Dodaj do ulubionych

Breaking Bad - s.5

27.08.13, 11:04
Kto oglada ?
Jeszcze 5 odcinkow do końca - normalnie napięcie prawie jak u Mistrza suspensuwink
Saul rządzi . Wszyscy grają rewelacyjnie.
Jessie w końcu się połapał ...Cudownie rozegrane.
Obserwuj wątek
    • lenkaaa Re: Breaking Bad - s.5 27.08.13, 14:46
      Ogladam, ogladam i tylko zaluje, ze to juz koniec sad Ale stracilam jakakolwiek sympatie do Walta.... Jeszcze jak mial tego raka, to mozna bylo od biedy go zrozumiec, ale teraz nawet remisja choroby nie sprawila, zebym go polubila. Totalny psychopata sie z niego zrobil (bo manipulatorem to bylo od poczatku). Juz swietej pamieci Gus wydawal sie bardziej ludzki niz obecnie Walt. Tak samo z Mike'm - tez mi go brakuje...
      Mam nadzieje, ze Jessie wroci do swojej dawnej formy, bo takiego zdolowanego i zrezygnowanego to az zal ogladac.
      • ona_007 Re: Breaking Bad - s.5 29.08.13, 11:35
        Też mam wrażenie że z ust Walta nie wydobywa sie juz nic co nie jest obliczone na wywarcie nacisku . Wszystko wykalkulowane na chłodno.
        Rewelacyjny montaż - szczególnie scena w restauracji ( te spojrzenia ! ) i końcówka Jessiego.
        Trzymam kciuki za tego chłopaka - w sensie że nie padnie martwy z jakiegoś powodu i że sie jakos pozbiera. Bo tak jak na poczatku lubiłam Walta a Jessiego jakoś ta mniej to teraz jest odwrotnie wink
        • ona_007 odc. Ozymandias 17.09.13, 12:11
          Genialny odcinek. Scenarzyści są rewelacyjni.
          Żeby tak w jednym odcinku i kochac i nienawidzić wink
          Biedny Jessie...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka