Dodaj do ulubionych

under the dome

24.06.13, 17:37

kolejny serial na podstawie Kinga, dzis premiera
ogladam, zobaczymy czy mi sie spodoba czy niesmile
Obserwuj wątek
    • aniuta75 Re: under the dome 25.06.13, 08:59
      I jak wrażenia?
      • piegucha Re: under the dome 25.06.13, 15:19

Hmmm, zachwycona nie jestem, ale chyba za tydzien tez obejrze, jestem ciekawa jak akcja sie rozwinie.
        W pierwszym momencie jak sie zamknelo nad nimi niebo to sobie przypomnialam odcinek Haven, co sie nagle znalezli w kuli. Ksiazek Kinga nie czytalam, wiec nie wiem co bylo pierwsze, tzn. ktora ksiazka.
        No i sporo "znajomych", np. Shelby z Bates Hotel, policjantka z Cult.
        • ona_007 Re: under the dome 26.06.13, 17:48
          Przede wszystkim Hank z Breaking Bad . Ruda jest ze Zmierzchu , Barbie to pilot z PanAmu , młody na motorze to młody Winchester z Supernaturala, szeryf grał w Maczecie i Kosiarzu umysłów (wieki temu ) , starsza kelnerka to Zelda z Sabriny , dwie matki - jedna z Cultu druga z Tajnej broni ... dziwnie sie oglada- same znane twarze wink Na razie trochę mi przeszkadzało w odbiorze - ale obejrzę więcej bo ciekawa jestem czy będzie jak w książce .
          • piegucha Re: under the dome 26.06.13, 17:53
            Rzeczywiscie ten maly co na niego samolot prawie spadl to gral Sama, jak byl nastolatkiemsmile Dzieki, bo mnie to gryzlo.

Na motorze to jest natomiast Shelby z Bates Motel, a nie Dean z Supernatural. No i blondyna z Life Unexpected i Secret Circle. Jakos ostatnio wszystkie seriale z nia kasuja, wiec jestem ciekawa czy ten przetrwa.

Fajnie, ze nie tylko ja ogladam.
            • aniuta75 Re: under the dome 30.06.13, 17:24
              Mnie się podobało smile.
              Ale faktycznie duuużo znanych twarzy smile.
            • ona_007 Re: under the dome 30.06.13, 21:12
              Aaaa słusznie co do Winchestera wink A ten co na niego samolot prawie spadł to nie ten sam co na motorze jechał ?- coś mi umknęło widocznie ....

A blondyna jest mi całkiem nieznana wink
              • piegucha Re: under the dome 01.07.13, 01:37

Na motorze? Hmm, chyba mi cos umknelo.
                Blondyna wczesniej grala w serialach CW, wiec pewnie dlatego nie znasz.
                Jutro kolejny odcinek, zobaczymy czy warto ogladac? Ja narazie to sie waham, bo w tym samym czasie leca Mistresses i chyba bardziej sie wciagnelam niz w to.
                • sil.wen Re: under the dome 09.07.13, 01:12
                  Właśnie obejrzałam dwa odcinki. Fajne na razie, chyba pooglądam z okazji wakacjismile
                  ---------------------------------
                  "Every night is time for drink"
                  • aniuta75 Re: under the dome 09.07.13, 09:16
                    A powiedz mi, czy wiesz może kto strzelił do tego policjanta co zwariował/spanikował na końcu odcinka?
                    • sil.wen Re: under the dome 09.07.13, 12:30
                      Do tego, co zwariował, to nikt nie strzelał, bo to on miał broń i strzelał w kółko, a tamten zastrzelony chciał go uspokoić. I faktycznie, nie wiem, kto do niego strzelił, bo on był w tym momencie z tyłu tego zwariowanego... Założyłam, że strzelił w ścianę, a kula się od niej odbiła i zabiła tamtego, ale nie wiem, czy tak było.
                      ----------------------------------
                      "Every night is time for drink"
                      • ona_007 Re: under the dome 09.07.13, 13:01
                        Dokładnie tak było - kula odbiła sie od kopuły i zabiła tego "nomalnego" gliniarza a Barbie obezwładnił tego "szalonego" , zabrał mu broń i powalił na ziemię .
                        • aniuta75 Re: under the dome 09.07.13, 13:29
                          Aaaaaaaaaa dobra smile. Dzięki za uświadomienie, bo byłam pewna, że nawiedzeniec zginął, bo ich nie rozróżniam big_grin.
                          Przy okazji dzięki za wyjaśnienie sprawy ze zbłąkana kulą smile.
                          • galaxian1 Re: under the dome 09.07.13, 16:54
                            No i warto to macać ? Nie przypomina za bardzo Persona Unknowna ? big_grin
                            • aniuta75 Re: under the dome 09.07.13, 17:04
                              Macaj Glx, nie pożałujesz smile.

Chociaż z Tobą to cholera wie. Masz zdolnośc do wyłapywania bzdur i przyczepiania sie do nich big_grin.
                              • galaxian1 Re: under the dome 09.07.13, 17:10
                                aniuta75 napisała:

> Chociaż z Tobą to cholera wie. Masz zdolnośc do wyłapywania bzdur i przyczepiania sie do nich big_grin

Bo jeśli bzdur jest zbyt wielka ilość, to zaczynają mnie irytować i się do nich przylepiam big_grin
                              • piegucha Re: under the dome 09.07.13, 17:10

Tez obejrzalam drugi odcinek i stwierdzilam, ze basta. Nie podoba mi sie i juz wczoraj trzeciego nie ogladalam. Jednak Haven lepsze. Ale Wam zycze milego ogladaniasmile
    • podkocem Re: under the dome 15.08.13, 23:58
      Obejrzałam kilka odcinków. Im dalej, tym gorzej. Odpuszczam.
    • podkocem Re: under the dome 17.09.13, 22:20
      No i jak? Śledzi to jeszcze ktoś? Bo zakonczyłam oglądanie ponad miesiac temu i się zastanawiam czy coś ruszyło, czy dalej gniot i nie warto?
      • aniuta75 Re: under the dome 17.09.13, 22:34
        A dla mnie nie gniot smile. Finał mi się podobał (porządny cliff jest na sam koniec) i wygląda na to, że będzie 2gi sezon.
        Fakt, to taka bajka trochę, pewnie sporo można mu zarzucić, może i kiepskie aktorstwo ale to taka głupotka na odprężenie smile.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka