galaxian1 26.06.07, 11:45 Czy dzis tylko u mnie takie nudy ? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lenkaaa Re: nudy 26.06.07, 12:11 u mnie nietety też...pogoda ohydna: wieje, leje, tylko się zastrzelić... Odpowiedz Link
gugi14 Re: nudy 26.06.07, 12:16 u mnie też nudno, siedze i uczę się na jutrzejszy egzam, a żeby nie oszaleć z tego jakie to ja głupoty czytam, to co pół godziny robię sobie przerwę i czytam forum albo oglądam filmiki z spn albo jem ;] Odpowiedz Link
mendosita Re: nudy 26.06.07, 12:49 U mnie to samo. Nudno jak szlag. Wyszłam na godzinę, a teraz tkwię przed komputerem i czytam różne forumy Odpowiedz Link
galaxian1 Re: nudy 26.06.07, 13:06 ja chyba z nudów kupie jakiegos batona i zrobi mi sie szczęśliwiej ! Odpowiedz Link
mendosita Re: nudy 26.06.07, 13:11 Ja już wypiłam słodką cafe latte, zjadłam pół tabliczki czekolady i wcale mi nie jest szczęśliwiej Śpiąco raczej. Odpowiedz Link
lenkaaa Re: nudy 26.06.07, 13:21 a mnie juz głowa rozbolała od gapienia sie w komputer i latania po necie, idę sobie przerwę zrobić od kompa... Odpowiedz Link
gugi14 Re: nudy 26.06.07, 13:24 wiecie co?? Jak czytam ten watek, to mam wrazenie, że wszyscy mamy coś z mózgiem i mało mądrzy jesteśmy PP ale jest ekstra, rozśmieszył mnie na kilka minut Odpowiedz Link
galaxian1 Re: nudy 26.06.07, 13:58 aniuta75 napisała: > Piękny wątek DD. Wiadomo - w koncu nie byle kto go załozyl ! Odpowiedz Link
aniuta75 Re: nudy 26.06.07, 14:02 No i nie byle kto w nim pisał . Co Ci po założeniu wątka jak nikt się w nim nie dopisze <lol>? Odpowiedz Link
galaxian1 Re: nudy 26.06.07, 14:52 Nie wiem. Ale tez mnie to wkurza... Cale szczescie, ze akurat nic ciekawego nie leci... Odpowiedz Link
luczijka Re: nudy 26.06.07, 15:12 A ja się dziś nie nudzę, bo przez cały dzień wycinam wątki <lol>. Odpowiedz Link
gugi14 Re: nudy 26.06.07, 16:04 a ja z nudów wymyśliłam teorię jak wylosować pytania na jutrzejszy egzam D oczywiście zamiast to wkuwać, to ja myśle nad tym, jak zdać ale się nie uczyć P no ale mam np pytanie typu: - W którym wieku powstała aksjologia jako nauka – rozwój aksjologii (Sokrates, Platon, Arystoteles, średniowiecze)? albo - Odpowiedzialność substytucyjna – czy jest możliwa w czasach kryzysu szkoły? i to są te głupie pytania znaczy znam odpowiedź ale można się na nich przejechać ale są tez pytania typu : - Wartości wg Schelera - Cynizm i indyferentyzm - Klauzula sumienia - Odpowiedzialność substytucyjna - Godność człowieka i te pytania są fajne ) i skoro pytania te głupie są długie, a te fajne są krótkie, w końcu to tylko 2 bądź 3 wyrazy, to powinnam losować kartki chudsze, krótsze itp... a nie większe i obszerniejsze no nie ???????????? Odpowiedz Link
aniuta75 Re: nudy 26.06.07, 16:21 Wspaniała teoria i myślę, że sprawdzi się w praktyce . Odpowiedz Link
gugi14 Re: nudy 26.06.07, 16:26 no to ekstra, pocieszyłaś mnie, teraz już jestem spokojniejsza DD Odpowiedz Link
galaxian1 Re: nudy 26.06.07, 21:05 W morde jeża ! Kto wyciął moją wypowiedz z tego wątku ??? !!! Odpowiedz Link
luczijka Re: nudy 26.06.07, 21:07 galaxian1 napisał: > W morde jeża ! > Kto wyciął moją wypowiedz z tego wątku ??? !!! A o czym pisałeś???? <lol> Odpowiedz Link
aniuta75 Re: nudy 26.06.07, 21:51 Nikt nic nie wycinał wszystko jest . Nie ma kto wycinać bo nie ma MZ . Odpowiedz Link
galaxian1 Re: nudy 26.06.07, 21:57 Tez sie dziwilem Ale masz racje, wszystko jest To mnie sie z tej nuda watki pomylily Odpowiedz Link
aniuta75 Re: nudy 26.06.07, 22:26 Jak Ci się nudzi to wpadnij na czata PB to się pośmiejesz z nas DD. I z tego jak Gugi zakład sobie konto na TT <lol>. Odpowiedz Link
galaxian1 Re: nudy 26.06.07, 22:36 Kurde coraz wiecej nas bedzie ! I bedziemy "przepychac" prośby Odpowiedz Link
mendosita Re: nudy 26.06.07, 22:49 Hahahaha, tego się nie da opowiedzieć , trzeba było to widzieć Tak w skrócie: Gugi się trochę pomyliły strony Odpowiedz Link
luczijka Re: nudy 26.06.07, 23:12 galaxian1 napisał: > Tez sie dziwilem > Ale masz racje, wszystko jest > To mnie sie z tej nuda watki pomylily Pewnie nie tylko Ci się wątki pomyliły, ale i strony ;D Odpowiedz Link
luczijka Re: nudy 26.06.07, 23:17 galaxian1 napisał: > Dzis to mi sie wogole wszystko myli Taki dzień <hihihihi>. Ale i tak do Gugi i jej mistrzostwa Ci daleko <lol>. Odpowiedz Link
gugi14 Re: nudy 27.06.07, 05:33 luczijka napisała: > Ale i tak do Gugi i jej mistrzostwa Ci daleko nio bosssssko miałyście nikomu nie mówić!!!!!!!!!!! D Odpowiedz Link
luczijka Re: nudy 26.06.07, 23:15 galaxian1 napisał: > O... Świątyni ! A co ty takiego niby napisałeś o Świątyni, żeby to trzeba było zaraz wycinać??? <lol> Jak już, to bym wycięła Twoją wypowiedź z forum PB w wątku "Brak słów..", bo jest trochę głupkowata <hihihihi> PP Odpowiedz Link
galaxian1 Re: nudy 26.06.07, 23:21 > Jak już, to bym wycięła Twoją wypowiedź z forum PB w wątku "Brak słów..", bo > jest trochę głupkowata <hihihihi> PP Nie glupkowata tylko bardzo celna i trafna Zapomnialem jeszcze dodac, ze... albo juz nie dodam Odpowiedz Link
luczijka Re: nudy 26.06.07, 23:28 galaxian1 napisał: > Nie glupkowata tylko bardzo celna i trafna > Zapomnialem jeszcze dodac, ze... albo juz nie dodam Ciekawe, z której strony trafna??? <lol> Chyba, że to ty jesteś tym tajemniczym "partnerem" Wenta i możesz potwierdzić te wszystkie rewelacje???? Jeśli nie, to nie wypowiadaj się na temat, o którym nie masz pojęcia!!! Odpowiedz Link
galaxian1 Re: nudy 26.06.07, 23:32 Trafna z tej strony, ze chyba tylko slepy nie zauwazy, ze miedzy Michałkiem a Sarą komplenie nie iskrzy. Nie tak zachowuja sie ludzie zakochani, spragnieni siebie. Ale ze o gejowskich zahowaniach nie mam pojecia - to tu sie zgodze Odpowiedz Link
luczijka Re: nudy 26.06.07, 23:37 galaxian1 napisał: > Ale ze o gejowskich zahowaniach nie mam pojecia - to tu sie zgodze Dobrze wiesz, że wcale nie to sugerowałam > Trafna z tej strony, ze chyba tylko slepy nie zauwazy, ze miedzy Michałkiem a > Sarą komplenie nie iskrzy. Nie tak zachowuja sie ludzie zakochani, spragnieni > siebie. Tu też się nie zgodzę Zresztą ten temat był już wałkowany na wszystkie strony i nie chce mi się powtarzać tych samych argumentów Jak znam życie to i tak każdy zostanie przy swoim zdaniu Odpowiedz Link
galaxian1 Re: nudy 27.06.07, 00:12 No wiadomo, ze sie ze mna nie zgodzisz, bo malo kiedy sie zgadzamy hehehe Odpowiedz Link
luczijka Re: nudy 27.06.07, 15:56 aniuta75 napisała: > A dzisiaj nudy u mnie . Aż tak źle??? Ja myślałam, że mały nie daje Ci się nudzić ani chwili <lol>. Odpowiedz Link
luczijka Re: nudy 27.06.07, 16:00 Ale masz przynajmniej trochę czasu, żeby pobuszować w necie <lol>. Odpowiedz Link
galaxian1 Re: nudy 27.06.07, 18:49 A co, jest jakis nowy odcinek ? Nie rob podpuchy Mendosita PS. A wlasciwie to co oznacza ta ksywka ? Odpowiedz Link
mendosita Re: nudy 27.06.07, 20:30 Pewnie, że jest nowy odcinek: www.mininova.org/tor/767614 A co oznacza ksywka możesz przeczytać w wątku "nasze nicki" Odpowiedz Link
galaxian1 Re: nudy 27.06.07, 21:40 Wow ! A ja kilka dni temu sprawdzalem na durnym TV.COM i nic nie napisali ze bedzie nowy. Tylko "fajowo" ze Zijok zrobi napisy... fuckt ! A moze zrobi... Odpowiedz Link
galaxian1 Re: nudy 27.06.07, 21:41 I wszystko jasne: "The second season premiered in New Zealand on the TV2 network in June 2007, and will screen on ABC in late September or early October." Odpowiedz Link
mendosita Re: nudy 27.06.07, 21:42 A bo ten odcinek nie jest z tego kanału, co zwykle, tylko z telewizji nowozelandzkiej. Następny już w poniedziałek Odpowiedz Link
galaxian1 Re: nudy 27.06.07, 21:52 A ogladalas juz ? Jaka jakosc ? Mam nadzieje, ze nie ma jakiegos aborygenskiego dubbingu albo cos w podobie ? Odpowiedz Link
mendosita Re: nudy 27.06.07, 21:58 Jakoś zwyczajna, jak wszystkich innych odcinków. Obejrzałam wczoraj w nocy, jak tylko ściągnęłam. Plus jest taki, że pod koniec odcinka pokazują: "next on men in trees", więc można zobaczyć czy będzie fajne za tydzień Odpowiedz Link