Dodaj do ulubionych

Ogladam Jet Setów a potem X-Filesa :)

10.05.07, 22:00
No to poczekam az zaspiewają "DżetSety" i biorę się za kolejny odcinek Archiwum.
Obecnie 3x05. A Aniuta ktory oglada ?
Obserwuj wątek
    • milka323 Re: Ogladam Jet Setów a potem X-Filesa :) 10.05.07, 22:07
      haa.specjalnie na nich czekalam.
      no calkiem niezle im poszlo. na pewno sa lepsi od wisniewskiego i jego kajne
      grencenów. ;DDD.
      • galaxian1 Re: Ogladam Jet Setów a potem X-Filesa :) 11.05.07, 00:09
        Ta... tylko ze:
        1. Na jurowizje powinno sie wysylac zespoly discopolowe, bo chyba tylko takie
        maja tam szanse
        2. Polskie zespoly nigdy nie awansuja, bo nas po prostu w Europie nikt nie lubi.

Taka jest prawda. Czemu zawsze wchodza panstwa bylych "ruskich" oraz bylej
        Jugoslawi ? Bo jedni glosuja na drugich. A na Polsce kto ma glosowac ? Ruskie
        nas nie znosza, Niemcy nami gardza, Francja i Anglia maja nas od zawsze w
        dupie... itp smile Poza tym w Europie nie ma zadnego znanego zespolu muzycznego z
        Polski. Nasza muzyka to niestety 3 świat.
        • luczijka Re: Ogladam Jet Setów a potem X-Filesa :) 11.05.07, 00:16
          galaxian1 napisał:
          > 2. Polskie zespoly nigdy nie awansuja, bo nas po prostu w Europie nikt nie lubi
          > .
          >
          > Taka jest prawda. Czemu zawsze wchodza panstwa bylych "ruskich" oraz bylej
          > Jugoslawi ? Bo jedni glosuja na drugich. A na Polsce kto ma glosowac ? Ruskie
          > nas nie znosza, Niemcy nami gardza, Francja i Anglia maja nas od zawsze w
          > dupie... itp smile Poza tym w Europie nie ma zadnego znanego zespolu muzycznego z
          > Polski. Nasza muzyka to niestety 3 świat.

No i bardzo dobrze, że nie awansuje, bo pojawić się na tym "festiwalu", to wstyd
          jakich mało <hihihi>.
    • aniuta75 Re: Ogladam Jet Setów a potem X-Filesa :) 11.05.07, 00:19
      Ja jestem właśnie świeżo po 3x03 big_grin. Muszę szybciutko coś wymyślić, bo cały czas
      mi brakuje 4tego sezonu hihihihi.
      • galaxian1 Re: Ogladam Jet Setów a potem X-Filesa :) 11.05.07, 08:38
        To jestes 2 odcinki za mna !
        3x3 to byl o tych piorunach, tak ?

Odcinek 3x5 jest mocny, podobal mi sie smile
        Szkoda, ze juz go kiedys widzialem, bo jednak pelnego zaskoczenia na mnie nie
        wywarl (co nieco pamietalem sprzed 10 lat).
        • aniuta75 Re: Ogladam Jet Setów a potem X-Filesa :) 11.05.07, 09:58
          Z Archiwum to ja mam tak, że część odcinków pamiętam mniej więcej, tzn w trakcie
          oglądania przypominają mi się różne rzeczy, ale zakończenia prawie nigdy nie
          pamiętam hihihi.
          O i wczoraj w Loście grał facet co miał rolę w (jak na razie) 2 odcinkach
          Archiwum big_grin. I w Supernaturalu 1x11 gra Palacz z Archiwum big_grinDD. Ale jestem
          spostrzegawcza nie??? tongue_out
          • galaxian1 Re: Ogladam Jet Setów a potem X-Filesa :) 11.05.07, 11:19
            Ja tez zauwazylem wielu znanych aktorow, ale juz nie pamietam.

Np. ojca Dany Scully z Archiwum gra general Hammnond ze Stargejta smile
            Nie mowiac o tym, ze glowna postacia Stargejta jest Richard Dean Anderson
            czyli... McGyver smile

Bardzo bardzo wiele znanych aktorow przewija sie przez Smallville.
            Ta wampirzyca z Supernaturala z odcinka Heart ma dosc duza role w Smallville,
            wystepuje w wielu odcinkach jako lekarka, ktora potem bierze slub z Lexem
            Luthorem (Lex go glowna czarna postac serialu).

O Jensenie to juz wszyscy wiedza, ale wypada go chociaz wspomniec.
            Przez caly 4 sezon pojawia sie niemal w kazdym odcinku.

W Smallville przez kilka odcinkow gra tez... Boone z Losta smile

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka