astrolog_33 odpowiedz 14.04.10, 12:27 Witam serdecznie. Takich rzeczy, katastrof, smierci - "nie" da sie stanowczo przewidzic, zwlaszcza w horoskopie. Serdecznie pozdrawiam. Odpowiedz Link
princesswhitewolf Re: Czy któryś z astrologów przewidział tę katast 14.04.10, 14:10 Nie. Ale: www.nautilus.org.pl/?p=artykul&id=2094 Odpowiedz Link
astrolog_33 Re: Czy któryś z astrologów przewidział tę katast 14.04.10, 17:06 Mi chodzilo o astrologi, horoskop - w horoskopie takich rzeczy nie da sie przewidziec. Pozdrawiam. Barbara Stanisławska Pracownia www.astropasja.pl/ Forum: Astrologia TRANZYTY Odpowiedz Link
allija Re: Czy któryś z astrologów przewidział tę katast 15.04.10, 00:54 a jednak da się weres.pl/artykul.htm Czy ktos przewidział akurat teraz? tego nie wiem Odpowiedz Link
lwi2 Re: Czy któryś z astrologów przewidział tę katast 15.04.10, 07:40 Przewidywanie chyba nie jest za bardzo w gestii astrologów, raczej wróżbitów i wieszczów (PP tak też napisał). Pewnie, że astrolog "odpowie na każde pytanie", jak ktoś zada. Gdyby zadano wtedy jaka będzie ta uroczystość zapewne odpowiedź byłaby, że będzie wielka, bardzo poruszająca i głęboka, i w atmosferze braku porozumienia z Rosjanami. Przeszłe wydarzenia, które miano uczcić, były przerażające, że to się przeniosło we współczesność nie wiem czy nawet wróżbita i jasnowidz by oddzielił, że to przeniesienie będzie dosłowne. W piątek przed pamiętam w jakimś urzędzie czy sklepie wymieniłam uwagi z panią, że kiepski weekend się szykuje, marna pogoda (pani), lepiej siedzieć w domu i sprzątać (ja). Zwykłe, astrologii do tego nie trzeba. 3 dni przed siedziałam przed telewizorem (co nigdy nie siedzę), ale sobotę chciałam sobie już odpuścić bo ta atmosfera braku porozumienia z Rosjanami mi nie odpowiadała, a taka miała być ta uroczystość, z założenia przecież. Lwi Odpowiedz Link
jasmina.0 Re: nawet gdyby przewidział 15.04.10, 12:07 Nawet gdyby przewidział to chyba nie pchałby się z tą informacją na afisz, bo jak podejrzewam, nikt by go poważnie nie potraktował a wylot na uroczystość i tak by się odbyła. Odpowiedz Link
astrolog_33 odpowiedy. 15.04.10, 13:40 Nigdy nie odwazylabym sie wyglaszac takich prognoz o czyjejs smierci. Bo kim ja wlasciwie jestem? jestem tylko zwyklym, szarym czlowiekiem, ktory ma emocje i uczucia. Ktorego boli krzywda innych, zwlaszcza tych slabszych (mocna Ryba). Astrolog to doradca, skromy, utalentowany i wolny od pychy - taki przynajmniej powinien byc. Serdecznie pozdrawiam. Odpowiedz Link