aniuta75 14.09.14, 19:45 A mogło być tak pięknie. Zombie-bobo mnie rozłożyło na łopatki i nie wiem czy będę dalej oglądała . Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
piegucha Re: Z Nation 16.09.14, 07:44 Slabe A zombie jakies malo ruchawe, wiec skad sie biora kolejne? Jednak czekam na Walking Dead Odpowiedz Link
aniuta75 Re: Z Nation 16.09.14, 09:49 No właśnie bardzo ruchawe są. Że niby te świeżaki bardziej żywotne są . Wizualnie też sa ok. Tylko... No nie wiem, momentami miałam wrażenie, że to parodia jakaś jest . Odpowiedz Link
piegucha Re: Z Nation 16.09.14, 14:08 Bo to miala byc parodia, ale i ona im nie wyszla. I jakos nie rozumiem, ze nawet nie sprawdzili czy dziecko nie bylo pogryzione. No i kto uwierzy, ze murzynka ma czas na prostowanie wlosow w czasie apokalipsy? Odpowiedz Link
sil.wen Re: Z Nation 16.09.14, 20:30 Jesli wydawało mi się, że Strain jest przygłupawy i obrzydliwy, to trza było od tego zacząć Do tego cała ta ekipa ratunkowa kompletnie bezbarwna... Odpowiedz Link
aniuta75 Re: Z Nation 08.10.14, 19:59 Czy ktoś widział wszystkie dotychczasowe 4 odcinki? Bo się zastanawiam czy tykać czy se dać siana . Odpowiedz Link
galaxian1 Re: Z Nation 05.11.14, 11:09 Ja sobie oglądam drugi odcinek Rety, jak mnie wkurza ten koleś z Supka, co gada sam do siebie !!! Akcja z dzieciakiem była niezła, buhahah! Niestety ten serial to parodia, albo czarna komedia. Czy serial jest kręcony przez to samo Asylum, co robi podrabiane filmy ? pl.wikipedia.org/wiki/The_Asylum Odpowiedz Link