20.12.10, 07:53
Znacie się na tym wynalazku? A oto moja historia: długo się opierałam przed posiadaniem tam konta, ale w końcu uległam (ot, uległa kobieta jestem wink). Założyłam sobie to konto a fejsbuk mi mówi, że te osoby mogę znać i wyświetla mi listę osób. No i kurka wodna sporo osób faktycznie znam, z różnych miejsc i sytuacji niekoniecznie internetowych. No i się zastanawiam skąd on to wszystko wie??? No i się zaczęłam bać, że ten fejsbuk to wie wszystko a ja zaprzedałam duszę diabłu wink big_grin
Obserwuj wątek
    • ilekobietamalat Re: Fejsbuk 20.12.10, 07:58
      z twojego maila chyba,
      tam masz w ogole opcje pobrania kotnaktow z roznych maili i dodanie do znajomych tych osobwink
      • ka_thy Re: Fejsbuk 20.12.10, 08:06
        No ale jak z maila? Dodam, że korzystam z nie-swojego komputera, żadnej listy kontaktów tu nie mam. Ki diabeł?
        • mendosita Re: Fejsbuk 20.12.10, 08:35
          No teraz to już za późno na takie pytania...
          • aniuta75 Re: Fejsbuk 20.12.10, 09:00
            Na ucieczkę nigdy nie jest za późno! Run Kathy, run!!!!!

big_grinbig_grinbig_grin
            • luczijka Re: Fejsbuk 20.12.10, 15:52
              aniuta75 napisała:

> Na ucieczkę nigdy nie jest za późno! Run Kathy, run!!!!!
              >
              > big_grinbig_grinbig_grin

Hihihihihi.

Ja tam od wszelkich fejsbuków i naszychklas trzymam się z daleka wink
              • ka_thy Re: Fejsbuk 20.12.10, 15:57
                No ja tez się trzymałam z daleka. A założyłam sobie konto z tak głupiego powodu, że aż wstydzę się o tym napisać big_grin
                • luczijka Re: Fejsbuk 20.12.10, 16:08
                  ka_thy napisała:

A założyłam sobie konto z tak głupiego powodu
                  > , że aż wstydzę się o tym napisać big_grin

No nie wstydź się i napisz wink
                  • gaudia Re: Fejsbuk 20.12.10, 21:27
                    też się trzymałam z dala, ale wymiękłam niedawno i nie żałuję
                    choć przeraziłam się jak mi podrzucił od razu tę listę potencjalnych znajomych, bo oprócz paru obcych (sami murzyni) byli rzeczywiście znajomi. Pozłościłąm się, ale mi przeszło.
                    A teraz się cieszę, bo mam info o wyczynach moich realnie znajomych artystów, zaproszenia z muzeów i lubianych klubów itp i w ogóle światowa laska jestemtongue_out
                    no i pogadać mi jakby łatwiej niż na gg itp, na których już dawno nie byłam.
                    Najważniejsze - stały kontakt ze znajomymi spoza kraju. Aha, i se mogę napisać do różnych takich ważniastych, co normalnie bym nie miała jak. No i czasem coś piszę (bo emocje mnie noszą) i odpisujątongue_out

Kathy, jakiż to powód? Czyjeż to zdjęcia chciałaś obejrzeć?
                • pszczolaasia Re: Fejsbuk 20.12.10, 22:07
                  noooo kaska!!! ewracaj i gadaj. nie sluchaj aniutki. ejszcze zdarzysz zwiac!!! gadaj!!!!!!!!
                • galaxian1 Re: Fejsbuk 21.12.10, 12:22
                  ka_thy napisała:

> No ja tez się trzymałam z daleka. A założyłam sobie konto z tak głupiego powodu
                  > , że aż wstydzę się o tym napisać big_grin

Nie wstydź, nie pokazywałaś jak byłaś mała wink big_grin

A jak ktoś chce zobaczyć moje konto na NK, to niechaj poszuka Marka Piekarskiego z Chicago big_grin
                  • ka_thy Re: Fejsbuk 21.12.10, 21:46
                    > No nie wstydź się i napisz wink

A w życiu!!! Teraz jak już wiem, że un, ten internet znaczy, to taki wielki brat to już do niczego się nie będę przyznawać. Mowy nie ma. suspicious

> Nie wstydź, nie pokazywałaś jak byłaś mała

Wyobraź sobie że nie big_grin tongue_out
        • pszczolaasia Re: Fejsbuk 20.12.10, 09:54
          ale wy jestesta wredni. tylko sie nabijacietongue_out
          Kasia logowalas adresem mejlowym. na serwerze, na ktorym masz pocxzte masz zapisane jakies adresy. i teraz jak sie zapisywalas to jest tak ze tam zaznaczasz czy chcesz to jakos tam polaczyc czy cos...nie pamietam jakt o sie fachowo nazywa i jak to klikniesz to do wszystkich swoich znajomych, wrogow , kochankow, mezowo, przyjaciol wysylasz zaproszenie czy kcesz czy ni. ja sie kiedys nacielam z takm jednym hi5 kliknelam i poszszszzlo w pi_zdu do wsyztskich. teraz juz nie klikam. mam fejsbuka ale cwana jestesm i juz nie klikam.
          jest tez druga opcja ze jak juz kogos dodalas to on ci pokazuje ze ma tam ten twoj znajomy/.ma takich a takich znajomych i moze kogos z nich znasz.
          ja tam bylam i na NK i na fejsbuku ejstesm. hi5 jestem obrazona za to co mi zrobil a ja glupia nieodczytalam. wiec jakdostalisce zaporszenie na hi5 to wiecie..niestety ode mnietongue_out
          • aniuta75 Re: Fejsbuk 20.12.10, 10:13
            hi5? A cóż to ma być? suspicious
            • pszczolaasia Re: Fejsbuk 20.12.10, 11:17
              jakis tam portal. dostalam zaproszenie od takiej ejdnej i siem glupia zarejestrowalam iw alsnie kliknelam ze sie zgadzam i poszolo! sie tak wqrwilam mowie ci...
    • asia.asz Re: Fejsbuk 20.12.10, 11:48
      a ja nie moge jakos tak, nietowarzyska jestem
      poza ogladaniem zdjec, komentowaniem itp no nie wiem co ja mam tam robic!!!
      w gry nie gram, bo w pracy nie moge w domu dzieci mi nie dadza, wideo tak samo
      wink
      • olylejdi_1 Re: Fejsbuk 20.12.10, 13:14
        Nawet jeżeli nie zgodziłaś się by podać hasło do maila, aplikacja analizuje pliki cookies na komputerze i stąd też może uzyskać dane o potencjalnych adresach mail bądź nazwiskach.
        • ka_thy Re: Fejsbuk 20.12.10, 15:39
          Tyle, że ja zakładałam to konto z nieswojego komputera. Na którym nie mam żadnych kontaktów, żadnych maili stamtąd nie wysyłałam. Nic, czyściutko. Dlatego ciekawi mnie skąd fejsbuk wiedział, że tych ludzi mogę znać. big_grin
          • luczijka Re: Fejsbuk 20.12.10, 15:55
            ka_thy napisała:

> Tyle, że ja zakładałam to konto z nieswojego komputera. Na którym nie mam żadny
            > ch kontaktów, żadnych maili stamtąd nie wysyłałam. Nic, czyściutko. Dlatego cie
            > kawi mnie skąd fejsbuk wiedział, że tych ludzi mogę znać. big_grin

Jest tak jak Ci pisze Psioła wink Na fajsbuku loginem jest adres e-mail. Widocznie temu draniowi wystarczy tylko to i już wszystko o Tobie wie big_grin big_grin big_grin suspicious
            • ka_thy Re: Fejsbuk 20.12.10, 15:59

> temu draniowi wystarczy tylko to i już wszystko o Tobie wie big_grin big_grin big_grin suspicious

A to skubaniec big_grin
              • galaxian1 Re: Fejsbuk 21.12.10, 12:26
                Bo trza było się logować z jakiegoś konta (adresu) typu pupa@pupa.pl, a nie ze swojego pocztowego tongue_out Teraz już za późno, poszło w wszechświat ! big_grin
    • galaxian1 kto ma ? 21.12.10, 12:20
      Kto jeszcze ma konto na fejsie?
      Bo ja nie mam i nie chcę mieć.
      Podobno z tego nie da rady się wypisać big_grin

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka