ka_thy 06.08.11, 11:49 Od kilku dni mój antywirus blokuje mi możliwość wypożyczania stamtąd filmów. Twierdzi, że strona znajduje się na liście stron zawierających wirusy itp. Też tak macie? I w sumie mi szkoda, bo to był szybki serwer. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lenkaaa Re: Ikssiedem 08.08.11, 00:01 nawet nie wiedzialam, ze cos takiego istnieje.... Odpowiedz Link
aniuta75 Re: Ikssiedem 08.08.11, 18:57 Nieodmiennie z rlsloga, ew. irfree, jeżeli chodzi o stronki . Bezpośrednie najlepiej latające z wupload, filesonic i fileserve . Odpowiedz Link
ka_thy Re: Ikssiedem 09.08.11, 08:36 A x7 nie? To jeden, obok netload, z najszybszych serwerów. Pozostałe zalety to krótkie czekanie i brak kodów weryfikujących. Odpowiedz Link
aniuta75 Re: Ikssiedem 09.08.11, 09:53 Oj bo trza było od razu pisać, że x7 a nie ikssiedem . Kilka razy z tego ciągnęłam ale bez rewelacji. To była taka fioletowo-złota stronka? A netload jakoś szczególnie szybko mi nigdy nie chodził . Kiedyś najszybszy dla mnie to mu a teraz wupload . Odpowiedz Link
ka_thy Re: Ikssiedem 09.08.11, 13:06 > Oj bo trza było od razu pisać, że x7 a nie ikssiedem . Odpowiedz Link
ilekobietamalat Re: Ikssiedem 08.08.11, 21:10 ka_thy napisała: > No nie, nie wierzę, to skąd bierzecie filmy? wszystko ogladam online Odpowiedz Link
ka_thy Re: Ikssiedem 09.08.11, 08:36 Ilekobobieta, ale z napisami? Czy bez, tak jak bozia dała ? Odpowiedz Link
galaxian1 Re: Ikssiedem 09.08.11, 21:08 U mnie zdecydowanie najlepszy jest megaupload (najszybszy i bez limitów), ale x7 i netload.in też są szybkie. Te co podała Aniuta używam, jak nie ma linków na wyżej wymienione (a u nich jeszcze trzeba kody podawać!). Avast i Avira nie blokują x7 Masz jakiegoś durnowatego a-vira Odpowiedz Link
galaxian1 Re: Ikssiedem 09.08.11, 23:08 ka_thy napisała: > Oj, nie nazwałabym NOD32 durnowatym Widać w tym przypadku jest bardzo durnowaty Odpowiedz Link