/interesach, jeżeli faktycznie poznasz kogoś, to nawet on może ciebie nie zauważyć lub potraktować jako koleżankę, jest szansa na zawarcie bliższej znajomości, ale naprawdę trzeba by być cierpliwym i czekać, aż obudzi się w nim uczucie, może to również być ktoś z twojej pracy, dobrałam dodatkową kartę, aby zapytać czy mogła by z tego być miłość: 6 kielichów - potwierdza, że bardziej koleżeństwo/kumplostwo/ciepła atmosfera.
        Wg kart w ciągu 6 m-cy nie znajdzie się partner do uczucia i miłosnych uniesień, ale jako kolega przypuszczalnie tak.
        smile
        "To Tarot rozkłada karty, ja tylko je wyciągam z talii" - moje motto.
        Proszę mieć dystans do kart.

mój imejl - 88ula@gazeta.pl
        • free.hugs Re: do free.hugs - Wrozby 07.03.16, 06:49
          Dziękuję Ulu!
          • gosiaczek2709 Re: do free.hugs - Wrozby 09.03.16, 20:40
            Droga Ulu,

mam do twoich kart pytanie.
            Wychodze za mąż 11 czerwca tego roku, chciałabym sie dowiedzieć, czy do tego ślubu wogóle dojdzie, jeśli tak haj będzie nam się układać.

Gosia 27.09.84 Kamil 13.09.84
            • 88ula Re: do gosiaczek2709 - Wrozby 10.03.16, 14:28
              Na twoje pytanie: 4 monet + Rycerz kielichów - wygląda, że termin będzie utrzymany i wyjdziesz za mąż za Kamila.
              Na drugie pytanie: 8 buław + Paź monet - świadczy, że powinno być miedzy wami , dość namiętnie, nawet wybuch uczuć/wibracji miłosnych, uczciwie, pewnie, stabilnie. Przynajmniej przez 2 lata, o taki czas pytałam.
              PS. pytanie o czas dłuższy nie zawsze się sprawdza, lepiej ponowić po tym czasie pytanie.
              smile
              • 88ula Re: do gosiaczek2709 - Wrozby 10.03.16, 18:26
                Przykro mi Gosiu, ale nie odpowiadam o dzieci i sprawy medyczne. Proszę zajrzeć na REGUŁY pkt 2 - tego Forum (mojego) : link.

smile
    • aateam Re: Wrozby 10.03.16, 13:31
      Dzień dobry Pani Ulu. Wysłałam pytanie na priv. Dziękuję smile
      • 88ula Re: do aateam - Wrozby 10.03.16, 14:16
        tak, wiem, ale potrzebuje czasu, aby zaglądnąć w karty.
        Dziś będzie odpowiedz. smile
        • 88ula Re: do aateam - Wrozby 10.03.16, 15:58
          wysłane na twoja pocztę w "Gazeta". smile
          • gosiaczek2709 Re: do aateam - Wrozby 10.03.16, 17:50
            Nie dziękuję za wróżbę.
            Mam jeszcze pytanie.

Czy będzie nam dane mieć dzieci?

Gosia 27.09.84 Kamil 13.09.84
    • aniamania86 Re: Wrozby 10.03.16, 23:56
      Ulu sprawdzilo sie.randka z Markiem odbyla sie i bylo naprawde bardzo milo jak pisalassmiletylko po spotkaniu doszlo miedzy nami do nieporozumienia i jakos relacja sie ochlodzila:/chcialabym jesli znajdziesz czas abys sprawdzila co on do mnie czuje obecnie i jak ta nasza relacja sie rozwinie...boje sie ze wszystko sie posypalo a bylo bardzo dobrzesad Pozdrawiam
    • rybcia_x Re: Wrozby 15.03.16, 21:49
      Czy Piotrek jest obecnie w kimś zakochany? 17.01.1989
    • 91anka Re: Wrozby 16.03.16, 15:18
      Ulu a czy ja mogłabym również poprosić o wróżbę do pół roku dotyczącą sfery uczuć, jak i sfery zawodowej? Będzie to nadużycie? Obecnie nie pracuje i jestem w związku, ale wydaje mi się, że osoba z którą jestem mnie nie kocha, zmieni się coś? Poznam kogoś innego?
      • 88ula Re: do 91 anka - Wrozby 16.03.16, 17:05
        A jak imię partnera? Bo kilka tygodni temu pytałaś o Macieja i Mariusza. Gubię się wink
        • 91anka Re: do 91 anka - Wrozby 16.03.16, 17:38
          Tomek ..ale to już chyba ku końcowi się chyli z nim.
          • 91anka Re: do 91 anka - Wrozby 16.03.16, 17:43
            Wychodzę na zdradzającą zdrajczynię :p ale to nie takie kolorowy związek z nim. Gdyby był inny to też o tych innych bym nie myślała, a chciałabym żeby było dobrze.
            • 88ula Re: do 91 anka - Wrozby 16.03.16, 19:57
              wcale tak nie sadzę smile Do pytań o wróżbę mam podejście obiektywnie, nie zastanawiam się/nie roztrząsam kto, jak, dlaczego itd. smile ale muszę wiedzieć o kogo pytać. Odpowiedź jutro.
      • 88ula Re: do 91 anka - Wrozby 17.03.16, 15:06
        Masz prawdopodobnie rację, że Tomek ciebie nie kocha, ale karty nie pokazują, aby on chciał uciekać: As monet + 4 monet - bardziej świadczy o stabilności relacji i utrzymania jej na takim poziomie jaki jest, ale milosci/euforii/emocji rzeczywiście tam nie ma. Taki układ może się jednak wydawać dość nudny, jednak pewny.
        Praca: 4 kielichów + król mieczy + świat - być może trzeba będzie poszukać pracy poza miejscem zamieszkania, i/lub doszkolić się, wydobyć więcej motywacji, poświecić więcej czasu szukaniu, bo 4 kielichów pokazują marazm, zastój, niechęć, albo jesteś niezadowolona z ofert jakie udaje się tobie znaleźć. Trzeba będzie się bardziej otworzyć, nie skupiać na jednej dziedzinie gdy będziesz poszukiwać pracy. Masz szansę że znajdziesz, prawdopodobnie gdzieś dalej.
        smile
        • 91anka Re: do 91 anka - Wrozby 17.03.16, 18:35
          Dziękuję Ci bardzo Ulu.. Czyli tak jak przypuszczałam. I jak tu być z kimś kto nie kocha? Nie myśleć o innych? Jakby znalazł inne cieplejsze gniazdko to od razu by się wyniósł, bez sentymentów.
          A mogłabym zadać takie już całkiem ostatnie pytanie? Obiecuje że nie będę więcej terroryzować. To chyba dość proste pytanie, chciałabym wiedzieć jakim Tomek naprawdę jest człowiekiem? Tzn jak go widzą karty? Jest zdolny do uczuć wyższych? ;P Czy tylko ocenia w kategoriach co mu się opłaca, a co nie?
          • 88ula Re: do 91 anka - Wrozby 18.03.16, 15:13
            Aniu,
            oczywiście monety mogą pokazywać jego "interesowność" w tej relacji, po prostu ma z tego korzyści i jest mu tak dobrze, po co coś zmieniać. Niektórym osobom taka stabilność odpowiada.
            1. jego zalety: Król kielichów + As buław - widać, że potrafi kochać, być miłym, zaradnym, rodzinnym, troskliwym, pełnym pomysłów i energii/przedsiębiorczości. Może to ukrywa wobec niektórych osób, a okazuje tylko bliskim (np. matka, ojciec itp)
            2/ jego wady: 5 buław + 9 buław - mimo jego dobrego serca powyżej, jest osobą, która rywalizuje, walczy o swoje racje, mierzy się z zadaniami/problemami, albo sam wywołuje jakieś niesnaski, aby potem czekać, jaki to przyniesie efekt. Tak jakby coś na mieszał, aby sprawdzić co się dalej stanie, albo namieszał, a nie chce brać za to odpowiedzialności i sądzi, że sprawy się same jakoś rozwiążą. Po zmaganiach energia mu opada, i sam nie podejmuje już działań.
            3. jakie ma podejście do waszego związku: Pustelnik + As mieczy - nie widać milosci, czekanie, dreptanie w miejscu, izolacja/samotność, chłodne/racjonalne podejście, oddalanie się.
            Tak pokazują karty, ciekawi mnie, ile w tym racji. smile
            • 91anka Re: do 91 anka - Wrozby 18.03.16, 15:37
              Napiszę, że wiele w tym racji, punkt 2 i 3 idealnie opisałaś. Tak to właśnie odczuwam, jakby rywalizował (idealne określenie!) ze mną, kłóci się bez powodu, nigdy pierwszy ręki do zgody nie wyciągnie. Tak jakby miało to nadszarpnąć jego ego. Coś strasznego. Jest zimny i obojętny, czuję się jak jego wróg chociaż nim nie jestem przecież. Ale tak, rodziców i siostry to on bardzo kocha. A mogłabym zapytać w jakim okresie czasu karty pokazują? Powiedzmy jesteśmy obecnie w konflikcie, mogą karty pokazywać takie jego negatywne podejście do mnie tu i teraz? Tzn tego pustelnika i asa mieczy. A powiedzmy za miesiąc całkiem inaczej? P.s. dziękuję smile
              • 88ula Re: do 91 anka - Wrozby 18.03.16, 16:15
                Aniu, to jest jego charakter, a tego na czas się nie przelicza. sad
                W ostatnim punkcie o czas nie pytałam, tylko ogólnie "jego obecne podejście".
                Kilka tygodni do nawet paru m-cy z reguły karty wskazują, gdy nie określa się czasu. Więcej rozkładów na ten sam temat nie wskazane robić sad bo będzie misz-masz a nie wróżba. smile
              • 91anka Re: do 91 anka - Wrozby 18.03.16, 16:28
                Chodziło mi właśnie o jego podejście do związku, to może jakiś mały plus, że to chodzi o obecne podejście, może coś się zmieni kiedyś wink Więcej nie pytam na razie, nawet chyba więcej nie chce wiedzieć. Dziękuję bardzo za poświęcony czas!
                • 88ula Re: do 91 anka - Wrozby 18.03.16, 16:30
                  Aniu, odczekaj kilka tygodni, i zapytaj znowu, może się coś zmieni w jego podejściu. smile
                  • 91anka Re: do 91 anka - Wrozby 29.03.16, 20:15
                    Ulu ratunku! Teraz mój Tomek będzie próbował dostać się do pewnej pracy, która będzie bardzo daleko od domu, co wiąże się z tym, że go po prostu tu nie będzie, a kto wie może się nawet przeprowadzi. Oczywiście nie patrzy na mnie, na dziecko.. Mówiłam mu, prosiłam żeby został w swojej pracy, nie zmieniał.To się przecież rozleci ješli tą robotę dostanie, ten nasz związek. On ma jakieś szanse na to, że go przyjmą? A jeśli nie mogę o niego pytać to można w kartach zobaczyć tą ewentualną rozłąkę moją z nim? Jest się czym martwić? Najlepsze jest to, że ma już pracę, w tej do której będzie próbował się dostać więcej nie zarobi, ale będzie wolny na swój sposób.. crying
                    • 88ula Re: do 91 anka - Wrozby 30.03.16, 14:19
                      Droga Aniu,
                      1/czy Tomek otrzyma tą prace: 8 buław + 10 buław - prawdopodobnie tak, ale będzie to dla niego obciążeniem, nawałem obowiązków/odpowiedzialności, może być jemu trudno podołać wszystkiemu i spowoduje/będzie powodować jego zmęczenie/przepracowanie. Co faktycznie może mieć związek z odległością.
                      2/co się stanie wówczas z relacją: Rydwan + 2 monet - nie widać, aby miała się rozpaść na dobre od razu, ale chyba będziecie się oddalać od siebie, i znowu przybliżać, to może też pokazywać, że on będzie przyjeżdżał i odjeżdżał i takie to wszystko stanie się rozhuśtane, niestabilne, niezdecydowane, trudno będzie utrzymać stałość w związku.
                      Teraz karty nie wskazują na rozpad. Gdy on zacznie tam pracować - po jakimś czasie można zapytać, teraz trochę za wcześnie, bo jeszcze tamto środowisko nie wpływa na niego.
                      smile
                      • 91anka Re: do 91 anka - Wrozby 30.03.16, 14:35
                        Dziękuję sad czyli jednak.. Napisze czy się dostał jak rekrutacja dobiegnie końca. Trzeba będzie się chyba naprawdę odkochać, bo aż za gardło ściska.. Dziękuję raz jeszcze!
                      • 91anka Re: do 91 anka - Wrozby 30.03.16, 16:05
                        A co do 8 bulaw + 10 bulaw.. Jesli praca ta ma kilka poziomów w rekrutacji tzn rozmowa, różne testy, które trzeba zaliczyć ,to nie dałoby się tych 2 kart przeczytać tak, że np przejdzie pierwszy poziom, dostanie pozytywną wiadomosc ale ta 10 bulaw powie, że jednak wyżej nie podoła, nie sprosta wymaganiom? Tak się łudzę jeszcze.. Czy te 2 karty można negatywnie przeczytać?
                        • 88ula Re: do 91 anka - Wrozby 30.03.16, 20:05
                          ja bym nie odczytywała, jako poziomów i przejścia dalej, bo wg mnie pokazałoby np. Koło/Rydwan. Widzę to ew. jako: duże obciążenie i mitręgę, wiele obowiązków naraz, trudności w adaptacji itp., ale mimo tego wszystko idzie naprzód choć mozolnie. Wstrzymaj się, obserwuj jak będzie. smile
                          • 91anka Re: do 91 anka - Wrozby 29.04.16, 15:14
                            Witaj Ulu! Tomek jednak tej pracy nie dostał. Wręcz przed nosem zamknęli mu drzwi, okazało się, że za dużo chętnych i dokumentów już nie przyjmują..może to właśnie to 10 kijów? On nie wyklucza, że spróbuje ponownie jak będą przyjęcia. Hmm
                            Czy możesz zerknąć jakie są obecnie uczucia Tomka do mnie i jak się będzie układać moje życie uczuciowe do 6 msc?smile
                            • 88ula Re: do 91 anka - Wrozby 30.04.16, 15:17
                              Aniu,
                              oczywiście karty pokazały przeszkodę, barierę w 10 buław, co uznałam za trudności w pracy, a to okazało się zamknięciem drzwi przed nosem sad . Oczywiście natychmiast zapiszę to w notatkach, dziękuję za weryfikacje i dostarczenie nowych doświadczeń. Nie zmienia to ewentualności, że w dalszym etapie starania się, ma szansę pracę otrzymać i nałoży to na niego masę obowiązków/trudności.
                              1/ co on czuje obecnie: 8 monet + 8 kielichow - chyba nic się nie zmieniło, jeśli wypracowaliście sobie jakiś kompromis i staracie się (albo jedno z was) być razem, to raczej się oddalicie od siebie albo rozstaniecie. On może być zaabsorbowany czymś innym, np. praca i nie będzie jemu po drodze w tej relacji.
                              Obecnie jesteś zaangażowana w układ z Tomkiem, więc ew. pytanie o innych nie ma sensu.
                              smile
    • 88ula Re: do rybcia_x - Wrozby 16.03.16, 17:07
      wydaje mi się, że pytasz o tego samego Piotra co kilka tygodni temu wink
      • rybcia_x Re: do rybcia_x - Wrozby 17.03.16, 00:50
        tak, o tego samego. On był u mnie znowu ale znowu mi napisał że nie wie czy się będziemy spotykać bo się zakochał. Nie wiem czy to prawda czy to jest jakaś wymówka. Mam wyrażenie że nie ma nikogo. Trochę go znam. Może by Pani sprawdziła kiedy u mnie będzie?
      • rybcia_x Re: do rybcia_x - Wrozby 17.03.16, 00:53
        Witam, tak to ja. Dwa tygodnie temu był u mnie i teraz mi napisał że się zakochał i nie wie czy będziemy się spotykać. Mam wyrażenie że coś krecie. Może by Pani sprawdziła kiedy do mnie przyjedzie?
      • rybcia_x Re: do rybcia_x - Wrozby 17.03.16, 21:57
        Bardzo proszę o odpowiedź....
        • 88ula Re: do rybcia_x - Wrozby 17.03.16, 23:00
          będzie odpowiedz, ale proszę o trochę czasu smile
          • 88ula Re: do rybcia_x - Wrozby 18.03.16, 14:52
            Czy jest zakochany : Królowa kielichów + 5 buław - może świadczyć że jest zakochany, ale kolejna karta to rywalizacja, zmaganie się, nieporozumienia, np. walczy o tą inna osobę o jej względy, albo faktycznie chce wywrzeć wrażenie takie na tobie.
            Co do przyjazdu do ciebie do końca kwietnia, nie wydaje się, aby to planował/zamierzał, karty Śmierć + Świat - bardziej wskazują na rozstanie, pożegnanie, zakończenie, przejście do innego etapu, otwarcie się na inne sprawy, chęć oderwania się od standardów, odnalezienie innej drogi.
            smile
    • 4bidden Re: Wrozby 17.03.16, 00:11
      88ula: mam pytanie, kolejne...

czy coś się wreszcie odmieni i będzie dobrze? Pytam o życie prywatne i służbowe.

Z góry dziękuję za odpowiedź.

Gosia
      • 88ula Re: do 4 bidden - Wrozby 17.03.16, 15:23
        13 grudnia 2015 karty były pozytywne co do twojej pracy, czyżby jednak nie spełniło się to sad
        Bo teraz w twoim życiu zawodowym karty nie wróżą dobrze: Śmierć + 3 mieczy - to raczej pokazuje problemy, brak konkretów, bezrobocie/zwolnienie, niemiłą atmosferę, rozczarowania i krytyka, nic pewnego, zmiany, które i tak przypuszczalnie zakończa się niepowodzeniem. Jeśli będziesz szukać pracy, nie będzie łatwo.
        Nie wiem o jakie życie prywatne pytasz, to zbyt ogólne. Zapytałam o sprawy sercowe/partnerskie w 2016 r. Nie wiem czy jesteś w związku, czy szukasz kogoś.
        6 monet + Królowa kielichów - to pokazuje, że masz szanse trafić na kogoś, kto będzie się dzielił z tobą uczuciem, na kogo będziesz mogła liczyć, kto cie będzie wspierał i kochał, jeśli jesteś w związku to licz na zrozumienie, wielkoduszność/pomyślność/romantyczność, wspólne przebywanie, odwzajemnienie uczuć.
        smile
    • ewkakonewka89 Re: Wrozby 18.03.16, 19:32
      Dobry wieczórsmileja troszeczke z intymnym pytaniem do kart jesli oczywiscie tarot cos moze powiedziec na ten tematsmilew przyszlym tygodniu mam miec spotkanie z chlopakiem z ktorym sie widuję...miedzy nami jeszcze nie doszlo do bliskiego kontaktu jedynie sie chwile calowalismysmilea mnie powiem szczerze troszeczke nosi w tym temacie od jakiegos czasu....i chcialabym jezeli jest to mozliwe aby Pani sprawdzila czy moze na najblizszym spotkaniu dojdzie miedzy nami do zblizenia i jesli tak to jak przebiegnie...nie znam go od tej strony a bardzo jestem ciekawa czy cos zainicjuje on sam bo troche wydaje mi sie on malo namietny a moze sie myle...tzn.oby!smilejego inicjaly to P.M.
      • 88ula Re: do ewakonewka89 - Wrozby 19.03.16, 13:38
        Na pytanie dotyczące randki w następnym tygodniu karty pokazały: Paź monet + 4 kielichów + 3 monet - a to niestety nie świadczy o seksualnym charterze tego spotkania, będzie bardziej koleżeńsko, niemrawo - w tym znaczeniu, że bez wielkich uniesień/euforii, momentami może być dla ciebie zbyt nudno, żadna z kart nie jest miłosna/romantyczna/entuzjastyczna, a bardziej przyziemna/powolna/bez działania/bez emocji. Może następnym razem smile.

Ciekawi mnie jak będzie smile
        • ewkakonewka89 Re: do ewakonewka89 - Wrozby 19.03.16, 15:20
          o kurcze....moze nie dojdzie do tej randki... bo tak smutno to wyszło... ale dziękuję i dam znać jak było i czy było smile

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka