mika_1 13.01.03, 21:40 Witaj! O ile dobrze pamiętam, pisałaś, że przeniosłaś się od dra Kostyka do Novum. Dlaczego? Dowiedziałam się, że on też robi in vitro. Czy wiesz coś może na ten temat? Pozdrawiam, Mika Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Libra Re: Libra!!!! IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 13.01.03, 22:28 To nie tak. Zaczęłam w Novum i nadal tam jestem. U dr Kostyka monitorowałam cykl (pisałam już że drLewandowski go polecił i jestem z tego bardzo zadowolona) i robiłam histero, kiedy trzeba było wyciąć polipa endometrialnego. W maju miałam ICSI, nieudane niestety, ale zostały eskimoski których transfer miałam w mikołajki, też nieudany. Wiem, że drKostyk robi in vitro, ale ICSI chyba nikt tu nie robi, a nawet gdyby to co Novum to Novum. Do drKostyka nie mam żadnych 'ale', i uważam go za dobrego, taktownego lekarza. Chociaż to w Novum czuję się jak w domu... Jeśli masz jakieś pytanie możesz pisać na priva : hlila@poczta.onet.pl Chętnie odpowiem. Pozdrawiam Libra Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Daria Re: Libra!!!! IP: granat:* / 192.168.1.* 13.01.03, 23:27 Libra, wiedziałaś przed histero, że masz polipa endometrialnego? Czy wykazała to dopiero histero? Jakie badanie go wykryło? Wykryto u Ciebie endometriozę? Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Libra Re: Libra!!!! IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 14.01.03, 19:31 polipa zobaczył lekarz podczas usg, kiedy monitorowałam cykl (przygotowywałam si do transferu). Czekałam na kolejny cykl, bo była szansa, ze zniknie...Ale nie zniknął, i histero było konieczne. libra Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Libra Re: Libra!!!! IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 14.01.03, 23:30 Zapomniałam dopisać, że endometriozy u mnie nie stwierdzono, a polip był spowodowany hormonami (wykazało to badanie histopatologiczne wycinków pobranych podczas histero). Pozdrawiam, Libra Odpowiedz Link Zgłoś