04.01.13, 11:52
Czy tylko ja odczuwam serialowy przesyt, znudzenie, czy to może ogólnololumowy trend?
Właściwie poza Zomdiakami, to nie leci żaden porządny, godny uwagi serial!
Czekam oczywiście na GoT, MadMena no i Grimma... ale całą reszta to gnioty.
Sam nie wiem po co ja oglądam takie hity jak Nikita, Revolution, Arrow, Piekna i bestia, OUAT...
Przecież te seriale są kompletnie beznadziejne, można rzec że dla idiotów big_grin
Obserwuj wątek
    • lenkaaa Re: przesyt 04.01.13, 13:43
      Tu sie zgodze. Nie ma w tej chwili nic porywajacego ani przykuwajacego uwage. Tez przechodze faze zniechecenia.
    • pszczolaasia Re: przesyt 04.01.13, 14:24
      nie tytlko ty.
      dlatego ja z pelna premedytacja rzucilam sie wreszcie porzadnie na sons of anarchy i musze powiedziec ze daaaawno nie widzialam czegos tak dobrego.
      reszte po raz 1598 przyrzekam sobie ze nie bede ogladac dopoki nie dostanie co najmnie 4-go sezonu. inaczej ytlkac nie warto albo nie mam podobnego gustu jak wysmakowana amerykanska widownia ktora nie zaakceptowala 666 PA, albo rubiconu albo terriersow... nie chce sie wiecej rozczarowywac. o.
      a czekam na spartakusa final, gota oczywsicie, czysta krew nie wiem po co, rodzine borgiow coppera i reszty nie pamietamwink
      a ten grimm to warto? bo mnie pierwszy docinek zniechecil bardzo bardzo.
      pykam sobie tez wbrew postanowieniu swojemu chicago fire. obleci.
      • aniuta75 Re: przesyt 04.01.13, 14:26
        To ja też przesycona smile. Od przyszłego sezonu sobie odpuszczam częśc bo czasu szkoda.
        • galaxian1 Re: przesyt 04.01.13, 15:19
          Rety, a myślałem że to tylko mnie coś odwaliło! big_grin

Niedawno obejrzałem 2 odcinki Pieknej oraz Arrowa i sobie pomyślałem, rety po co ja to właściwie obejrzałem? Ani to mądre, ani ciekawe, ani zaskakujące. Po prostu schemat goni schemat, każdy odcinek jest dosłownie identyczny jak poprzedni.

Czystą też oczywiście zobaczę, tak z przyzwyczajenia. Sam nie wiem po co, bo też to się już zrobiło durne, no ale odcinek na tydzień to dam radę.

Co do Grima, to ja miałem do dość najbardziej po 3 czy 4 odcinku, ale jakoś przetrzymałem i potem było lepiej. Ale tak naprawdę dopiero 2 sezon mi się podoba - dużo wyższy poziom niż pierwszy.

SoA nie chce mi się tylu sezonów wypożyczać. Tym bardziej że już linki na pewno dawno temu i tak padły.
          • yvi1 Re: przesyt 04.01.13, 16:33
            No my mamy nowa metode,jak sie trzy pierwsze nie spodobaja i zainteresuja to won.
            SoA,GoT,Californication,Nurse Jakie i Grimm,True Blood to ogladamy i poogladamy do konca ,jakikolwiek by on nie byl.Reszte nowosci bedziemy macac i decydowawac.Teraz czekamy na Cult.
            • pszczolaasia Re: przesyt 04.01.13, 17:26
              ja nieskonczylam nurse jackie housa ga... a ciekawily mnie. widzialam tylko odcinek jak mieli ten wypadek samochodowy i potem ju nie poszlo mi. pisze o ga.
              yvi ty tam szybko lec do mojego wontala o soa i powiedz bo ja oszaleje.
              a co do hobbita to ja dzis wiecorem ida do kina!
          • pszczolaasia Re: przesyt 04.01.13, 17:24
            jestam. ja supka poycalam od razu 4 sezony.
            necicie mnie tym grimem...
            moj tata lubi arrowa a ja nie wiem...nie zmusilam sie nawet do 1 odcinka.
    • paulka25 Re: przesyt 04.01.13, 18:06
      Ja też mam przesyt. Odpuściłam już sobie całe mnóstwo seriali a kilka oglądam już tylko siła rozpędu. Tak szczerze ostatnio przyjemność mam tylko zaglądając do BlueBell big_grin
      • piegucha Re: przesyt 04.01.13, 19:23

Ojeju! Ale marudzicietongue_out
        Walking Dead wymiata to prawda, ale ja czekam tez na Revenge, zdaje sie, ze w ta niedziele wraca.
        Co do Arrow to skonczylam po pierwszym odcinku, gniot straszny. Piekna ogladam jednym okiem jak cos na kompie czytamtongue_out

Tez sie czesto nie zgadzam z ogladalnoscia w US, ale coz zrobic? Cos tam codziennie ogladam, ze dwa seriale miedzy 21 a 23, bo potrzebuje "podkladu". Nie wiem czy Wy cos innego robicie w trakcie ogladania czy nie, ale ja jestem hafciarka i sobie haftuje. A bez serialu ani rusz.
        Teraz to wlasciwie czekam az niektore seriale wroca, bo mnie ta przerwa swiateczno-zimowa wykancza. Ciesze sie, ze na SyFy wracaja moje seriale, dzis zaczynaja puszczac nowy odcinek Merlina - szkoda, ze to juz ostatni sezon. A od 14 stycznia nowe serie Lost Girl i Being Human (US). Ale nie wiem czy ktos to oglada?

W miedzyczasie, zeby nie umrzec z nudow ogladam sobie Przystanek Alaskasmile I dopiero teraz odkrylam, ze Maggie jest z Michigansmile Czyli stanu, gdzie wlasnie jestemsmile

Wszystkiego dobrego w 2013! I przede wszystkim mniej marudzeniatongue_out
        • sil.wen Re: przesyt 06.01.13, 17:29
          A na Spartacusa to już nikt nie czeka? Bo ja i owszem, a szczególnie po podziwianiu ostatnio Kriksusa w Hobbiciesmile)
          -----------------------------------
          "Every night is time for drink"
          • pszczolaasia Re: przesyt 06.01.13, 18:45
            n jak nie czeka jak napislalam ze czekamwink
            azog byl suuuuuppppeeerrr!!!!!!
          • aniuta75 Re: przesyt 06.01.13, 19:41
            No jak nie czeka, jak czeka big_grin.
    • jamagducha Re: przesyt 10.01.13, 14:42
      Ale czemu ograniczacie się tylko do seriali made by USA? Moim absolutnym nr 1 jest duński Forbrydelsen, właśnie skończył się rewelacyjny 3 sezon (niestety chyba ostatni). Zdecydowanie polecam!!! Nawet tym co oglądali The Killing, bo kto inny jest mordercą i jest cała masa innych wątków (nie ma mowy o żadnym kasynie itp.). Ten serial to mistrzostwo świata. Oprócz tego Most nad Sundem, Zabójcy.
      Może być problem z polskimi napisami (zwłaszcza do pierwszych sezonów) ale wersja z lektorem jest też OK (dostępna masowo m.in. na chomiku).
      • jamagducha Re: przesyt 10.01.13, 14:46
        Aha, dodam jeszcze, że historia odpowiedniczki Rosie Larsen kończy się w I sezonie. Każdy sezon jest o czym innym. Tylko Sara ciągle ta sama smile
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka