Dodaj do ulubionych

Fringe The End

19.01.13, 21:30
I jak się podobało zakończenie serialu ?
Kolejny tasiemiec mamy z głowy.
Tylko czy coś dobrego będzie w zamian? Wątpię...
Obserwuj wątek
    • piegucha Re: Fringe The End 19.01.13, 22:47

Fringe kiedys uwielbialam, ale na poczatku 4 sezonu wysiadlamsad Ale chyba czas obejrzec do konca.
      • galaxian1 Re: Fringe The End 19.01.13, 23:57
        Dla mnie finał był lepszy niż cały sezon.
        Było dużo akcji, zwrotów akcji, zaskakujących momentów, było dużo postaci dawno nie widzianych - Broyles, Bolivia, agent Lee ! smile Trochę kiepsko Bolivię i Lee postarzyli - bo niby mieli być starsi o 21 lat (załóżmy że Olivia ma 30, to Bolivia powinna być po 50!) a jakoś tego nie wyło widać. No i przewidziałem, że Walter odejdzie, co prawda inaczej, ale jednak odszedł.
        Ale nie zakumalem co oni zrobili, że te robale w szklankach się pojawiły! O co kaman?
        I samo zakończenie jakieś takie... czegoś mi brakowało.
        • lenkaaa Re: Fringe The End 20.01.13, 15:54
          to powiedzcie mi teraz czy warto sie meczyc i ogladac te wszystkie odcinki dla zobaczenia zakonczenia ??? Wymieklam po pierwszym odcinku ostatniej serii ( a konkretnie po pierwszych 15 minutach) i nijak nie umiem sie zmusic do obejrzenia tego sezonu.
          • galaxian1 Re: Fringe The End 20.01.13, 17:54
            A co było takiego strasznego w tych 15 minutach ?
            Obawiam się, że jak obejrzysz tylko sam finał, to nic z niego nie zrozumiesz.
            Bo finał wynika ze wszystkich odcinków wcześniejszych smile
            A końca serialu, szkoda nie obejrzeć.
            • lenkaaa Re: Fringe The End 20.01.13, 19:46
              NUDNE BYLO JAK FLAKI Z OLEJEM - to bylo najstraszniejsze w tych 15-tu minutach ! Nie chce ogladac samego zakonczenia, pomijajac caly sezon, tylko sie wlasnie zaatanawiam czy katowac sie calym sezonem dla obejrzenia przecietnego zakonczenia.... Jakbys pial z zachwytu nad zakonczeniem, to bym obejrzala, a tak to nie wiem .....
              • galaxian1 Re: Fringe The End 20.01.13, 23:43
                lenkaaa napisała:

> NUDNE BYLO JAK FLAKI Z OLEJEM - to bylo najstraszniejsze w tych 15-tu minutach
                > !

Haha, oceniać cały sezon po 15 minutach jednego odcinka... to trzeba mieć chyba 15 lat.
                A może tyle masz ? big_grin

> Nie chce ogladac samego zakonczenia, pomijajac caly sezon, tylko sie wlasnie
                > zaatanawiam czy katowac sie calym sezonem dla obejrzenia przecietnego zakonczenia....

Jak ktoś nie lubi fantastyki, to po co się katuje takimi serialami?
                Ja skoro nie lubię sitcomów, to ich nie oglądam, bo mi działają na nerwy, zamiast śmieszyć.

Ale też przyznaje, że to najsłabszy sezon serialu, gdyż kompletnie zmienili jego filozofię.
                To już nie jest takie ArchiwumX jak było na początku. Natomiast wiem, że wielu osobom właśnie ten sezon podoba się najbardziej. Nie mnie.

> Jakbys pial z zachwytu nad zakonczeniem, to bym obejrzala, a tak to nie wiem .....

kukuryku !!!!
                Tak może być ? wink D
        • aniuta75 Re: Fringe The End 29.01.13, 20:15
          To były jakieś z pierwszych sezonów stwory smile. Własnie fajnie, taka klamra, stare postaci, stare stwory wink.
    • aniuta75 Re: Fringe The End 29.01.13, 20:14
      Baaardzo wzruszający finał. Przyznam, że łezka w oku mi sie zakręciła kilka razy smile.
      I naprawde warto cały sezon zobaczyć, żeby jako wisienkę na torcie finał oglądnąć smile.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka