Dodaj do ulubionych

Bates Motel 3

10.03.15, 03:21
Wlasnie obejrzalam premiere. Oj, oj, juz prysznic i chyba trup, tylko jeszcze nie wpadl co robic z samochodem. I stara znajoma z Revolution, szkoda ze taka krotka role miala.
I tylko jedno mnie denerwuje - siano na glowie Normy sad
Obserwuj wątek
    • agniecha-hexa Re: Bates Motel 3 10.03.15, 19:16
      kurcze a ja nie widze gdzie moge oblookac smile
      bo czekam i czekam i czekam i sie doczekac nie moge smile
      • galaxian1 Re: Bates Motel 3 16.03.15, 09:08
        I znowu nie było prewiołsli !
        Czy ci debile myślą, że ludzie po roku tak wszystko pamiętają?
        Natomiast po tygodniu to przypominają jak na sranie!
    • piegucha Re: Bates Motel 3 24.03.15, 06:06

Vera jest genialna jako Norma. Ale sie smialam w czasie sceny w kostnicy. Jak sie coraz bardziej i blizej wpatrywala w truposzkesmile A jak w drugim odcinku powiedziala Normanowi, ze przypadkowo to ona w znaki drogowe nie wjezdza. Najlepsza aktorka w calej obsadzie serialusmile
      • mendosita Re: Bates Motel 3 27.03.15, 08:06
        Obejrzałam sobie dwa odcinki i przypomniałam sobie jak bardzo nie znoszę Normanka!!! Najbardziej wk*****jący bohater tv/filmowy. On i ta francuska laska z Pulp Fiction. Nic, tylko lać kijem po tych głupich pyskach. Sorry, no po prostu nie mogę wink
        Norma jest świetna, zgadzam się, myślę, że wiele osób właśnie dla niej ogląda ten serial.
        Ogólnie na razie nie mam zdania na temat 3 sezonu, zobaczymy jak się rozkręci.
        • galaxian1 Re: Bates Motel 3 20.04.15, 08:59
          mendosita napisała:

> Obejrzałam sobie dwa odcinki i przypomniałam sobie jak bardzo nie znoszę Normanka!!!

Nie mów że nie podobał się Normanek w sukience udający Matkę ? big_grin

> On i ta francuska laska z Pulp Fiction.

A która to ?

> Norma jest świetna, zgadzam się, myślę, że wiele osób właśnie dla niej ogląda ten serial.

Gównie tak. No i dla całej historii, genezy psychozy.

A mnie irytuje ten jej brat, ojciec Dylana.
          Nudny ten jego wątek jak flaki, niech go Normanek szybko zaciuka i będzie spokój ! big_grin
          Bo po jego minie, chyba nikt nie ma wątpliwości że to się stanie? suspicious
          • sil.wen Re: Bates Motel 3 22.04.15, 21:05
            Uff, trochę nadrobiłam.
            Miałam nadzieję, że Normanek zaciuka psychologa, okropnie mnie wkurzają jego zęby.
            Brat jest irytujący, taki rozmemłany i cały czas jakby miał ryczeć.
            Norman w szlafroczku - super! Mam nadzieję, że mu się ta fiksacja będzie pogłębiać, chociaż z zakończenia tego odcinka wynika, że raczej pójdzie w kompleks Edypa, który mu zębaty podsunął.
            • mendosita Re: Bates Motel 3 24.04.15, 09:26
              Powiem Wam, że najlepsza nie jest Norma, tylko szeryf smile) To jak załatwił konkurenta było piękne big_grinbig_grin Coś podejrzane mi się wydało, ze tak potulnie się z nim zgodził: "zastanowię się nad tym". I miałam rację, Alex załatwił sprawę po swojemu.
              Normanek w szlafroku mamusi no normalnie mało nie rzygnęłam. On w ogóle to chyba wymorduje wszystkich- i brata matki i psychologa i Alexa w sumie też powinien, bo widać wyraźnie, ze między nim a Normą coś iskrzy..
              A ten brat matki to ten policjant z ostatniego sezonu Dextera, ale tam jakoś lepiej wyglądał, bo tu jest mega rozlazły.
              Francuska laska z Pulp Fiction to ta, co bujała się z Brucem Willisem, jak ją widzę i słyszę to agresja we mnie wzbiera, na jego miejscu lałabym ją non stop.
              • sil.wen 8 01.05.15, 23:13
                Co to za laska się na koniec objawiła?
                • agniecha-hexa Re: 8 04.05.15, 16:38
                  Normana bym ukatrupila wlasnymi rekami jezuuuu masakryczny synek.
                  A laska tez mnie ciekawi kto to jest.
                  Kurde a ten pies to ten co zginal ?
                  • sil.wen Re: 8 04.05.15, 19:14
                    No i od razu widać na co są psychiatrzy. Jak synek nie myślał o przespaniu się z mamusią, to teraz już myśli.
                    • piegucha Re: 8 05.05.15, 03:03
                      Jeny, ale mnie zainteresowalyscie ta laskatongue_out Przeciez to pierwsza milosc Normana! Jego pierwszy seks i pierwsze porzucenie. Tylko w pierwszym sezonie miala blond wlosy, a jej tatus splonal zywcem w samochodzie.
                      • sil.wen Re: 8 05.05.15, 10:48
                        A to ona żyje? Cos mi się widziało, że ją zamordował już dawno, nie?
                        Pewnie coś mi się przyśniło.
                        • piegucha Re: 8 05.05.15, 12:05

Upozorowala wlasne samobojstwo, a Norman i Dylan pomogli jej wydostac sie z miasta.
                          Obecnie zyje, ale kto wie jak dlugotongue_out
                          • sil.wen Re: 8 05.05.15, 12:29
                            Pacz no, zupełnie mi to wyleciało.
                            Już mi się wydaje, że on wszystko morduje co się nawiniesmile
                            • agniecha-hexa Re: 8 06.05.15, 13:07
                              o w morde faktycznie ta laska z poczatku serii
                              ciekawe czemu wrocila
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka