sil.wen 01.08.14, 15:20 Zaczyna się dzisiaj (u nas jutro), czy mi się coś przyśniło znowuż? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
aniuta75 Re: The Killing 4 01.08.14, 20:37 A to nie jest tak, że jednego dnia cały sezon wychodzi? Odpowiedz Link
lenkaaa Re: The Killing 4 02.08.14, 21:14 Oo!,to fajnie, tak zrobil Netflix z "House of Cards". Nie wiedzialam, ze z Killing bedzie tak samo i przede wszystkim bylam przekonana, ze wychodzi dopiero w poniedzialek.... Odpowiedz Link
sil.wen Re: The Killing 4 03.08.14, 00:04 No jasne, oczywiście znowu żadnego "previously". Musiałam se kawałki końca trzeciego sezonu zapodać, bo nic mi nie świtało. Odpowiedz Link
lenkaaa Re: The Killing 4 03.08.14, 00:26 Tez juz nic nie pamietam.... To zupelnie nowa historia, czy ciag dalszy tego czegos, cokolwiek bylo w 3 sezonie ? Odpowiedz Link
sil.wen Re: The Killing 4 03.08.14, 07:42 Jest nowa historia - nowe śledztwo w sprawie innego morderstwa, ale jednocześnie ciągnie się pokłosie sprawy z trzeciego sezonu (konkretnie zabicia Skinnera). Odpowiedz Link
sil.wen Re: The Killing 4 03.08.14, 07:45 Czwarty sezon zaczyna się tam, gdzie skończył się trzeci (no, może z godzinkę czy dwie później), więc dobrze sobie przypomnieć końcówkę trzeciego. Odpowiedz Link
aniuta75 Re: The Killing 4 03.08.14, 18:42 Nie pamiętam jak się skończył 3ci sezon . Przypomni ktoś? Odpowiedz Link
sil.wen Re: The Killing 4 04.08.14, 00:17 W sumie to niefajnie jednak, że tak hurtem. Trwałoby do połowy września a tak co, jutro będzie po wszystkim Odpowiedz Link
aniuta75 Re: The Killing 4 04.08.14, 10:15 Ja się tam nie martwię, bo ja literkowa i swoje musze i tak odczekać . Odpowiedz Link
sil.wen Re: The Killing 4 04.08.14, 22:25 No i sie skończyło, i smuuutno mi... Nigdy więcej Holdera Trochę mnie zdziwiła data śmierci Bullet, ale sie nie będę czepiać. Odpowiedz Link
aniuta75 Re: The Killing 4 04.08.14, 23:04 Rany... Ostrzegaj, że spoilerujesz, albo piszesz o finale... Odpowiedz Link
sil.wen Re: The Killing 4 05.08.14, 10:23 Przeca nic nie zaspojerowałam. Bullet w poprzednim sezonie umarła, a teraz tylko jej grób pokazali. Odpowiedz Link
sueellen Re: The Killing 4 05.08.14, 19:17 zaraz... 4 sezon bez Holdera??? No to nie ogladam Odpowiedz Link
aniuta75 Re: The Killing 4 05.08.14, 19:29 Z Holderem. Oglądaj . Każda inaczej zrozumiała wpis Sil - ja, że Holder zginął a Ty, że go wcale nie będzie . Odpowiedz Link
sueellen Re: The Killing 4 05.08.14, 22:16 aaa, czyli chodzi o to, że sezon 4 się już skończył i kolejnego nie będzie? Prawdę mówiąc, jestem zawiedziona 3 sezonem, a zakończenie to w ogóle kanał. W porównaniu do sprawy Larsen to już popłuczyny po dobrym serialu i prawdę mówiąc nie wiem czy w ogóle chcę oglądać 4. Odpowiedz Link
sil.wen Re: The Killing 4 06.08.14, 09:53 Matko, SOORRRYYY! W ogóle nie pomyslałam, że tak można zrozumieć. Chodziło mi po prostu, że ostatni sezon się skończył, czyli tera można liczyć co najwyżej na wiekopomne kreacje w rodzaju Robokopa, bo już na Holdera NIGDY( Odpowiedz Link
aniuta75 Finał 08.08.14, 23:53 Baaardzo mi się podoba zakończenie . Pomimo mroczności calego serialu zostawia światełko . Odpowiedz Link
pszczolaasia Re: The Killing 4 spojlery:P 21.08.14, 10:58 a mnie sie zakonczenie nie podobalo. now ezcie. ja rozumeim ze na wojnie sie ludzie zblizaja. ale paskudna z holderem???? holder is majn! a na pwoaznie. ogolnie sezon niezaskakujacy. jakos tak od poczatku wiedzialam ze synalek jest odpowiedzialny... czytalam hipnotyzera larsa keplera moze dlatego ale fajnie sie toto ogladalo. acha i wiadomo bylo ze nie bekna za to Odpowiedz Link
sil.wen Re: The Killing 4 spojlery:P 21.08.14, 16:15 Mnie się tam wszystko podobało. Obejrzałam sobie początek pierwszego sezonu wersji oryginalnej, w sensie duńskiej, i chociaż treściowo dokładnie to samo, to postaci zupełnie do mnie nie przemówiły. Linden bez nuty beznadziei w oczach - do bani, Richmond bez przeszywającego spojrzenia - do bani; Holder bez wszystkiego co holderowe - bardzo do bani. I się cieszę, że Holder i Linden... Denerwowała mnie ta Karolina. Odpowiedz Link
pszczolaasia Re: The Killing 4 spojlery:P 25.08.14, 09:15 pliz. nie Holder z Linden no! a oryginalu dunskiego nie ogladalam choc wszyscy pieja ze oryginal do hamerykanskiej wersji ma sie jak zloto do orzechwow. mowisz ze kijowy? hihehiehie poza tym mnie sie tez podobalo przeciez! czekalam na nich rok! nie moglo mi sie nie podobac. mimo ze przewidywalny troche to i tak mi sie podobal. a dostojna Kat jakie miny strzelala ona w coraz wiekszej ilosci seriali tera gra w 24 godziny ostatnio ja widzialam teraz tu. fiufiu Odpowiedz Link
sil.wen Re: The Killing 4 spojlery:P 25.08.14, 14:18 No może nie kijowy, pewnie jakbym najpierw obejrzała, to by mi się podobał, ale takie mi się wydawało na pół gwizdka wszystko. Treść generalnie dokładnie taka sama, przynajmniej w pierwszym odcinku, bo tyle obejrzałam, tak że bez napisów leciałam i mogłabym spokojnie tłumaczyć;D Więc nie wiem, co się tam może mieć jak złoto do orzechów, bo wszystko to samo, tylko Holder z Linden o wiele lepsi niż oryginalni. Właściwie to nie tylko Holder z Linden, ogólnie cały zespół aktorski lepiej sobie z budowaniem dramaturgii radzi, jak choćby ta ostatnia scena, kiedy do Larsena dociera, że córka nie żyje i jest w tym aucie... Może jeszcze zobaczę ostatni odcinek dla porównania Odpowiedz Link
pszczolaasia Re: The Killing 4 spojlery:P 26.08.14, 08:37 ostatni odcinek to pono zakonczenie bo u nas sie do dwoch sezonow przedluzylo i tam pono kto inny zabil niz w naszym normalnie z duma to napsialam choc to hamerykanskie przeca ale nasze Odpowiedz Link
sil.wen The Killing duński - SPOJLER!!! 26.08.14, 13:43 No, bo tam pierwszy sezon miał 20 odcinków, a nie 13 jak nasz. Obejrzałam ten ostatni i już nie jest tak rozpoznawalny. Ale morderca - faktycznie to kto inny - moim zdaniem BEZ SENSU, że to ta osoba! Jednak sprawa cioteczki w naszej wersji zdecydowanie nadała rumieńców zakończeniu. Odpowiedz Link