13.01.03, 21:40
Witaj!
O ile dobrze pamiętam, pisałaś, że przeniosłaś się od dra Kostyka do Novum.
Dlaczego? Dowiedziałam się, że on też robi in vitro. Czy wiesz coś może na
ten temat?
Pozdrawiam, Mika
Obserwuj wątek
    • Gość: Libra Re: Libra!!!! IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 13.01.03, 22:28
      To nie tak. Zaczęłam w Novum i nadal tam jestem. U dr Kostyka monitorowałam
      cykl (pisałam już że drLewandowski go polecił i jestem z tego bardzo
      zadowolona) i robiłam histero, kiedy trzeba było wyciąć polipa
      endometrialnego. W maju miałam ICSI, nieudane niestety, ale zostały eskimoski
      których transfer miałam w mikołajki, też nieudany. Wiem, że drKostyk robi in
      vitro, ale ICSI chyba nikt tu nie robi, a nawet gdyby to co Novum to Novum. Do
      drKostyka nie mam żadnych 'ale', i uważam go za dobrego, taktownego lekarza.
      Chociaż to w Novum czuję się jak w domu...
      Jeśli masz jakieś pytanie możesz pisać na priva : hlila@poczta.onet.pl
      Chętnie odpowiem.
      Pozdrawiam
      Libra
      • Gość: Daria Re: Libra!!!! IP: granat:* / 192.168.1.* 13.01.03, 23:27
        Libra, wiedziałaś przed histero, że masz polipa endometrialnego? Czy wykazała
        to dopiero histero? Jakie badanie go wykryło? Wykryto u Ciebie endometriozę?
        Pozdrawiam.
        • Gość: Libra Re: Libra!!!! IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 14.01.03, 19:31
          polipa zobaczył lekarz podczas usg, kiedy monitorowałam cykl (przygotowywałam
          si do transferu). Czekałam na kolejny cykl, bo była szansa, ze zniknie...Ale
          nie zniknął, i histero było konieczne.
          libra
          • Gość: Libra Re: Libra!!!! IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 14.01.03, 23:30
            Zapomniałam dopisać, że endometriozy u mnie nie stwierdzono, a polip był
            spowodowany hormonami (wykazało to badanie histopatologiczne wycinków
            pobranych podczas histero).
            Pozdrawiam,
            Libra
      • Gość: Daria Re: Libra!!!! IP: granat:* / 192.168.1.* 14.01.03, 23:45
        Dzięki.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka