04.10.12, 16:25
zapomnialam ze toto mialam ogladacbig_grin
cyknelam sobie pierwszy odcinek, calkiem fajnysmile
Obserwuj wątek
    • thorgalla Re: go on 04.10.12, 18:18
      He he a ja dzisiaj już piąty.
      Zabawny jest bo gra tam Chandler z Friends.
      Właściwie nic specjalnego ale coś jest w nim co mi się podoba.
      • ka_thy Re: go on 04.10.12, 19:34
        O czym to?
        • thorgalla Re: go on 04.10.12, 21:52
          Bohaterem serialu "Go on" jest komentator sportowy, który po pewnym przykrym wydarzeniu próbuje znaleźć pomoc uczestnicząc w obowiązkowej terapii grupowej.

Dodam,że chodzi o śmierć żony a współuczestnicy terapii grupowej to banda wariatów big_grin

Jak pisałam nic specjalnego ale dla wielbicieli tego pana nada się
          https://iitv.info/gfx/go-on.jpg

PS.Jak można śmierć współmałzonka nazwać "przykrym wydarzeniem"?
          Idiota to pisał.
          • ilekobietamalat Re: go on 05.10.12, 10:47
            doszlam juz do 4 odcinka, i sie zasmiewamsmile wpasowalo sie w moje poczucie humoru, wiec tobie kathy pewnie sie nie spodobawink)
            • ka_thy Re: go on 05.10.12, 11:12
              Nosz po takiej rekomendacji to już chyba muszę obejrzeć tongue_out
              • ilekobietamalat Re: go on 05.10.12, 11:49
                zobacz sobie, odcinki maja 20min, jestem ciekawa co powieszbig_grinDDD a noz, znajdziemy w koncu jakis wyjatek w naszej regulewink
                • ka_thy Re: go on 05.10.12, 17:14
                  Pożyczyłam smile
    • pszczolaasia Re: go on 08.10.12, 11:07
      jak dla nas - zajebistybig_grin
    • ka_thy Re: go on 11.10.12, 19:49
      No i mam problem z tym serialem tongue_out Bo generalnie nie jest zły, są momenty kiedy można się autentycznie i zdrowo pośmiać smile. Jednak film jest głupawy, śmieszność często jest budowana na zasadzie osmieszania (co ociera się o złośliwość) a wyśmiewane są niejednokrotnie sytuacje, z których ja wolałabym się nie śmiać, więc budzi to moje mieszane uczucia.
      • ilekobietamalat Re: go on 12.10.12, 07:00
        hahahbig_grin seriobig_grin wieeedziaaaalamwink
        • ka_thy Re: go on 12.10.12, 08:25
          No wychodzi na to, że wiedziałaś big_grin
          • pszczolaasia Re: go on 12.10.12, 10:05
            no bo to jest wlasnie serial o tym ze sie smieje czlowiek z rzeczy i tematow "cieżkich"... mi podszedlwink
            • gaudia Re: go on 15.10.12, 15:35
              ja jestem z tych, co a pogrzebach dostaja glupawki zastanawiajac sie, czy trumna sie otworzy w czasie przenoszenia...
              i pierwszy raz mam inne odczucia niz Kathy, bo serial mi sie podoba
              inna sprawa, ze baaardzo lubie Matju Peregosmile
              • thorgalla Re: go on 15.10.12, 15:45
                Matju już w Przyjaciołach pokazał specyficzne poczucie humoru.
                Trzeba to lubić i trawić.
              • ilekobietamalat Re: go on 15.10.12, 18:07
                o amtko, a myslalam ze tylko ja mam tak z tymi pogrzebami.. big_grin
                • ka_thy Re: go on 16.10.12, 13:33
                  No to ja nie wiem czy się przyznawać ale ja się wzruszam na pogrzebach. Tyle, że sobie wyobrażam, że... to ja leżę w tej trumnie i że to dla mnie wszyscy przyszli i mnie wspominają i za mną płaczą i tak mnie to rusza, że też zaczynam płakać big_grin I kto tu jest bardziej pokręcony? tongue_out
    • thorgalla Re: go on 26.10.12, 13:12
      Przestało być zabawnie a zaczęło mega wkurzająco.
      Do kosza
      • ilekobietamalat Re: go on 26.10.12, 14:32
        ee, mnie nadal miega smieszybig_grin
        razem z new normal to moje dwa ulubione komediowesmile
        wole od new girl nawetsmile (ktore zaczelo cos smecic, chociaz tez nadal mnie mega smieszybig_grin)
    • galaxian1 Re: go on 13.12.12, 14:48
      Jak dla mnie nędzny serial. Obejrzałem 3 odcinki z nadzieją, że będzie zabawny.
      Niestety typowy głupi wymuszony humor. Jakby nie podłożony śmiech, to nawet nie było by wiadomo gdzie należy się zaśmiać. Odpuszczam to, szkoda czasu.
      Jak mam ochotę na lekki, naturalnie zabawny, nie wymuszony humor to wolę włączyć jakiś odcinek Przystanku Alaska i miło spędzić czas.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka