piegucha 24.06.13, 17:37 kolejny serial na podstawie Kinga, dzis premiera ogladam, zobaczymy czy mi sie spodoba czy nie Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
piegucha Re: under the dome 25.06.13, 15:19 Hmmm, zachwycona nie jestem, ale chyba za tydzien tez obejrze, jestem ciekawa jak akcja sie rozwinie. W pierwszym momencie jak sie zamknelo nad nimi niebo to sobie przypomnialam odcinek Haven, co sie nagle znalezli w kuli. Ksiazek Kinga nie czytalam, wiec nie wiem co bylo pierwsze, tzn. ktora ksiazka. No i sporo "znajomych", np. Shelby z Bates Hotel, policjantka z Cult. Odpowiedz Link
ona_007 Re: under the dome 26.06.13, 17:48 Przede wszystkim Hank z Breaking Bad . Ruda jest ze Zmierzchu , Barbie to pilot z PanAmu , młody na motorze to młody Winchester z Supernaturala, szeryf grał w Maczecie i Kosiarzu umysłów (wieki temu ) , starsza kelnerka to Zelda z Sabriny , dwie matki - jedna z Cultu druga z Tajnej broni ... dziwnie sie oglada- same znane twarze Na razie trochę mi przeszkadzało w odbiorze - ale obejrzę więcej bo ciekawa jestem czy będzie jak w książce . Odpowiedz Link
piegucha Re: under the dome 26.06.13, 17:53 Rzeczywiscie ten maly co na niego samolot prawie spadl to gral Sama, jak byl nastolatkiem Dzieki, bo mnie to gryzlo. Na motorze to jest natomiast Shelby z Bates Motel, a nie Dean z Supernatural. No i blondyna z Life Unexpected i Secret Circle. Jakos ostatnio wszystkie seriale z nia kasuja, wiec jestem ciekawa czy ten przetrwa. Fajnie, ze nie tylko ja ogladam. Odpowiedz Link
aniuta75 Re: under the dome 30.06.13, 17:24 Mnie się podobało . Ale faktycznie duuużo znanych twarzy . Odpowiedz Link
ona_007 Re: under the dome 30.06.13, 21:12 Aaaa słusznie co do Winchestera A ten co na niego samolot prawie spadł to nie ten sam co na motorze jechał ?- coś mi umknęło widocznie .... A blondyna jest mi całkiem nieznana Odpowiedz Link
piegucha Re: under the dome 01.07.13, 01:37 Na motorze? Hmm, chyba mi cos umknelo. Blondyna wczesniej grala w serialach CW, wiec pewnie dlatego nie znasz. Jutro kolejny odcinek, zobaczymy czy warto ogladac? Ja narazie to sie waham, bo w tym samym czasie leca Mistresses i chyba bardziej sie wciagnelam niz w to. Odpowiedz Link
sil.wen Re: under the dome 09.07.13, 01:12 Właśnie obejrzałam dwa odcinki. Fajne na razie, chyba pooglądam z okazji wakacji --------------------------------- "Every night is time for drink" Odpowiedz Link
aniuta75 Re: under the dome 09.07.13, 09:16 A powiedz mi, czy wiesz może kto strzelił do tego policjanta co zwariował/spanikował na końcu odcinka? Odpowiedz Link
sil.wen Re: under the dome 09.07.13, 12:30 Do tego, co zwariował, to nikt nie strzelał, bo to on miał broń i strzelał w kółko, a tamten zastrzelony chciał go uspokoić. I faktycznie, nie wiem, kto do niego strzelił, bo on był w tym momencie z tyłu tego zwariowanego... Założyłam, że strzelił w ścianę, a kula się od niej odbiła i zabiła tamtego, ale nie wiem, czy tak było. ---------------------------------- "Every night is time for drink" Odpowiedz Link
ona_007 Re: under the dome 09.07.13, 13:01 Dokładnie tak było - kula odbiła sie od kopuły i zabiła tego "nomalnego" gliniarza a Barbie obezwładnił tego "szalonego" , zabrał mu broń i powalił na ziemię . Odpowiedz Link
aniuta75 Re: under the dome 09.07.13, 13:29 Aaaaaaaaaa dobra . Dzięki za uświadomienie, bo byłam pewna, że nawiedzeniec zginął, bo ich nie rozróżniam . Przy okazji dzięki za wyjaśnienie sprawy ze zbłąkana kulą . Odpowiedz Link
galaxian1 Re: under the dome 09.07.13, 16:54 No i warto to macać ? Nie przypomina za bardzo Persona Unknowna ? Odpowiedz Link
aniuta75 Re: under the dome 09.07.13, 17:04 Macaj Glx, nie pożałujesz . Chociaż z Tobą to cholera wie. Masz zdolnośc do wyłapywania bzdur i przyczepiania sie do nich . Odpowiedz Link
galaxian1 Re: under the dome 09.07.13, 17:10 aniuta75 napisała: > Chociaż z Tobą to cholera wie. Masz zdolnośc do wyłapywania bzdur i przyczepiania sie do nich Bo jeśli bzdur jest zbyt wielka ilość, to zaczynają mnie irytować i się do nich przylepiam Odpowiedz Link
piegucha Re: under the dome 09.07.13, 17:10 Tez obejrzalam drugi odcinek i stwierdzilam, ze basta. Nie podoba mi sie i juz wczoraj trzeciego nie ogladalam. Jednak Haven lepsze. Ale Wam zycze milego ogladania Odpowiedz Link
podkocem Re: under the dome 15.08.13, 23:58 Obejrzałam kilka odcinków. Im dalej, tym gorzej. Odpuszczam. Odpowiedz Link
podkocem Re: under the dome 17.09.13, 22:20 No i jak? Śledzi to jeszcze ktoś? Bo zakonczyłam oglądanie ponad miesiac temu i się zastanawiam czy coś ruszyło, czy dalej gniot i nie warto? Odpowiedz Link
aniuta75 Re: under the dome 17.09.13, 22:34 A dla mnie nie gniot . Finał mi się podobał (porządny cliff jest na sam koniec) i wygląda na to, że będzie 2gi sezon. Fakt, to taka bajka trochę, pewnie sporo można mu zarzucić, może i kiepskie aktorstwo ale to taka głupotka na odprężenie . Odpowiedz Link