aniuta75 04.03.13, 12:32 iKobieta coś się ociąga i mogę zrobić, jeno nie w formie tabelki . Chcecie czy nie? Jak tak to pisac prosze co i kiedy tam wypożyczacie . Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
galaxian1 Re: Chcecie rozpiskę, czy nie? 04.03.13, 13:36 aniuta75 napisała: > Chcecie czy nie? Jak dają za darmo, to ja chcę ! > Jak tak to pisac prosze co i kiedy tam wypożyczacie . No ja to wypożyczam.... zapewne to samo co i Aniuta Odpowiedz Link
pszczolaasia Re: Chcecie rozpiskę, czy nie? 04.03.13, 13:41 spartacus, vikings, banshee, grimm, vd, supcio, got na chwile obecna... bedzie jeszcze hannibal Hannibal (NBC) Full Length Trailer Odpowiedz Link
galaxian1 Re: Chcecie rozpiskę, czy nie? 04.03.13, 13:42 Zależy jeszcze czy chodzi o wypożyczanie czy oglądanie. Bo u mnie jedno jest tak 2x większe niż drugie Odpowiedz Link
pszczolaasia Re: Chcecie rozpiskę, czy nie? 04.03.13, 13:45 to masz tak ja. napozyczam a pozniej nie ogladam bo nie mam czasu i wywalam potem jak widze ze cos pokasowane... tego culta tez ogladalam, ale nie wiem czy beda to ciagnac? Odpowiedz Link
pszczolaasia Re: Chcecie rozpiskę, czy nie? 04.03.13, 13:43 a i jeszcze ripper street... ale kiedy... supcio w czwartki, vd w pt spartacus w soboty banshee w niedziele? vikings poniedzialki, ripper street wtorki chyba grimm nie wiem bo nie wiem no got to jak bedzie ale pewno w poniedzialki, hannibal nie wiem ejszcze kiedy? cos ominelam? Odpowiedz Link
aniuta75 Re: Chcecie rozpiskę, czy nie? 04.03.13, 14:07 Psioła upewnij się co do tego Roppera ok? Odpowiedz Link
aniuta75 Re: Chcecie rozpiskę, czy nie? 04.03.13, 13:59 Dobra tyle ode mnie, Psioły i Galaxiana. Jak coś pomieszałam to pisać. Jak czegoś nie ma to też pisać. Odpowiedz Link
aniuta75 Re: Chcecie rozpiskę, czy nie? 04.03.13, 14:00 A jak chcecie pełne nazwy to pocałujcie mnie w pompkę, bo mnie się nie chce tyle pisać o . Odpowiedz Link
galaxian1 Re: Chcecie rozpiskę, czy nie? 04.03.13, 14:25 No jeszcze Arrow, Pikna i Bestyja, Nikita, Patryczek, Castlu, Bones, Hawaje, Revolution, Pewnego Razu, Amerykanosy, Dixie... Czegoś na pewno zapomniałem. Odpowiedz Link
aniuta75 Re: Chcecie rozpiskę, czy nie? 04.03.13, 14:27 No wsio jest oprócz Once... Kiedy to lata? Odpowiedz Link
galaxian1 Re: Chcecie rozpiskę, czy nie? 04.03.13, 14:32 W Polskie w poniedziałki lata. A jeszcze Zombiaki i niebawem, Gra o Tron, Borgiasy... Spartacus, Hank Moody, Being Human (US) (we wtorki jest) Odpowiedz Link
ilekobietamalat Re: Chcecie rozpiskę, czy nie? 04.03.13, 14:24 aniuta jak pzygotujesz wszystko po kolei co i jak to ja tabelke zrobie, bo to 5min roboty, tylko zebranie wszystkich info to wiecej roboty, a ja ostatnio nie mam kiedy( Odpowiedz Link
ilekobietamalat Re: Chcecie rozpiskę, czy nie? 04.03.13, 14:25 haha dopiero zauwazylam ze juz zrobilas;> a co tak malo? Odpowiedz Link
aniuta75 Re: Chcecie rozpiskę, czy nie? 04.03.13, 14:28 Mało bo nie w tabelce . Mnie tam obojętnie, czy tabelka czy nie . Odpowiedz Link
lenkaaa Re: Chcecie rozpiskę, czy nie? 04.03.13, 14:35 pon.: Once Upon a Time, Revenge wt.: Deception, Bones sr.: Cult, Smash, White Collar czw.: Chicago Fire, Supernatural pt.: the Big Bang Theory, sob.: Touch, Banshee, Grimm Odpowiedz Link
lenkaaa Re: Chcecie rozpiskę, czy nie? 04.03.13, 14:37 w poniedzialki jeszcze: the Borgias (od 15 kwietnia) Odpowiedz Link
aniuta75 Re: Chcecie rozpiskę, czy nie? 04.03.13, 14:45 Kwietniowe i późniejsze dopisze się w kwietniu. Odpowiedz Link
lenkaaa Bones jest we wtorki 04.03.13, 14:45 ....a nie w piatki, jak jest obecnie wpisane. Odpowiedz Link
galaxian1 Re: Chcecie rozpiskę, czy nie? 04.03.13, 14:53 Aniutka, to jeszcze posortuj alfabetycznie Odpowiedz Link
pszczolaasia Re: Chcecie rozpiskę, czy nie? 04.03.13, 14:54 galaxian1 napisał: > Aniutka, to jeszcze posortuj alfabetycznie > Swinia normlanie z ciebie Glx. meska szowinistyczna swinia! Aniuta nam tu dobrze chce zrobic a ty z alfabetem wyjezdzasz Odpowiedz Link
galaxian1 Re: Chcecie rozpiskę, czy nie? 04.03.13, 15:00 A co, a co ! Uda się, nie uda... ale spróbować warto ! Odpowiedz Link
ka_thy Re: Chcecie rozpiskę, czy nie? 04.03.13, 17:19 To jeszcze moje: Po: Mentalist Wt: Castle, HIMYM, Switched at Birth, Carrie Diaries Śr: PLL, HoD I tyla , bo Suits się właśnie skończyło Odpowiedz Link
lenkaaa Re: Chcecie rozpiskę, czy nie? 04.03.13, 17:20 ka_thy napisała: > > > I tyla , bo Suits się właśnie skończyło ale na szczescie juz w czerwcu bedzie kolejny sezon ! Sie doczekac juz nie moge ! Odpowiedz Link
ka_thy Re: Chcecie rozpiskę, czy nie? 04.03.13, 20:28 > ale na szczescie juz w czerwcu bedzie kolejny sezon Już w czerwcu? Nie chce mi się wierzyć, że tak szybko ... Odpowiedz Link
lenkaaa Re: Chcecie rozpiskę, czy nie? 04.03.13, 20:47 ka_thy napisała: > > ale na szczescie juz w czerwcu bedzie kolejny sezon > > Już w czerwcu? Nie chce mi się wierzyć, że tak szybko ... Tez sie zdziwilam, ale to prawda: w epguides jest zapowiedziane na czerwiec i zdaje sie, ze w koncowce ostatniego odcinka tez cos mowili, ze wkrotce nowe odcinki. Pamietam, ze sie zdziwilam o czym oni mowia, bo nie wiedzialam, ze 16-ty odcinek byl ostatnim. Jakos z przyzwyczajenia oczekiwalam dwudziestu paru odcinkow. Odpowiedz Link
sil.wen Re: Chcecie rozpiskę, czy nie? 04.03.13, 23:31 To jakby co to jeszcze ja takie poproszę w wolnej chwili: poniedziałki: Motive czwartki: Arctic Air, Spa --------------------------------- "Every night is time for drink" Odpowiedz Link
lenkaaa White Collar 10.03.13, 01:22 ...sie niestety skonczyl, wiec mozna wywalic go ze srody.... Kurcze, znowu sie nabralam, bo myslalam, ze bedzie wiecej odcinkow w sezonie.... Bedzie kolejny sezon, pewnie jesienia. Odpowiedz Link
piegucha Re: White Collar 10.03.13, 03:11 -Bedzie, bedzie, juz na koniec finalu reklamowali, ze wraca jesienia. Odpowiedz Link