aniuta75 09.04.14, 14:57 Wrzucać nowości letnie proszę . Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
aniuta75 Rozpiska n24 20.06.14, 19:03 napisy24.pl/artykul/850/ Jak dla mnie wszystkie nowości są w dechę . Odpowiedz Link
sil.wen Re: Rozpiska n24 21.06.14, 10:06 Mmmm, te premiery to wszystkie akurat jak dla mnie. No, może poza tym, że okropnie nie lubię Halle Berry. Aha, no i Royal Pains się już zaczął, we wtorki. Odpowiedz Link
aniuta75 Dominion 22.06.14, 23:28 No nawet fajne . Wprawdzie the chosen one siakiś taki wymoczkowaty ale popaczam sobie na resztę odcinków. Aaaa jakby ktoś był za leniwy, żeby szukać o czym to, oto wklejka z n24 Dominion Stacja: Syfy Gatunek: Dramat, Sci-Fi Opis: Fabuła serialu rozpocznie się 25 lat po wydarzeniach przedstawionych w filmie pt. "Legion". "Dominion" rozpocznie się tuż po katastroficznej wojnie pomiędzy armią aniołów i ludźmi, która zupełnie zmieniła otaczający świat. Głównym bohaterem będzie ALex Lannen (Christopher Egan), młody buntowniczy żołnierz, który odkrywa, że może być jedyną nadzieją na ratunek świata. Odpowiedz Link
aniuta75 The Last Ship 23.06.14, 21:56 Trochę taki patetyczny, ale da się oglądać . No ale ja lubię takie ze śmiercionośnym wirusem w tle . Odpowiedz Link
ona_007 Re: The Last Ship 25.06.14, 23:37 Trochę mi przypomina taki serial hiszpański - El Barco ( Statek ) Tez okręt tylko że szkoleniowy dla młodziezy , tez pani naukowiec przeprowadzająca dziwne testy, tez pomocnik - złoczyńca , tez bliżej nieokreslony kataklizm ( tu epidemia , tam jakiś wybuch ) . Ciekawe w jakim kierunku pójdzie. Na razie popatrzę Odpowiedz Link
ona_007 Tyrant 26.06.14, 11:37 Pomacałam wczoraj - zapowiada sie fajnie . Niby wszystko jasne od poczatku a jednak końcówka wbija w fotel. Dobry pilot - zapowiada sie na coś innego niż wszystko . Może to miejsce akcji albo próba osadzenia fikcji w realiach bliskiego wschodu - dobre wrażenie robi... Popatrzcie moze tez wam się spodoba Odpowiedz Link
yvi1 Re: Tyrant 26.06.14, 13:34 Mnie juz tematyka- Bliski Wschod odrzuca. Maz juz przebiera nogami,ale nie moze ( pilka nozna i praca). Odpowiedz Link
ona_007 Re: Tyrant 26.06.14, 19:33 Generalnie to nie bedzie chyba lekki serial . Ten Bliski Wschód zaznaczony na razie umownie - to może byc dowolny kraj gdzie panuje dyktatura, gdzie ludzie są niczym ... Odpowiedz Link
aniuta75 Re: Tyrant 27.06.14, 23:31 Niby fajnie ale jednak nie wiem czy będę dalej oglądała. Nie chcę żeby było jak z Homelandem, że leży pół roku i czeka... Ja chyba nie nadaję się na seriale o takiej tematyce... Odpowiedz Link
yvi1 Re: Tyrant 27.06.14, 23:48 No ja tez tak mam,ze serial moze byc zaje.... i podziwiany przez wszystkich,ale jak mnie tematyka nie bierze,to nie i koniec. Breaking Bad np, maz sie zachwycal a ja nie moglam strawic . Odpowiedz Link
galaxian1 The Leftovers 30.06.14, 11:47 Serial opowiada o wydarzeniach po biblijnym końcu świata, który nie przebiegł zgodnie z oczekiwaniami. Przedstawia historie osób, które nie załapały się na sąd ostateczny i pozostały na Ziemi. Od momentu tak zwanej Paruzji świat nie wygląda już tak samo. (hatak.pl) Odpowiedz Link
galaxian1 Power 30.06.14, 11:49 Perypetie bogatego właściciela nocnego klubu w Nowym Jorku, który prowadzi podwójne życie. Po takim opisie nie zwrócił bym na serial uwagi, ale że to stacji Starz... to może i warto ? Odpowiedz Link
galaxian1 Re: Power 30.06.14, 15:15 aniuta75 napisała: > No własnie. Starz. Ale jakoś takoś... Może to coś jak Dexio ? Nie warto sprawdzić ? Odpowiedz Link
aniuta75 Re: Power 30.06.14, 15:20 Neee to nie jak Dexio . Jak żadne literki nie przyjdą dziś to mooooże sprawdzę . Odpowiedz Link
sil.wen Re: Rush 18.07.14, 14:25 Rush fajny nawet, nie jakoś specjalnie ekscytujący, ale tak dla relaksu można pooglądać. Trochę podobny do Royal Pains, w sensie że główny bohater jest lekarzem, który dostaje zlecenia od prywatnych klientów i często musi improwizować i tak dalej i tak dalej. Z tym, że nie jest takim poczciwiną z mocnym kręgosłupem moralnym jak Hank, nie stroni od używek i faszeruje się lekami (prawie jak Hałs). Odpowiedz Link
sil.wen Re: Satisfaction 20.07.14, 23:06 No, obejrzałam - zapowiadało się nieciekawie, dramat z kryzysem wieku średniego w roli głównej, tak że miałam ochotę wyłączyć po kwadransie, ale potem spiętrzyły się różne nieoczekiwane zwroty akcji i w sumie dooglądałam do końca, nawet z zaciekawieniem. Nie wiem, czy wystarczy im pomysłu na kolejne odcinki, może jeszcze z jeden zobaczę dla pewności Odpowiedz Link
galaxian1 Re: Matador 28.07.14, 19:40 Nic ! Aktualnie z nowych oglądam tylko Exatanta i Straina Ale będę coś jeszcze, pewnie Dominium albo Leftloversa. Zapowiadam, abym sam nie zapomniał co się ukazuje Odpowiedz Link
sil.wen Re: Lato... 28.07.14, 22:01 Ja oglądam te różne letnie, bo mam dużo czasu, jedne fajniejsze, inne mniej, ale tak mi się marzy, żeby dali coś takiego na maksa wciągającego... Takiego Grimma w wersji letniej, albo Red Dżona na wakacjach... Odpowiedz Link