aniuta75 08.04.11, 10:24 Lubię paranoików więc pewnie się skuszę www.popcorner.pl/popcorner/1,108009,9397036,The_Finder___poznajcie_bohaterow.html Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ka_thy Re: The Finder 08.04.11, 12:16 No własnie przed chwilą przeczytałam o serialu - jak dla mnie brzmi obiecująco Odpowiedz Link
ka_thy Re: The Finder 08.04.11, 12:41 Macamy A kiedy bedzie w wypożyczalniach? Bo tego nie doczytałam. Odpowiedz Link
ka_thy Re: The Finder 26.04.11, 20:47 Mocno zaskoczył mnie fakt, że The Finder pojawił się jako spin-off Bones. I jako element Bones był fajny, nadał "Kościom" sporo świeżości. No było to coś innego A ekipa Findera mocno odjechana, główny bohater niezłe ciacho z niezłą klatą. A jeśli ja to piszę, ja - przeciwniczka nagich męskich torsów, to ta klata musi być naprawdę niezła I scena na kibelku - boska A ta umywalka w newralgicznym miejscu ... Odpowiedz Link
aniuta75 Re: The Finder 26.04.11, 22:02 Hihihih też mi się podobało . Tylko jakoś nie moge znaleźć pierwszego odcinka do wypożyczenia. Czy po prostu ten odcinek Bones był pilotem Findera? Odpowiedz Link
ka_thy Re: The Finder 26.04.11, 22:29 No to był chyba ten pilot, bo jak pisałaś wyżej pierwszy odcinek miał być właśnie 22-go. Odpowiedz Link
lenkaaa Re: The Finder 27.04.11, 09:33 to powiedzcie, ktory konkretnie odcinek Bones byl pilotem ? Numerek poprosze, bo sie gubie... Odpowiedz Link
lenkaaa Re: The Finder 27.04.11, 12:31 acha, a potem trzeba ogladac numer 2 ? Dzieki wielkie ! To tez oblukam, a co mi tam ale troche to dziwne, ze tak sie zaczyna: pilot i drugi odcinek, w dwoch roznych serialach, hi, hi... Odpowiedz Link
ka_thy Re: The Finder 27.04.11, 12:40 No bo może to nie był pilot sensu stricte Tylko takie wprowadzenie i przedstawienie bohaterów. Coś takiego juz było z Chirurgami i Private Practice. Odpowiedz Link
lenkaaa Re: The Finder 27.04.11, 17:42 pewnie tak, ja tam sie nie znam, bo nie ogladalam ani Chirurgow ani PP Odpowiedz Link
ilekobietamalat Re: The Finder 27.04.11, 20:30 ka_thy napisała: > Mocno zaskoczył mnie fakt, że The Finder pojawił się jako spin-off Bones. I jak > o element Bones był fajny, nadał "Kościom" sporo świeżości. nic kosciom nie nadal, bo kosci w tych kosciach to bylo tyle co kot naplakal. zaskoczeniem to dla mnie nie bylo,bo wiedzialam od dawna, tyle ze wiecej kosci w kosciach sie spodziewalam. wiec jako odcinek kosci to sie wkurzylam;> ale pan i serial nie patrzac juz przez pryzmat jednego odcinka sezonu kosci w d.. , to bardzo mi sie podobal;D pan murzyn mi sie bardzo podoba, tylko ta laska bardzo wkurzajaco mowi;> ale zapowiada ie fajnie. Odpowiedz Link
lenkaaa Re: The Finder 27.04.11, 22:24 acha, bo ja szukam numeru 2 i dlatego go nie widze, ze go jeszcze nie ma, hi, hi.... to kiedy bedzie 2 ? w czwartki bedzie czy jak ? ja to juz sie bojam odzywac takie gafy wale co chwila, ROTFL ! Odpowiedz Link
lenkaaa Re: The Finder 28.04.11, 09:02 ale zupelnie mi nie przypasilo, nie bede ogladac.... Odpowiedz Link
aniuta75 Re: The Finder 28.04.11, 13:43 OJ babo zobacz chociaż jeszcze tego właściwego odcinka nooo . Odpowiedz Link
lenkaaa Re: The Finder 29.04.11, 12:25 ech, to zobacze czy mi do jutra ochoty do ogladania wystarczy... Odpowiedz Link
lenkaaa Re: The Finder 26.05.11, 14:38 Aniuta i co, bylo cos czy nie ? ogladalas ? warto ? Odpowiedz Link
aniuta75 Re: The Finder 26.05.11, 14:44 No kurcze nie ma tego wcale! Nie wiem, w kulki se polecieli czy cuś? Może zrezygnowali? albo od wrzesnia będzie? cholera wie . Odpowiedz Link
aniuta75 A jednak w styczniu :) 26.05.11, 14:57 www.popcorner.pl/popcorner/1,108009,9668284,The_Finder_wymienia_aktorke.html Odpowiedz Link
lenkaaa Re: A jednak w styczniu :) 26.05.11, 21:52 no bez sensu zupelnie ! Zrobili pilota na rok przed rozpoczeciem serialu ! Co za bzdura.... No i dobrze, ze zmienia aktorke, bo tamten angielski akcent byl ni przypial ni wypial... ale za rok to nie sadze zebym jeszcze pamietala o tym serialu a co dopiero pisac o ogladaniu go.... Odpowiedz Link