sil.wen 18.10.15, 23:30 Zabrałam się za drugi sezon i zupełnie nic nie pamiętam Myślałam, że to będzie coś całkiem nowego, że stare zamknięte na dobre, a tu walnęli długie previously i doopa, a ja i tak nic nie kojarzę. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
aniuta75 Re: How to Get Away with Murder 2 19.10.15, 09:48 To pisaj co nie pamiętasz to sobie przypomnimy jakoś . Odpowiedz Link
sil.wen Re: How to Get Away with Murder 2 19.10.15, 21:21 Nie pamiętam, czego nie pamiętam, w tym rzecz. Pamiętam, że paskudna baba ma studentów, z których każdy jest trochę dziwny, i ma też podejrzanego kochanka. I że studenci zabili jej męża przez przypadek i jakoś się to rozmyło, ale jak - to już nie pamiętam. I że ten mąż był jakoś wplątany w śmierć studentki (ale nie pamiętam, czy to on ją zabił?). No i tyle. Jakoś teraz tego nie umiem połączyć z nowym sezonem. Np jak zginęła ta laska od Wesa? Jak się to ma do całej historii? I jaką rolę gra kochanek? Paskudna baba miała chyba coś na sumieniu, ale nie pamiętam co. Ogólnie jedna wielka dziura... Odpowiedz Link
aniuta75 Re: How to Get Away with Murder 2 19.10.15, 21:30 Aj bo cały ten serial popierdzielony . Mąż nie zabił studentki. Bodajże w odcinku finałowym jest pokazane, że udusił ją ten brodaty przystojny pomagier od spraw ciemnych. Jeżeli dobrze mi dzwoni, to zrobił to na zlecenie mężusia. Laskę od Wesa ktoś ukatrupił. Jeszcze nie wiemy kto. A nie żyje prawdopodow=bie dlatego, żeby na pewno policji nic nie wypaplała. Kochanek (ten policjant w sensie) jest kozłem ofiarny. Sfabrykowali dowody, że to on, a teraz ona głupa rżnie i strasznie chce mu pomagać, m.in. dała mu telefon do swojej kochanki ze studiów. Paskudna baba ma sporo na sumieniu. Za dużo by wyliczać . Zaznaczam jednak, że póki co z 2ego sezonu widziałam póki co aż 1 odcinek i całkiem możliwe, że tak naprawdę teraz już wiadomo o wiele więcej . Odpowiedz Link
mas.uka Re: How to Get Away with Murder 2 27.10.15, 14:03 a tą laske od Wesa (Emo) to chyba zabiła właśnie wredna baba. Pamiętam na końcu pierwszego sezonu upozorowała jej ucieczkę z piwnicy w której ją zamknęli a później jak już wszyscy wyszli to wróciła tam i okazało się że tamta leży niezywa pod schodami Odpowiedz Link
aniuta75 Re: How to Get Away with Murder 2 27.10.15, 18:45 Ale ona była zdziwiona, że Emo (hehehe) nie żyje, więc to chyba raczej nie ona... Odpowiedz Link
mas.uka Re: How to Get Away with Murder 2 27.10.15, 19:00 Ja to raczej zrozumiałam tak że ona nie była zdziwiona. Muszę chyba wrócić do tego końcowego odcinka przed s2 Odpowiedz Link
lenkaaa Re: How to Get Away with Murder 2 19.10.15, 21:35 Tutaj masz streszczenia poszczegolnych odcinkow: en.wikipedia.org/wiki/How_to_Get_Away_with_Murder_%28season_1%29 Odpowiedz Link
sil.wen Re: How to Get Away with Murder 2 19.10.15, 21:40 No już do nich zerkałam, ale mam kłopot ze skojarzeniem imion, w sensie dopasowaniem ich do twarzy, musiałyby takie streszczenia być bogato ilustrowane, żebym po takiej długiej przerwie kojarzyła Odpowiedz Link
lenkaaa Re: How to Get Away with Murder 2 20.10.15, 13:17 to fakt, tez tak mam, ze chetnie widzialabym zdjecie obok imienia bohatera Odpowiedz Link
lenkaaa Re: How to Get Away with Murder 2 20.10.15, 13:22 A paskudna baba, jesli dobrze pamietam, zabila swojego tatusia. Chyba go w domu spalila, ze niby zasnal pijany i sam zginal. Tatus sie znecal i chyba molestowal wstretna babe i jej mame tez. Nie mniej jednak matka chyba nigdy nie wybaczyla paskudnej babie tego podpalenia. Odpowiedz Link
sil.wen Re: How to Get Away with Murder 2 20.10.15, 16:37 No pacz, tego to zupełnie sobie nie przypominam. Spróbuję do tego drugiego sezonu podejść jak do całkiem nowego, zobaczymy. A ta blondyna też jest w coś umoczona, czy tylko brodacz? Odpowiedz Link
aniuta75 Re: How to Get Away with Murder 2 20.10.15, 17:07 Blondi była zakochana w mężusiu wstrętnej baby i chyba nawet z nim romansowała ciutkę. Odpowiedz Link
next_exit Re: How to Get Away with Murder 2 29.03.16, 14:03 To nie był ojciec, tylko wujek, i baba go nie zabiła, tylko sam zasnął z papierosem i zaprószył ogien bodajze, a matka.. postanowiła go nie ratowac, bo molestował córkę.Tak pamiętam, że matka się pośrednio przyznała do zabicia go. Odpowiedz Link
lenkaaa Re: How to Get Away with Murder 2 29.03.16, 17:25 Dzieki za sprostowanie. Rzeczywiscie, w 2 sezonie pojawia sie ten ojciec, wiec sie zorientowalam, ze raczej nie zmartwychwastal, tylko cos sobie zmyslilam z ta jego smiercia Odpowiedz Link
lenkaaa No i co ? 22.03.16, 21:12 Skonczylyscie ten sezon, bo przestalyscie pisac ? Ja dopiero zaczynam. Po pierwszym odcinku jestem. Ale sie porobilo !!!! - to odnosnie sceny koncowej tego odcinka. Ale dobrze jej tak, bo zasluguje wredota jedna !!!! Odpowiedz Link