piegucha 28.09.15, 15:30 Nowosc z FX. Jeszcze wszystkiego nie zakumalam, ale kostiumowy, wiec ogladam. Powoli sie wciagam Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
sil.wen Re: Bastard Executioner 28.09.15, 18:15 Ja miałam na liście priorytetów do opatrzenia jak tylko się pojawi, ale przez ANIUTĘ i jej Walking Deadów nie mam możliwości nic innego obejrzeć, dopóki tego nie obejrzę do końca, tzn dopóki nie będę na bieżąco. Ale potem na bank będę patrzeć. Odpowiedz Link
piegucha Re: Bastard Executioner 28.09.15, 19:45 Eeee, to rozumiem! WD to moj ulubiony serial, juz nie moge sie doczekac na nowy sezon Zwiastun jest super, wiec niech juz bedzie pazdziernik! Odpowiedz Link
lenkaaa Re: Bastard Executioner 29.10.15, 14:24 Jest niby OK ale jakos nie podchodzi mi ta czesc ze zwidami na jawie. Zdecydowanie bardziej wole klimaty The Last Kingdom. Odpowiedz Link
piegucha Re: Bastard Executioner 29.10.15, 14:50 no wlasnie, a ja Ci sie widzi last kingdom, widzialam ze cos takiego jest, ale nie bylam pewna czy zaczynac czy nie? Odpowiedz Link
lenkaaa Re: Bastard Executioner 29.10.15, 16:09 Obejrzalam testowo pierwszy odcinek Last Kingdom i wrazenia byly jak najlepsze. Jest akcja i jest bardziej realistycznie niz w Executioner, bez widziadel, przepowiedni. Aczkolwiek nie planuje zarzucac Executioner'a. Bede ogladac oba seriale. No chyba ze zaczna w Executionerze przesadzac z torturami, bo tego nie lubie, a niepokoi mnie czolowka serialu z tymi wszystkimi narzediami tortur.... Odpowiedz Link
lenkaaa Re: Bastard Executioner 03.11.15, 14:58 Jednak odpuszczam, bo za bardzo mnie denerwuje ta wiedzma i jej koszmarny akcent. Aktor glowny za malo przystojny i akcja zbyt sztampowa. No nie podeszlo mi i juz Odpowiedz Link
piegucha Re: Bastard Executioner 03.11.15, 15:57 Mnie podeszlo i chyba coraz bardziej sie podoba, bo az sie zdenerwowalam, ze nie bylo nowego odcinka w zeszlym tygodniu. A wiedzma to Peggy Bundy Tak ostatnio przez przypadek wyczytalam Odpowiedz Link
sil.wen Re: Bastard Executioner 03.11.15, 22:20 No kurcze, a u mnie czeka i czeka i nie mam czasu się zabrać, zawsze co innego się trafia. Odpowiedz Link
sil.wen Re: Bastard Executioner 12.11.15, 06:29 Zabrałam się wreszcie i nawet mi spasowało. Fakt, że uroda głównego pozostawia wiele do życzenia, szczególnie ta dolna część twarzy jakaś dziwna, trochę buldogowata Ale poczekam, może mu większy zarost urośnie i zakryje. Odpowiedz Link
lenkaaa Re: Bastard Executioner 12.11.15, 13:08 sil.wen napisała: > Zabrałam się wreszcie i nawet mi spasowało. > Fakt, że uroda głównego pozostawia wiele do życzenia, szczególnie ta dolna częś > ć twarzy jakaś dziwna, trochę buldogowata Ale poczekam, może mu większy zaros > t urośnie i zakryje. > Hi, hi ! Ja to bym pewnie ogladala dalej, jakos bym przezyla fizjonomie glownego aktora, ale mnie ta kobitka-czarownica najbardziej wkurzala. No po prostu nie oglam jej strawic, tego akcentu podczas wymowy, tych filozofujacych gadek.... Wogole, chyba najbardziej mnie draznil ten motyw supernaturalny: jej przepowiednie i jego wizje. Odpowiedz Link
piegucha Re: Bastard Executioner 12.11.15, 13:23 Mnie sie podoba A dzis sporo sie wyjasnilo. Az sie zdziwilam. Za tydzien ostatni odcinek i nie wiem czy bedzie kolejny sezon Odpowiedz Link
sil.wen Re: Bastard Executioner 12.11.15, 20:56 Ja dopiero po czterech jestem. Ale mu się debilna baba trafiła... Mam nadzieję, że się jej pozbędzie. Mógłby się z baronową spiknąć - z tą ciążą to pewnie ściema, więc będzie na szybko potrzebowała dawcy Tak se gadam do siebie, bo pewnie już wszystko wiadomo. Ide piąty oglądać... Odpowiedz Link
piegucha Re: Bastard Executioner 12.11.15, 22:16 No wiadomo, nawet co nieco zgadlas A ja sie chyba biore za Last Kingdom, bo se zwiastun obejrzalam i jestem ciekawa. Odpowiedz Link
sil.wen 9 13.11.15, 23:37 O ja cie.... No nie spodziewałam się tej rewelacji na koniec. Ciekawe, kim jest szanowny tatuś. Ten przypalony krzyżak? Mogliby o księżulku nakręcić jaki spin-off, aż się prosi. Miałam nadzieję, że już na tym etapie poczynią pewne kroki w celu narodzin czegoś poza poduszką, ale widać się im nie spieszy;p Odpowiedz Link
sil.wen Re: final i cancel 19.11.15, 23:18 No moment moment, jak to cancel? To sie nigdy nie dowie, kto zabił jego żonę??? Odpowiedz Link
piegucha Re: final i cancel 19.11.15, 23:31 Niestety cancel. Tak myslalam po tym jak sie ladnie wszystko mu ulozylo. Dzieci zostaly, baronowa w lozku, a szalona zona wywieziona w sina dal. Na wiki pisze o cancelu. Odpowiedz Link