Dodaj do ulubionych

Combat Hospital

04.07.11, 23:03

Czyli serialik medyczno-wojenny smile.
Jak na lato może być wink.
Obserwuj wątek
    • agamasia Re: Combat Hospital 05.07.11, 13:36
      No właśnie też się nad nim zastanawiałam, nawet jakieś fragmenty widziałam.
      • aniuta75 Re: Combat Hospital 05.07.11, 14:06
        Wczoraj łyknęłam 2 odcinki i pooglądam. W końcu i tak nic innego nie ma tongue_out.
        • galaxian1 Re: Combat Hospital 13.07.11, 08:38
          Czy to ten nowy, trzeci serial medyczny Shondy Rhimem ?
          Bo jeśli tak, to może być nawet spoko - wiadomo czego można się spodziewać 50% medycyny, 50% romansów big_grin (a może 40% / 60%) smile
          • aniuta75 Re: Combat Hospital 13.07.11, 10:37
            A nie wiem czyj on tongue_out. Mnie się podoba big_grin.
            • ka_thy Re: Combat Hospital 14.07.11, 08:20
              A mnie się nie podoba sad Obejrzałam pierwszy i kawałek drugiego odcinka. I jakieś takie mało interesujące mi się widzi.... Ani ciekawych bohaterów, ani akcji. Na romans też się raczej nie zanosi wink

Oceniam dużo, dużo niżej niż takie Off the Map. Tam przynajmniej były fajne widoki smile.
            • ilekobietamalat Re: Combat Hospital 14.07.11, 14:23
              faceci i romanse sa czy ni ma?smile
              • ilekobietamalat Re: Combat Hospital 14.07.11, 14:38
                ok obaczylam sobie promo, tam gra koles z durnego filmu "ksiaze i ja" czy cos w ten desen;> uorczy pan.
                powiedzcie mi,czym to sie rozni od mojego ukochanego skasowanego off the map?suspicious poza ym ze w otm byly ladniejsze widoki?D:
                • aniuta75 Re: Combat Hospital 14.07.11, 14:45
                  A ja Off The Map nie widziałam to nie wiem tongue_out.
                • ka_thy Re: Combat Hospital 14.07.11, 17:12
                  > powiedzcie mi,czym to sie rozni od mojego ukochanego skasowanego off the map?

Kobieto - wszystkim się różni. big_grin Nie ma fajnych bohaterów, przypadki medyczne właściwie żadne, takie jak na wojnie, a jesli dodać do tego odgłosy wojenne - daje to w sumie efekt przygnębiający. Plus jeszcze główna bohaterka rozprawiająca o spóźniającym się okresie big_grin Off the Map było przy tym fajne i lekkie.
                  • galaxian1 Re: Combat Hospital 14.07.11, 23:31
                    ka_thy napisała:

> > powiedzcie mi,czym to sie rozni od mojego ukochanego skasowanego off the
                    > map?

Tak, to ten serial był 3cim medycznym serialem producentki Greysa! smile
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka