Dodaj do ulubionych

Roxette w Polsce

21.11.10, 16:35
Wiem, że jestem trochę zapóźniona ostatnio, ale dowiedziałam się właśnie, że moja miłość lat dziecięcych/ nastoletnich Roxette rusza w przyszłym roku w trasę a 19 czerwca będą w Warszawie. Napaliłam się okropnie, no po prostu muszę tam być. Tylko nie wiem, z kim sad
Póki co oglądam na jutjubie fragmenty koncertu z sierpnia 2010, żeby się przekonać, czy oni aby dalej są dobrzy na żywo. Są smile)
Obserwuj wątek
    • ilekobietamalat Re: Roxette w Polsce 22.11.10, 11:29
      oooosmile
      • mendosita Re: Roxette w Polsce 22.11.10, 17:41
        Fajnie co? smile)

Niestety najlepszych biletów- najbliżej sceny- już nie ma. Jutro kupię te trochę dalsze.
        • mendosita Re: Roxette w Polsce 25.11.10, 09:32
          Kupiłam wczoraj bilety. Teraz muszę tylko cierpliwie poczekać te ponad pół roku wink
          • ilekobietamalat Re: Roxette w Polsce 25.11.10, 14:00
            kurcze tez bym kupila, ale planowanie na pol roku do przodu jest kompletnie nie dla mnie!big_grin nie iwem moze wyemigruje czy cos?big_grin
            moze beda jeszcze jakies bilety w kwietniu;P w kwietniu to na czerwec moge planowac;D
            • mendosita Re: Roxette w Polsce 26.11.10, 08:15
              No właśnie też miałam opory, żeby kupować coś na za pół roku, ale co tam. Ja raczej nie wyemigruję wink
              Skoro po dwóch tygodniach sprzedaży nie było już najlepszych biletów, to miałam obawy, że i pozostałych wkrótce zabraknie.

Teraz do czerwca słucham głównie Roxette i przypominam sobie teksty wink)
    • ilekobietamalat nie wiem jak ci to powiedziec.. 09.12.10, 21:03
      www.wiadomosci24.pl/artykul/roxette_gwiazda_sylwestrowej_mocy_przebojow_w_warszawie_172755.html
      wiec wkleje linkawink
      • mendosita Re: nie wiem jak ci to powiedziec.. 10.12.10, 09:43
        Haha, wiem o tym, to tak właśnie się dowiedziałam o czerwcowym koncercie. Czytałam sobie pudelka, a tam: "Roxette w Polsacie". W komentarzach była informacja o trasie koncertowej 2011.
        Na Sylwestra raczej się nie wybieram, bo pewnie Roxette zagrają tam 3 piosenki na krzyż, a i nie ma pewności, że będą na żywo. A reszta gwiazd wieczoru (na czele z prowadzącymi) trochę mnie słabi. Poza tym zimno jest, więc co to za zabawa. Poczekam cierpliwie do czerwca smile
        • galaxian1 Re: nie wiem jak ci to powiedziec.. 13.12.10, 15:24
          mendosita napisała:

> (na czele z prowadzącymi) trochę mnie słabi.

Katarzyna Cichopek, Krzysztof Ibisz, Agata Młynarska i Tomasz Kammel !
          Ekipa prowadząca jest żenująca. To poważny powód aby tego w ogóle nie oglądać.
          Cała czwórka mnie totalnie wqr... smile

Supernatural forum
          • ilekobietamalat Re: nie wiem jak ci to powiedziec.. 13.12.10, 23:15
            galaxian1 napisał:

> mendosita napisała:
            >
            > > (na czele z prowadzącymi) trochę mnie słabi.
            >
            > Katarzyna Cichopek, Krzysztof Ibisz, Agata Młynarska i Tomasz Kammel !
            > Ekipa prowadząca jest żenująca. To poważny powód aby tego w ogóle nie oglądać.
            > Cała czwórka mnie totalnie wqr... smile

"tak sie bawi,tak sie bawi " brrrrbig_grin

nienawidze mlynarskiej szczerze i z calego serca;> kammel i cichopek mnie ani ziebi ani grzeje, ale krzysiu ibisz,to przeciez czysta rozkosz;> z kazdym dniem co raz mlodszy i w ogolewink
            • mendosita Re: nie wiem jak ci to powiedziec.. 16.12.10, 14:26
              To ja nienawidzę szczerze i z całego serca Cichopek i Ibisza (mimo, ze taki młody i piękny,hehe). Kammel i Młynarska działają mi na nerwy w nieco mniejszym stopniu.
              • mendosita Re: nie wiem jak ci to powiedziec.. 21.02.11, 09:32
                Pozwolę sobie odświeżyć wątek, bo dziś jadąc do pracy usłyszałam w radiu znajome głosy w nieznajomej piosence, oto utwór z nowej płyty, która ma sie ukazać w marcu:
                www.youtube.com/watch?v=f1N-Gf0Fbcg
                Tak raczej średnio mi się podoba, mam nadzieję, że na koncercie pozostaną przy sprawdzonych hitach wink
                No i przykro patrzeć na Marie- tzn zważywszy to, co przeszła jest w rewelacyjnej formie i bardzo się z tego cieszę, ale widać, że ma chyba problemy z mimiką i w ogóle jest taka trochę mumiowata. A była z niej kiedyś naprawdę seksowna dziewczyna (wiem, że była wtedy dużo młodsza). Tzn pięknością nie była nigdy, ale jednak miała chyba w sobie coś.
                Komu się chce niech sobie zobaczy:
                www.youtube.com/watch?v=lWsSDnlyosM&playnext=1&list=PL5A84FBA3DA3E75A1
    • mendosita Re: Roxette w Polsce 22.02.11, 13:44
      Heh, dzisiaj odkryłam, że Roxette wystąpi także w Ostravie, do której mam z domu 40 minut jazdy, zdecydowanie wygodniej bym miała tam, niż do Warszawy sad Spróbuję sprzedać moje bilety, jak się uda to kupię sobie wejściówki czeskie, a jak nie to trudno, pojadę do stolicy.
    • mendosita Re: Roxette w Polsce 22.02.11, 14:03
      Ale jazda, udało mi się sprzedać bilety w 10 minut po wystawieniu ich na Allegro. Teraz kupię bilety na koncert ostravski i będzie git smile Mam tylko nadzieję, że nie kupię jakichś fałszywek.
      • mendosita Re: Roxette w Polsce 28.02.11, 11:09
        Przesłuchałam nową płytę już kilka razy i jest całkiem ok, bardzo roxettowa, w starym stylu. Podoba mi się.
        Bilety do Ostravy kupione- czekam aż przyjdą.

Fajnie tak sobie prowadzić wątek dla siebie, kiedyś miałam podobnie z filmami z Denzelem Washingtonem smile))

Tak więc nie bójcie się- do 29 czerwca nie pozwolę Wam zapomnieć o Roxette w Polsce (i w Czechach) smile)
    • patrycja_79 Re: Roxette w Polsce 18.04.11, 08:36
      Witam wszystkich.
      Mam do sprzedania 2 bilety na płytę na koncert Roxette na warszawskim Torwarze w cenie 300zł/ bilet.
      Zainteresowanych proszę o kontakt mailowy na poczta@metal-plast.pl
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka