piegucha Re: Originalsi S2 07.10.14, 16:06 Juz po, wczoraj w koncu premiera. Czyli Rebekah jednak jest gdzies tam, ale co do reszty. Hmmm, jakos nie pamietam co bylo w finale i za pozno wlaczylam, wiec minelo mnie previously on i jakos ciezko sie ogladalo. Najciekawsze, ze zjazd rodzinny sie zapowiada moze byc wreszcie cos ciekawego Odpowiedz Link
galaxian1 Re: Originalsi S2 08.10.14, 08:49 Mając już doświadczenie po SH, tym razem przypomnę sobie końcówkę 1 sezonu. Abym znowu nie oglądał połowy odcinka zastanawiając się o co właściwie kaman ! I to samu toczy się Grimma i Supka, bo previousli czasami nie wystarcza Odpowiedz Link
galaxian1 Re: Originalsi S2 13.10.14, 13:18 Ale się fajno oglądało I serial wreszcie ma firmowe napisy, czyli porządne jakościowo i szybko się ukazujące Odpowiedz Link
piegucha Re: Originalsi S2 28.10.14, 20:43 Czy Was tez zaczyna meczyc ten serial? Ja juz nawet nie umiem sie skupic na tym co sie dzieje, bo to takie pogmatwane i jakos bez sensu ten drugi sezon. Choc jak w nastepnym odcinku pojawi sie Katerina to moze byc nawet fajnie. Tylko jej mi jakos brakuje z pamietnikow. Odpowiedz Link
galaxian1 Re: Originalsi S2 29.10.14, 00:34 Bo oni sami nie wiedzą, o co im właściwie kaman To nie Katerina, tylko jakaś inna doppelgangerka Czyli już 4 postać eleny ! Litości, ile można ! Odpowiedz Link
galaxian1 Re: Originalsi S2 03.11.14, 13:15 Czyli co, tatusiek wyjął se mieczyka z bebechów i będzie cały i zdrów? Odpowiedz Link
aniuta75 Re: Originalsi S2 03.11.14, 16:20 No . Klaus otworzy bagażnik a tatusiek na niego hops! Odpowiedz Link
pszczolaasia Re: Originalsi S2 07.11.14, 08:29 no i bandzik sie otworzyl i tatus na blondi hops juz kiedys cos takiego bylo ze dejmonek wisial i go drenowali i marzyl ze przyjdzie do niego jelena i mu swojej krwi uzyczy...bylo cos takiego co nie? Odpowiedz Link
galaxian1 Re: Originalsi S2 28.11.14, 14:47 Fajny odcinek, Becca returns ! Będzie się działo, zbierają armię aby pokonać mamuśkę Ale póki co nie wiadomo co mamuska wyczynia, bo moze też wpadła na jakis pomysł. Tylko po co ten bezsensowny wątek gejowski? nawet w tym serialu ! Odpowiedz Link
aniuta75 Re: Originalsi S2 29.11.14, 00:22 Wątek gejowski zupełnie od czapy. Co to qrwa ma być? True Blood? Bez sensu . Elajdża się wkurzy, że Hayley chce się wydać za mąż. Pewnie pożre jej narzeczonego . Odpowiedz Link
pszczolaasia Re: Originalsi S2 11.12.14, 08:49 no i nie pozarl szczerze mowiac ja kurcze nic nie rozumiem juz znaczy rozumiem ale nie kumam po co... no ale fajne toto jest i tyle no i elajdża se nareszcie ten tego... skanalizowal uczucia i hayley Odpowiedz Link
pszczolaasia Re: Originalsi S2 09.02.15, 14:06 ktory to tam odcinek? nie pamietam. ale podobal mi sie originalsi trzymaja fason ciekawe co zmaluje freya Odpowiedz Link
galaxian1 Re: Originalsi S2 20.04.15, 08:51 A tego nikt już nie ogląda ? Chyba wszystkim znudził się schemat - oto pojawia się kolejny, dawno zmarły członek rodziny, który jest bardziej straszny niż wszyscy do tej pory... i którego Klaus musi załatwić... Po czym pojawia się kolejny, dawno zmarły członek rodziny... i tak w koło macieju Odpowiedz Link
piegucha Re: Originalsi S2 20.04.15, 09:47 Sama juz nie pamietam kiedy to ogladalam, pare miesiecy temu, na pewno. Chyba tylko kilka poczatkowych odcinkow tego sezonu i szlus. I jakos mi nie brakuje Odpowiedz Link
galaxian1 Re: Originalsi S2 24.04.15, 13:14 W co jak w co, ale w zgon Klausa to ja nie uwierzę! (no chyba że podczas finału serialu) Poza tym jak Klaus zgon, to i większość żyjących wampirów też zgon. Dziwne że "czarownica z disneja" tak naraża swojego gejowego kumpla I brawa za zakończenie wątku gejowskiej parki! Bo już te umizgi były coraz bardziej niestrawne, w tym odcinku top już przeszli sami siebie, te ich durne wymuszone spojrzenia i grymasy Geja tez trzeba umieć zagrać, bo inaczej to jest żenada Odpowiedz Link
galaxian1 FINALITO ! 15.05.15, 12:54 Obawiam się, że Klaus pożegnał się z nami w ostatnich minutach serialu Bo co by tam jeszcze więcej mogło być, kolejne trupy rodzinne odkopią...? Zakończenie takie spokojne, szczęśliwe, żadnego kliffa, monolog Klausa. To mi wygląda na koniec serialu. Odpowiedz Link
pszczolaasia Re: FINALITO ! 17.06.15, 11:05 obejrzalam wreszcie wczoraj ostatnie 3 odcinki... i mam podobne odczucia niestety a szkoda. szkoda!!!!! Odpowiedz Link