Dodaj do ulubionych

Being Human 4

15.01.14, 01:11

Wreszcie! Wczoraj wrocili na ekranysmile

Z Joshem i Aidanem to mozna bylo wywniosowac z zapowiedzi, co bedzie w tym sezonie, ale co wymyslili z Sally to nie mam pojecia. Mysle, ze bedzie ciekawiesmile
Obserwuj wątek
    • piegucha Re: Being Human 4 22.01.14, 16:35

nikt nie oglada? nawet glx?
      a mnie sie coraz bardziej ten sezon podobasmile Jak zwykle serial zaskakuje
      • inia33 Re: Being Human 4 25.01.14, 19:49
        i to też oglądam i bardzo lubięsmile
        pierwsze trzy sezony połknęłam naraz, teraz oglądam na bieżąco, podoba mi się wampirektongue_out
        próbowałam zerknąć na brytyjską wersję, ale nijak mi nie pasuje
        • galaxian1 Re: Being Human 4 27.01.14, 14:57
          Ja czekam na napisy smile
          A może już są, tylko że nie sprawdzałem big_grin
          • piegucha Re: Being Human 4 30.01.14, 15:15

A mnie sie Josh podoba, od poczatku smile
            Jak wiele seriali zjechalo w dol, jak wspominal glx o Sleepy Hollow, tak tu nie da sie zasnac, bo ciagle sie cos dzieje.
            Oj, zonka Aidana niezle dziala, i fajnie ze Kenny wrocil, choc juz na nastolatka nie wyglada, chyba zbyt starego aktora wybrali do roli.
            Jestem ciekawa co z ta dziewczynka od Sally? Fajnie sie rozkreca sezonsmile
    • piegucha cancel 04.03.14, 03:23

Skasowali moj ulubiony serialsad 25 lutego podjeli decyzje. Zostalo juz tylko 6 odcinow, lacznie z dzisiejszym. Szkodasad
      • galaxian1 Re: cancel 04.03.14, 08:01
        O kuźba, powaga ? A ten sezon jest naprawdę fajny !
        A jak to się ma do wersji UK? To nadal remake czy już akcja leci własnymi torami?

Wersjo UK nie tykam, choćby z powodu wymieniania co jakiś czas aktorów grających główne role! Tak chyba tylko robią Angole i to w wielu serialach. Ktoś potrafi zliczyć wszystkich Doktorów Who? big_grin
        • piegucha Re: cancel 04.03.14, 13:40

NIestety, ale prawda. Tydzien temu nic, a wczoraj ogladam i caly czas reklamuja, ze to ostatnie odcinki serialu i zajrzalam na neta a tu ta straszna wiadomosc.

Co do oryginalu to nie mam pojecia, wiem tylko, ze UK ma 5 sezonow, czyli o jeden wiecej.
          Angielskich seriali nie tykam, bo nie lubie tego humoru, klimatu, takiej "rozlazlosci" sad
          • galaxian1 Re: cancel 04.03.14, 15:05
            Tylko że angolskie seriale zazwyczaj mają po 6 odcinków na sezon.
            Czyli jest ich mniej niż wersji US.
      • galaxian1 Re: cancel 04.03.14, 15:22
        A ciekawostka. Brat Sally, to jej prawdziwy brat.
        Podobieństwo niesamowite, prawda ? smile
        • piegucha Re: cancel 04.03.14, 15:53

Aaaa, rzeczywiscie, sprawdzilam i angielskie sezony mialy po 6 - 8 odcinkow.

To nie wiedziales, ze to jej brat? tongue_out Juz dawno wiedzialam, on zreszta gra tez w Defiance. Tego mlodego z bialymi wlosami. Choc ja tam tylko 3 odcinki obejrzalam i moze juz go usmiercili?
    • galaxian1 Re: Being Human 4 19.03.14, 13:51
      Haha, fajne były te odcinki w innym wymiarze smile
      na początku sielanka, pod koniec koszmar smile
    • piegucha za tydzien final:( 01.04.14, 17:08

Kurka, tak sie ciekawie zrobilo i konczasad
    • galaxian1 4x12 08.04.14, 12:36
      O rety, ale nudny odcinek, chyba najgorszy z całego serialu ! Doskonale widać tu kiepskie aktorstwo, niemal wszyscy grają masakrycznie sztucznie, nie potrafią ukazać emocji w naturalny sposób. Wynudziłem się, zirytowałem, a wszystko i tak było mega przewidywalne.
      Oby finał był porządny - bo po nim zapamiętuje się serial dobrze, albo źle.
      • piegucha final 08.04.14, 12:38

Final byl wczoraj i pewnie takiej marudzie jak Ty sie nie spodoba, bo cukierkowaty nieco.

Ale mnie sie spodobal, w koncu jak cale zycie masz przerabane jak oni to fajnie jak na koniec wszystko sie uklada, choc moze niezupelnie po naszej mysli.
        • galaxian1 Re: final 08.04.14, 19:31
          piegucha napisała:

> Final byl wczoraj i pewnie takiej marudzie jak Ty sie nie spodoba, bo cukierkowaty nieco.

Och jaki słodki komplemencik smile
          Cukierkowo może być, oby było z sensem smile

> Ale mnie sie spodobal, w koncu jak cale zycie masz przerabane jak oni to fajnie
          > jak na koniec wszystko sie uklada, choc moze niezupelnie po naszej mysli.

Obejrzę to napiszę czy mi się podobało smile
          No to kolejny serial zaliczony w całości.
          Ten sezon był taki trochę "rwany", niektóre odcinki jakby robione na doklejkę.
        • galaxian1 Re: final 14.04.14, 15:01
          piegucha napisała:

> Final byl wczoraj i pewnie takiej marudzie jak Ty sie nie spodoba, bo cukierkowaty nieco.

Czy taki znowu cukierkowy, to bym nie powiedział.
          Może to było przedstawione cukierkowo, ale to że większość bohaterów poumierało, to jednak mało cukierkowe...

> Ale mnie sie spodobal, w koncu jak cale zycie masz przerabane jak oni to fajnie
          > jak na koniec wszystko sie uklada, choc moze niezupelnie po naszej mysli.

A ja myślę, że ten finał to na szybko kręcona dokrętka.
          Bo wszystko wyglądało tak telenowelowo, jakby robiono to na szybciora i przy małym budżecie. Myślę, że finał miał być zupełnie inny, ale z powodu kasacji serialu dokręcono trzy finałowe odcinki i zakończono serial z jakimś tam sensem. Ale to wszystko było tak za szybko, bez głębszych przemyśleń. Ot, Aidan stał się człowiekiem w 2 sekundy i już.
          Ale lepsze to niż by mieli zakończyć serial cliffem smile

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka