18.01.15, 18:51
No więc obejrzałam pierwszy odcinek. Spodobało mi się. Może dlatego, że film był swietny? Obejrzę dalej, chociaż Cole w wydaniu Bruce'a Willisa był ma się rozumieć lepszy (ten wygląda, jakby go cały czas zęby bolały). No i rozczarował mnie koniec, z którego wynika, że zamiast szaleńca, granego w oryginale przez Brada Pitta, będzie dziewczyna, no ale może będzie mimo wszystko OK.
Obserwuj wątek
    • pszczolaasia Re: 12 Małp 20.01.15, 12:14
      nam tez sie podobal 1-wszy odcinekwink
      w miare nawet. nabralam ochoty zeby obejrzec film againwink
      • galaxian1 Re: 12 Małp 29.01.15, 20:37
        No i co, nikt dalej nie ogląda ?
        W serialu połowa drużyny Nikity smile
        • sil.wen Re: 12 Małp 01.02.15, 00:09
          Obejrzałam dwa odcinki, no nie wiem... Ta wariatka wcale nie wygląda na wariatkę niestety, a Cole jakoś dziwnie łatwo i bez problemu gania po czasoprzestrzeni. Fajne było, jak w Korei się pojawił, chociaż trochę mnie zdziwiła chęć współpracy tamtejszych służb z Hameryką w kwestii ustalenia tożsamości... Hmmm...
          • opolskifacet Re: 12 Małp 03.02.15, 15:23
            Po 3 odcinku stwierdzam, ze fabułę coraz bardziej go rozbudowują i nie wiem czy jest to aby na pewno dobre dla tego serialu? Fakt Korea i Ameryka = Wielka Współpraca (albo Wielka Wojna). Pożyjemy zobaczymy ...
    • opolskifacet Re: 12 Małp 30.01.15, 13:02
      Podobał Ci się Bruce`k ponieważ to aktor filmowy, a nie serialowy. Jak to mówią pożyjemy zobaczymy, najważniejsza jest fabuła. Fakt zamiast psychopaty faceta kobitka, no cóż... Gorzej bo pojawia się jakiś facet pachnący jaśminem, jeśli mnie pamięć nie myli to go w filmie nie było, oby nie spieprzyli tego.
    • galaxian1 4 odcinek 11.02.15, 08:04
      Co odcinek to gorzej. 4 był już kompletnie idiotyczny. Nieźle się wynudziłem. Chyba należy się już pożegnać z "Birkhoffem" smile
      • sil.wen Re: 4 odcinek 11.02.15, 11:00
        Na razie stanęłam na drugim odcinku, reszta czeka, jakoś czasu nie mogę wygrzebać. Pewnie już nie wrócę, bo jak mi sie z czego zrobią zaległości, to potem mi ciężko nadrobić. A jak mówisz, że głupio się rozwija, to i nie żałuję.
        • galaxian1 Re: 4 odcinek 11.02.15, 11:28
          Odcinki zaczynają być od czapy. Wątku głównego kilka minut, a reszta jakiś bzdur z przyszłości.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka