galaxian1 10.05.07, 22:00 No to poczekam az zaspiewają "DżetSety" i biorę się za kolejny odcinek Archiwum. Obecnie 3x05. A Aniuta ktory oglada ? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
milka323 Re: Ogladam Jet Setów a potem X-Filesa :) 10.05.07, 22:07 haa.specjalnie na nich czekalam. no calkiem niezle im poszlo. na pewno sa lepsi od wisniewskiego i jego kajne grencenów. ;DDD. Odpowiedz Link
galaxian1 Re: Ogladam Jet Setów a potem X-Filesa :) 11.05.07, 00:09 Ta... tylko ze: 1. Na jurowizje powinno sie wysylac zespoly discopolowe, bo chyba tylko takie maja tam szanse 2. Polskie zespoly nigdy nie awansuja, bo nas po prostu w Europie nikt nie lubi. Taka jest prawda. Czemu zawsze wchodza panstwa bylych "ruskich" oraz bylej Jugoslawi ? Bo jedni glosuja na drugich. A na Polsce kto ma glosowac ? Ruskie nas nie znosza, Niemcy nami gardza, Francja i Anglia maja nas od zawsze w dupie... itp Poza tym w Europie nie ma zadnego znanego zespolu muzycznego z Polski. Nasza muzyka to niestety 3 świat. Odpowiedz Link
luczijka Re: Ogladam Jet Setów a potem X-Filesa :) 11.05.07, 00:16 galaxian1 napisał: > 2. Polskie zespoly nigdy nie awansuja, bo nas po prostu w Europie nikt nie lubi > . > > Taka jest prawda. Czemu zawsze wchodza panstwa bylych "ruskich" oraz bylej > Jugoslawi ? Bo jedni glosuja na drugich. A na Polsce kto ma glosowac ? Ruskie > nas nie znosza, Niemcy nami gardza, Francja i Anglia maja nas od zawsze w > dupie... itp Poza tym w Europie nie ma zadnego znanego zespolu muzycznego z > Polski. Nasza muzyka to niestety 3 świat. No i bardzo dobrze, że nie awansuje, bo pojawić się na tym "festiwalu", to wstyd jakich mało <hihihi>. Odpowiedz Link
aniuta75 Re: Ogladam Jet Setów a potem X-Filesa :) 11.05.07, 00:19 Ja jestem właśnie świeżo po 3x03 . Muszę szybciutko coś wymyślić, bo cały czas mi brakuje 4tego sezonu hihihihi. Odpowiedz Link
galaxian1 Re: Ogladam Jet Setów a potem X-Filesa :) 11.05.07, 08:38 To jestes 2 odcinki za mna ! 3x3 to byl o tych piorunach, tak ? Odcinek 3x5 jest mocny, podobal mi sie Szkoda, ze juz go kiedys widzialem, bo jednak pelnego zaskoczenia na mnie nie wywarl (co nieco pamietalem sprzed 10 lat). Odpowiedz Link
aniuta75 Re: Ogladam Jet Setów a potem X-Filesa :) 11.05.07, 09:58 Z Archiwum to ja mam tak, że część odcinków pamiętam mniej więcej, tzn w trakcie oglądania przypominają mi się różne rzeczy, ale zakończenia prawie nigdy nie pamiętam hihihi. O i wczoraj w Loście grał facet co miał rolę w (jak na razie) 2 odcinkach Archiwum . I w Supernaturalu 1x11 gra Palacz z Archiwum DD. Ale jestem spostrzegawcza nie??? Odpowiedz Link
galaxian1 Re: Ogladam Jet Setów a potem X-Filesa :) 11.05.07, 11:19 Ja tez zauwazylem wielu znanych aktorow, ale juz nie pamietam. Np. ojca Dany Scully z Archiwum gra general Hammnond ze Stargejta Nie mowiac o tym, ze glowna postacia Stargejta jest Richard Dean Anderson czyli... McGyver Bardzo bardzo wiele znanych aktorow przewija sie przez Smallville. Ta wampirzyca z Supernaturala z odcinka Heart ma dosc duza role w Smallville, wystepuje w wielu odcinkach jako lekarka, ktora potem bierze slub z Lexem Luthorem (Lex go glowna czarna postac serialu). O Jensenie to juz wszyscy wiedza, ale wypada go chociaz wspomniec. Przez caly 4 sezon pojawia sie niemal w kazdym odcinku. W Smallville przez kilka odcinkow gra tez... Boone z Losta Odpowiedz Link