aniuta75 25.03.13, 14:44 Spokojnie ale klimat jest. Pomacałam i polecam. Niesamowita Holly Hunter . Top of the Lake Promo Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lenkaaa Re: Top of the Lake 25.03.13, 22:21 Aniutka, co ja bym bez Ciebie zrobila, taki film ! Recenzenci az pieja nad tym mini serialem, porownujac go do The Killing. Obejrze koniecznie, zwlaszcza, ze akcja bedzie sie dziac w Nowej Zelandii - ach te widoki !!!! Odpowiedz Link
galaxian1 Re: Top of the Lake 25.03.13, 23:50 lenkaaa napisała: > zwlaszcza, ze akcja bedzie sie dziac w Nowej Zelandii - ach te widoki !!!! Może jakiś hobbit wejdzie w ujęcie Chyba też sobie ten serial zapodam, bo brakuje mi takiego przemyslanego, rozpisanego na wiele odcinków kryminału na poważnie. Odpowiedz Link
aniuta75 Re: Top of the Lake 26.03.13, 08:56 No proszę ilu chętnych. A ja myślałam, że sama będę ze sobą gadała . Czekam na wrażenia po pierwszym odcinku . Odpowiedz Link
lenkaaa Re: Top of the Lake 26.03.13, 09:38 galaxian1 napisał: > > Chyba też sobie ten serial zapodam, bo brakuje mi takiego przemyslanego, rozpis > anego na wiele odcinków kryminału na poważnie. > Tylko sie ie nastawiaj na zbyt wiele odcinkow, bo to mini serial i jest ich tylko 7. To bylo filmowane w Queenstown i okolicach. Jejuuuu, jaka ta Nowa Zelandia pikna jest !!!! Odpowiedz Link
galaxian1 Re: Top of the Lake 26.03.13, 14:39 > Tylko sie ie nastawiaj na zbyt wiele odcinkow, bo to mini serial i jest ich tylko 7. 7 A 12, nie taka znowu wielka różnica. Lepsze mądre 7 odcinków niż 5 sezonów durnoty Odpowiedz Link
pszczolaasia Re: Top of the Lake 26.03.13, 09:33 ja bede ogladac na pewno. juz pozyczylam wczoraj ale musialam najpierw spartacusa potem oblawe polska...polecam zreszta film. Odpowiedz Link
galaxian1 Re: Top of the Lake 27.03.13, 11:25 pszczolaasia napisała: > oblawe polska...polecam zreszta film. Polacy to umieją kręcić tylko filmy o wojnie, albo o Żydach albo komedie z Karolakiem Odpowiedz Link
aniuta75 Re: Top of the Lake 09.04.13, 14:08 Zaprawdę dziwny to serial Jeszcze bardziej dziwny niż Killing... W sumie nawet chyba dziwniejszy niż Miasteczko Twin Peaks... Odpowiedz Link
galaxian1 Re: Top of the Lake 09.04.13, 14:27 aniuta75 napisała: > W sumie nawet chyba dziwniejszy niż Miasteczko Twin Peaks... A to się da ? Akurat za dziwny, to wcale nie jest dobre. Odpowiedz Link
aniuta75 Re: Top of the Lake 09.04.13, 14:34 No widać się da . Ale temu serialowi to wcale nie szkodzi . Odpowiedz Link
ona_007 Re: Top of the Lake 23.04.13, 18:49 nieee - dziwniejszy od Twin Peaks na pewno nie jest. Od Killing na pewno. Generalnie nie stawiałam na takie zakonczenie. Zaskoczyłam się bardzo . Odpowiedz Link
aniuta75 Re: Top of the Lake 23.04.13, 19:44 Kochana ja to pisałam po 2 czy 3 odcinkach, kiedy jeszcze było dziwnie . Odpowiedz Link
magdakingaklara Re: Top of the Lake 10.04.13, 13:50 Widziałam narazie 3 odcinki. Podoba mnie sie Widoki prześliczne Odpowiedz Link
aniuta75 Re: Top of the Lake 20.04.13, 19:54 No i finał . Naprawdę polecam ten serial z całego serca . Odpowiedz Link
magdakingaklara Re: Top of the Lake 20.04.13, 20:32 Dobry, dobry. Całkiem "inny klimat" serialowy. Nawet warty obejrzenia dla samych widokow. Cudne. Ach jak zaczynam zazdrościć rodzicom Odpowiedz Link