25.04.07, 10:52
czy mogłybyście mi polecić jakieś linki,gzie moglabym o tym poczytać.ale tak
od podstaw.bo jak narazie to muszę sie przyznać nic na ten temat nie
wiem.wiem tylko ze przechodzi np.pluton przez inna planete i to mogę
odczuc,ale chodzi mi o to jak to się odczytuje z kosmogramu,czy jest to
gzieś jasno objaśnione?
Obserwuj wątek
    • dagmara888 Re: tranzyt? 25.04.07, 12:10
      Dorota zabrałaś się za astrologię i to jest fajne ale zacznij jej się uczyć sukcesywnie i od początku - czyli najpierw sam urodzeniowy horoskop i rola planet w tym horoskopie a troszkę później przechodź do tranzytów i innych technik. A po pierwsze zainwestuj w jakąś książkę która tłumaczy astrologię od podstaw - albo jak nie masz pieniędzy to spróbuj wypożyczyć w bibliotece.
      Bez określenia jakie jest znaczenie poszczególnych planet w horoskopie urodzeniowym to nie zrozumiesz przesłania tranzytów.
      Ja wiem, że to wszystko jest tak fascynujące, że od razu chciałoby się wiedzieć wszystko, ale warto troszkę pracy włożyć w podstawysmile))

Mało jest dobrych stron tłumaczących podstawy astrologii w internecie, można spróbować:
      www.astrolabium.pl
      www.solarius.pl
      www.astromix.pl
      można poczytać stronę Wojtka Jóźwiaka (także inne strony podane przez Kitę w wątku "Linki")

Ale zawsze najlepsze na poczatek są ksiązki bo tam są wykresy, tłumaczenie na ich podstawie na czym polega tranzyt - jeszcze się nie natknęłam w internecie na stronę tłumaczącą na wykresach co to jest tranzyt.
      Pozdrawiam

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka