galaxian1 12.01.12, 17:29 W tym tygodniu wyszło sporo nowych seriali. Ktoś coś obczaja ? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
thorgalla Re: nowe serialiska 12.01.12, 18:07 Jestem zupełnie nie w temacie nowych seriali. Jakieś wskazówki? Odpowiedz Link
aniuta75 Re: nowe serialiska 12.01.12, 18:31 Finder jutro (odłam Bones) Alcatraz 18 stycznia The River 9 luty Tyle ode mnie Odpowiedz Link
thorgalla Re: nowe serialiska 12.01.12, 19:08 Pierwsze słyszę ale sprawdzę,może coś dla mnie. PS.Aniuta,wstępnie termin się wyklarował na 7-12 luty Odpowiedz Link
aniuta75 Re: nowe serialiska 12.01.12, 19:24 Dla mnie termin ok bardzo . Jak już się wyklaruje bardziej to i się bardziej zgadamy . A gdzie Ty do tego sadysty dokładnie idziesz? Odpowiedz Link
thorgalla Re: nowe serialiska 12.01.12, 19:50 Jeszcze nie ustaliłam,muszę podzwonić. Nowy Impladent Dental plus Ars dentica Kiedyś byłam w Medicusie (czy jakoś tak) i byłam niezadowolona Odpowiedz Link
aniuta75 Re: nowe serialiska 12.01.12, 19:56 Medicus schodzi powolutku na psy . Pozostałych nie znam . Odpowiedz Link
thorgalla Re: nowe serialiska 12.01.12, 19:18 Te 2 ostatnie to takie lostopochodne? Losta nie obejrzałam ani jednego odcinka i nie zamierzam,nie wiem czego. Odpowiedz Link
aniuta75 Re: nowe serialiska 12.01.12, 19:26 No jakoś z Lostem moga się kojarzyć, w sensie, że coś się dzieje ale nie wiadomo co . Mam jednak nadzieję, że będzie o wieeeleee lepiej . Odpowiedz Link
pszczolaasia Re: nowe serialiska 12.01.12, 19:32 jesli juz to alcatraz jest losopodobny. tez nie obejrzalam ani pol odcinka. the river nie. Odpowiedz Link
stillgrey Re: nowe serialiska 12.01.12, 21:46 Ja sobie wlasnie zaczelam Suburgatory. Ot taki serialik o nastolatce i jej tacie, ktorzy z NY przeprowadzaja sie na przedmiescia. Nie jest jakos mega infantylny i da sie ogladac. Glowni bohaterowie bardzo sympatyczni Odpowiedz Link
ka_thy Re: nowe serialiska 13.01.12, 08:54 Suburgatory to serial jesienny. Pierwsze odcinki ok, ale potem poziom absurdu przerósł moje możliwości Odpowiedz Link
stillgrey Re: nowe serialiska 13.01.12, 09:25 wiem, zauwazylam juz ale, ze dopiero go odkrylam to sie dziele Odpowiedz Link
galaxian1 Re: nowe serialiska 12.01.12, 22:16 Na rlslogu jest pełno pierwszych i drugich odcinków seriali w tym tygodniu. Nie tylko to co podaje hatak. Np takie oto niespodzianki: Odpowiedz Link
aniuta75 Re: nowe serialiska 12.01.12, 22:34 No dobra, a coś więcej? W sensie wiadomo o czym to? Odpowiedz Link
lenkaaa Re: nowe serialiska 12.01.12, 22:53 a ty myslisz, ze GLX wie co to ? Po to pewnie pyta, zeby ktos z nas obejrzal i mu napisal o czym to Odpowiedz Link
galaxian1 Re: nowe serialiska 12.01.12, 23:21 A skąd ja mam wiedzieć o czym to ? Była tu kiedyś taka, co zaliczała wszystkie pierwsze odcinki... ale się zmyła Odpowiedz Link
ka_thy Re: nowe serialiska 13.01.12, 08:59 Luknęłam na Jane by Design - zupełnie nie w Waszym stylu . W moi może tak bo ja lubie takie nastolatkowe, ale to nie jest dobry film. Nie wiem dlaczego przypomina mi produkcje TVN... Odpowiedz Link
yvi1 Re: nowe serialiska 13.01.12, 10:55 Mi powoli ochota przechodzi probowac nowe.Z powodu subs. Zaczelismy whitney i I hate my ... I co z tego,ze sie podobaly,jak nie tlumacza dalej.Terat najpierw zbieramy i czekamy,czy tlumacza i potem dopiero zaczynamy ogladac. A Niemcy sobie czasami czasu daja Odpowiedz Link
ilekobietamalat Re: nowe serialiska 13.01.12, 11:46 Nie wiem dlaczego przy > pomina mi produkcje TVN... mi tez!! ale i tak ogladam, bo brakuje mi bardzo jakiejs takiej infantylnosci z reszta tvnowska produkcje "julka" tez zaczelam ogladac ;P Odpowiedz Link
galaxian1 Re: nowe serialiska 13.01.12, 11:56 ilekobietamalat napisała: > z reszta tvnowska produkcje "julka" tez zaczelam ogladac ;P Łolaboga! To już prawdziwa serialowa desperacja Odpowiedz Link
ka_thy Re: nowe serialiska 13.01.12, 13:40 > To już prawdziwa serialowa desperacja Desperacja do kwadratu Ale w sumie Cię podziwiam, że dajesz temu radę - ja nie dałam To był chyba najkrócej oglądany serial Odpowiedz Link
ilekobietamalat Re: nowe serialiska 13.01.12, 13:55 ojtamojtam nie zebym cos kojarzyla co sie tam dzieje i kto z kim i dlaczego,ale i tak ogladam chociaz przez to nie moge ogladac klanu;P notmalnie konflikt tragiczny! boszz co sie ze mna dzieje Odpowiedz Link
galaxian1 Eternal Law 13.01.12, 17:28 Tego jeszcze nie było, serial anielsko-prawniczy Kto macanko ? Odpowiedz Link