Dodaj do ulubionych

2xDenis Leary

22.09.10, 19:26
Ktos lubi tego Pana (poza mna)?
Jesli tak to moze polecicie cos czego nie znam...
Osobiscie polecam:

seriale: Rescue Me (SUPER< SUPER< SUPER!!!!) i The Job (takze!!!!)
stnad up: No cure for cancer; Lock'N'Load
filmy (latwo znalezc) smile Operacja Slon (w miare), Judgement Night (z Estevezem), oczywiscie Pan Demolka smile no i klasyk w ktorym bierze na zakladnikow pewna rodzine.... Hostile cos tam smile

Polecicie cos jeszcze?

PS. Czesc jego stand up'ow (+ te Robina Williamsa) sa dostepne na Spotify smile
Obserwuj wątek
    • galtom Nie wierze... 23.09.10, 06:34
      Nikt nie ogladal serialu Rescue Me???? To juz 6 sezonow wlasnie sie zakonczylo i jest to jednen z glosniejszych seriali....
      • lenkaaa Re: Nie wierze... 23.09.10, 09:27
        galtom napisał:

> Nikt nie ogladal serialu Rescue Me???? To juz 6 sezonow wlasnie sie zakonczylo
        > i jest to jednen z glosniejszych seriali....

HI, hi, gdzies tu mamy na lolumie watek, w ktorym wpisywali sie ci, ktorzy jako jedyni lolumowicze ogladaja jakis konkretny serial - to mozesz sie tam dopisacwink
        Jak ci sie go uda wygrzebac najpierw wink
        • galtom Re: Nie wierze... 23.09.10, 09:41
          Jestem zdziwiony bo jesli lubicie seriale, ktore zaskakuja, sa inne niz to co na codzien mozna ogladac, szokujace i te w ktorych sie ludzie nie gonia przez 45 min to Rescue Me jest wlasnie tym.
          Serial jest naprawde rewelacyjny!!!
          Teksty - super!
          Postacie i swietnie wymyslone, i swietnie pokazywane, i swietnie grane!
          (w poprzednim seoznie w kliku odcinkach pojawil sie np. Michael J. Fox).
          Jesli macie dzien w tyg. bez propozycji do ogladania to naprawde warto bo bylbym wiecej niz zdziwiony gdyby koums nie spasowal.
          • luczijka Re: Nie wierze... 23.09.10, 12:19
            No to trzeba będzie zobaczyć wink Tylko kiedy? big_grin
            • galtom Re: Nie wierze... 23.09.10, 12:21
              Dzis?
              Why wait? smile
            • ilekobietamalat Re: Nie wierze... 23.09.10, 12:29
              hmm, ktos chyba to ogladal (rescue me), bo chyba w tabelce bylo;>
              • lenkaaa Agamasia potrzebna !!!! 23.09.10, 20:01
                ilekobietamalat napisała:

> hmm, ktos chyba to ogladal (rescue me), bo chyba w tabelce bylo;>

Fakt, ale ty masz pamiec iKobieto ! Oto co wygrzebalam w wyszukiwarce:
                forum.gazeta.pl/forum/w,46427,94976752,94981703,Re_W_przyszlym_tygodniu_.htmli
                forum.gazeta.pl/forum/w,46427,95791542,95794575,Re_a_co_na_lato_.html
                to teraz trzeba Age wywolac do odpowiedzi czy jej sie udalo zabrac za ten serial, czy nie, bo to ponad rok temu bylo !
                • agamasia Re: Agamasia potrzebna !!!! 23.09.10, 21:04
                  A udało mi się za niego zabrać, ale tylko kilka pierwszych odcinków widziałam, a później z braku czasu zaprzestałam oglądać. Może kiedyś wrócę do Rescue Me.

Ostatnio na nic nie mam czasu, nawet żeby loluma poczytać, dobrze, że Aniuta trzyma rękę na pulsie i daje mi znać co się dzieje. Ale jak się wszystko unormuje i wróci na miejsce, to będę częściej smile
                  • lenkaaa no dobra, przyznam sie... 24.09.10, 09:19
                    ...ze jestem po pierwszym odcinku i z zamiarem glebszego zbadania sprawy wink
                    Pare razy sie chichralam (tak sie pisze ten wyraz ???), pare razy sie krzywilam z niesmakiem (zupelnie nie trawie tego jak oni sie do siebie odnosza w filmach amerykanskich, jesli to jest autentyczne odzwierciedlenie rzeczywistosci, to ciesze sie, ze tam nie mieszkam i nie pracuje, bo bym nie zdzierzyla) i troche mnie draznia te jego wizje. Rozumiem, ze on ma PTSD, ale to mi przypomina 6 Feet Under, ktore mnie strasznie dolowalo a jednoczesnie nie moglam przestac tego ogladac, bo mialam chorobliwa potrzebe zobaczenia zakonczenia...
                    • lenkaaa Re: no dobra, przyznam sie... 25.09.10, 02:09
                      obejrzalam drugi, ale nie moge jednorazowo wiecej niz jeden sobie zapodawac, bo on mnie doluje....
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka