ka_thy 23.09.09, 22:04 Na dzisiejszym odcinku Brzyduli, tym przedpremierowym. No istna rewelacja Milka, dorzuć sobie do listy Brzydulę, jeśli jeszcze nie oglądasz... Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ilekobietamalat Re: Uśmiałam się jak norka 23.09.09, 22:07 hm, a ja sie akurat na tym wynudzilam,i strasznie mi sie dluzyl.. Odpowiedz Link
ka_thy Re: Uśmiałam się jak norka 23.09.09, 22:08 Łomatko, jak można się było nudzić (czy my mówimy o tym samym odcinku?) Odpowiedz Link
ilekobietamalat Re: Uśmiałam się jak norka 23.09.09, 22:10 no mowimy o tym co bedzie jutro Odpowiedz Link
agamasia Re: Uśmiałam się jak norka 23.09.09, 22:24 Właśnie widziałam Ogłaszam oficjalnie, że moje ulubione powiedzonko to będzie jeżu malusieńki cudo po prostu. Odcinek świetny, a Viola w swoim żywiole Odpowiedz Link
ka_thy Piotr 03.10.09, 18:53 Podoba Wam się Piotr? Bo mnie bardzo. Tak bardzo, że musiałam się podzielić tą wiedzą I tak bardzo, że właściwie już mogłabym się zakochać Jest przesympatyczny i ma uroczy uśmiech I żeby nie było off-lolumowo to stwierdzam, że Piotr jest podobny do Castle'a. Odpowiedz Link
agamasia Re: Piotr 04.10.09, 22:39 A mi kojarzy się z jakąś niezbyt pozytywna postacią, gdzieś musiałam go takiego już widzieć. Odpowiedz Link
ka_thy Re: Piotr 08.10.09, 09:08 Oj to dobrze, że nie mam takich skojarzeń. Facet rzucił na mnie urok po prostu, a po wczorajszym odcinku było mi smutno. I gdybym nie wiedziała, że jeszcze się będzie pojawiał w serialu to pewnie bym płakała No i czyż nie jest podobny do Castle'a? Odpowiedz Link
luczijka Re: Piotr 08.10.09, 12:42 ka_thy napisała: > No i czyż nie jest podobny do Castle'a? Trochę podobny Ale mnie nie kręcą tacy faceci I między innymi dlatego nie oglądam ani "Castla", ani "Brzyduli" <hihihi>. Odpowiedz Link