06.02.16, 01:27
Sam nie wiem co o tym sądzić - jak powiedział król Desmond...
Niby rzecz się jakoś tam bazuje na komiksie Mike Careya ale wygląda na to że tak niekoniecznie.
I można by zakończyć na tym stwierdzając że dupa i w ogóle nie trzyma się źródeł - do zakopania i zapomnienia, ale jednak ogląda się. Może dupy nie urywa, ale po dwóch odcinkach wygląda to całkiem fajnie mimo wspomnianych, bardzo ogólnie rzecz nazywając, rozbieżności ze źródłem.
Aż się boję co się będzie działo z nadchodzącą niedługo premierą Kaznodziei - ekranizacją następnego "kultowego" i mocno kontrowersyjnego komiksu.
Obserwuj wątek
    • aniuta75 Re: Lucifer 06.02.16, 17:42
      Lucifera pilot chyba był już na jesień? Czy latem? Nie pamiętam, jakoś dawno już. I nie chwycił mnie za serce, więc dałam sobie spokój i nawet nie patrzę w jego kierunku tongue_out.
      • lenkaaa Re: Lucifer 06.02.16, 19:39
        Ja pierwszy odcinek wylaczylam po 15 minutach. Jakos nie dalo sie tego ogladac....
    • pszczolaasia Re: Lucifer 08.02.16, 08:31
      na kaznodzieje ostrze sobie zeby i to mocno. to sobie ogladam ale ..dupy nie urywa...
      • bialeem Re: Lucifer 09.02.16, 21:38
        Nie urywa i nie zraża. Facet mniej więcej w moim typie. Nawet bym się nie obraziła za taki procedural.
    • piegucha Re: Lucifer 28.02.16, 19:06
      Pisalam juz po premierze, w zeszlym roku. Aktor ten sam i sam serial bardzo podobny do skasowanego po jednym sezonie serialu RUSH. Kicha sad Chyba pomysly sie pokonczyly, ze tak wszystko kopiujasad

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka