aniuta75 13.07.10, 14:54 Dzisiaj 1x01. Ktoś to oblukać ma zamiar? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lenkaaa Re: The Silence 13.07.10, 20:30 to dajcie znac jak zobaczyta... ostatnie angielskie okazalo sie niewypalem i dostalo cancela chiba, to o zdjeciach z przyszlosci - nawet tytul mi wylecial z glowy... Odpowiedz Link
lenkaaa NIE OGLADAJCIE TEGO... 13.07.10, 20:41 to tez szajt... wlasnie sobie uswiadomilam, zem to wczoraj wieczorem ogladala w telewizorni ( w UK wlasnie jestem ) i BEZNADZIEJA totalna, no chyba, ze macie na mysli jakies inny "the silence", ja mowie o tym: forum.esoft.in/misc-tv-videos/832682-silence- s01e01-hdtv-xvid-bia.html Odpowiedz Link
aniuta75 Re: NIE OGLADAJCIE TEGO... 13.07.10, 21:10 O to to to. Znaczy co? Przycieniowali? A o czym to, że tak z ciekawości zapytam . Odpowiedz Link
lenkaaa Re: NIE OGLADAJCIE TEGO... 13.07.10, 21:25 taki sitkom o dziewczynie, ktora slabo slyszy (nosi implant) i wieczorem w parku jest jedynym swiadkiem morderstwa, ale naprawde nie polecam, to nawet nie film tylko taka formula telenoweli, ktorej strasznie nie lubie.... Odpowiedz Link
galaxian1 Re: NIE OGLADAJCIE TEGO... 13.07.10, 22:41 "Zdjęcia z przyszłości" do Paradox I chyba nie dostał cancela, tylko cały sezon ma 5 odcinków i ma być drugi. Ale zgodzę się, że serial durnowaty - bo każdy odcinek jest niemal identyczny, tylko zdjęcia się zmieniają Takich odcinków to można tworzyć w nieskończoność Odpowiedz Link
ka_thy Re: NIE OGLADAJCIE TEGO... 14.07.10, 08:29 Co kto lubi Mnie tam Paradox się podobał. Niby odcinki oparte na tym samym schemacie a jednak każdy trzymał w napięciu. Odpowiedz Link