26.06.07, 11:45
Czy dzis tylko u mnie takie nudy ?
Obserwuj wątek
    • lenkaaa Re: nudy 26.06.07, 12:11
      u mnie nietety też...pogoda ohydna: wieje, leje, tylko się zastrzelić...
      • gugi14 Re: nudy 26.06.07, 12:16
        u mnie też nudno, siedze i uczę się na jutrzejszy egzam, a żeby nie oszaleć z
        tego jakie to ja głupoty czytam, to co pół godziny robię sobie przerwę i czytam
        forum albo oglądam filmiki z spn albo jem ;]
        • mendosita Re: nudy 26.06.07, 12:49
          U mnie to samo. Nudno jak szlag. Wyszłam na godzinę, a teraz tkwię przed
          komputerem i czytam różne forumy uncertain
          • galaxian1 Re: nudy 26.06.07, 13:06
            ja chyba z nudów kupie jakiegos batona i zrobi mi sie szczęśliwiej ! big_grin
            • mendosita Re: nudy 26.06.07, 13:11
              Ja już wypiłam słodką cafe latte, zjadłam pół tabliczki czekolady i wcale mi
              nie jest szczęśliwiej uncertain Śpiąco raczej.
              • lenkaaa Re: nudy 26.06.07, 13:21
                a mnie juz głowa rozbolała od gapienia sie w komputer i latania po necie, idę
                sobie przerwę zrobić od kompa...
                • gugi14 Re: nudy 26.06.07, 13:24
                  wiecie co?? Jak czytam ten watek, to mam wrazenie, że wszyscy mamy coś z mózgiem
                  i mało mądrzy jesteśmy tongue_outPP ale jest ekstra, rozśmieszył mnie na kilka minut smile
                  • aniuta75 Re: nudy 26.06.07, 13:51
                    Piękny wątek big_grinDD.
                    • galaxian1 Re: nudy 26.06.07, 13:58
                      aniuta75 napisała:

> Piękny wątek big_grinDD.

Wiadomo - w koncu nie byle kto go załozyl ! big_grin
                      • aniuta75 Re: nudy 26.06.07, 14:02
                        No i nie byle kto w nim pisał big_grin.
                        Co Ci po założeniu wątka jak nikt się w nim nie dopisze <lol>?
                        • galaxian1 Re: nudy 26.06.07, 14:10
                          Takie wątki jak ten biją rekordy popularności ! smile
                          • aniuta75 Re: nudy 26.06.07, 14:43
                            A czy wiesz może kiedy TT będzie już dostępny? big_grin
                            • galaxian1 Re: nudy 26.06.07, 14:52
                              Nie wiem.
                              Ale tez mnie to wkurza...
                              Cale szczescie, ze akurat nic ciekawego nie leci...
                              • luczijka Re: nudy 26.06.07, 15:12
                                A ja się dziś nie nudzę, bo przez cały dzień wycinam wątki <lol>.
                                • gugi14 Re: nudy 26.06.07, 16:04
                                  a ja z nudów wymyśliłam teorię jak wylosować pytania na jutrzejszy egzam big_grinD
                                  oczywiście zamiast to wkuwać, to ja myśle nad tym, jak zdać ale się nie uczyć
                                  tongue_outP no ale mam np pytanie typu:
                                  - W którym wieku powstała aksjologia jako nauka – rozwój aksjologii (Sokrates,
                                  Platon, Arystoteles, średniowiecze)?
                                  albo
                                  - Odpowiedzialność substytucyjna – czy jest możliwa w czasach kryzysu szkoły?

i to są te głupie pytania znaczy znam odpowiedź ale można się na nich przejechać

ale są tez pytania typu :
                                  - Wartości wg Schelera
                                  - Cynizm i indyferentyzm
                                  - Klauzula sumienia
                                  - Odpowiedzialność substytucyjna
                                  - Godność człowieka
                                  i te pytania są fajne wink) i skoro pytania te głupie są długie, a te fajne są
                                  krótkie, w końcu to tylko 2 bądź 3 wyrazy, to powinnam losować kartki chudsze,
                                  krótsze itp... a nie większe i obszerniejsze no nie ????????????
                                  • aniuta75 Re: nudy 26.06.07, 16:21
                                    Wspaniała teoria i myślę, że sprawdzi się w praktyce big_grin.
                                    • gugi14 Re: nudy 26.06.07, 16:26
                                      no to ekstra, pocieszyłaś mnie, teraz już jestem spokojniejsza big_grinDD
                                      • galaxian1 Re: nudy 26.06.07, 21:05
                                        W morde jeża !
                                        Kto wyciął moją wypowiedz z tego wątku ??? !!!
                                        • luczijka Re: nudy 26.06.07, 21:07
                                          galaxian1 napisał:

> W morde jeża !
                                          > Kto wyciął moją wypowiedz z tego wątku ??? !!!

A o czym pisałeś???? <lol>
                                          • galaxian1 Re: nudy 26.06.07, 21:40
                                            O... Świątyni ! big_grin
                                            • aniuta75 Re: nudy 26.06.07, 21:51
                                              Nikt nic nie wycinał wszystko jest big_grin. Nie ma kto wycinać bo nie ma MZ big_grin.
                                              • galaxian1 Re: nudy 26.06.07, 21:57
                                                Tez sie dziwilem smile
                                                Ale masz racje, wszystko jest tongue_out
                                                To mnie sie z tej nuda watki pomylily big_grin
                                                • aniuta75 Re: nudy 26.06.07, 22:26
                                                  Jak Ci się nudzi to wpadnij na czata PB to się pośmiejesz z nas big_grinDD. I z tego
                                                  jak Gugi zakład sobie konto na TT <lol>.
                                                  • galaxian1 Re: nudy 26.06.07, 22:36
                                                    Kurde coraz wiecej nas bedzie !
                                                    I bedziemy "przepychac" prośby smile
                                                  • mendosita Re: nudy 26.06.07, 22:44
                                                    Konto Gugi na TT to było mistrzostwo świata big_grinbig_grinbig_grinbig_grin
                                                  • galaxian1 Re: nudy 26.06.07, 22:46
                                                    Opowiadac mi !!! big_grin
                                                  • mendosita Re: nudy 26.06.07, 22:49
                                                    Hahahaha, tego się nie da opowiedzieć , trzeba było to widzieć big_grin
                                                    Tak w skrócie: Gugi się trochę pomyliły strony big_grinbig_grin
                                                • luczijka Re: nudy 26.06.07, 23:12
                                                  galaxian1 napisał:

> Tez sie dziwilem smile
                                                  > Ale masz racje, wszystko jest tongue_out
                                                  > To mnie sie z tej nuda watki pomylily big_grin

Pewnie nie tylko Ci się wątki pomyliły, ale i strony ;D
                                                  • galaxian1 Re: nudy 26.06.07, 23:15
                                                    Dzis to mi sie wogole wszystko myli tongue_out
                                                  • luczijka Re: nudy 26.06.07, 23:17
                                                    galaxian1 napisał:

> Dzis to mi sie wogole wszystko myli tongue_out

Taki dzień <hihihihi>. Ale i tak do Gugi i jej mistrzostwa Ci daleko <lol>.
                                                  • gugi14 Re: nudy 27.06.07, 05:33
                                                    luczijka napisała:

> Ale i tak do Gugi i jej mistrzostwa Ci daleko

nio bosssssko miałyście nikomu nie mówić!!!!!!!!!!! big_grinD
                                                  • aniuta75 Re: nudy 27.06.07, 09:19
                                                    kiss*****
                                            • luczijka Re: nudy 26.06.07, 23:15
                                              galaxian1 napisał:

> O... Świątyni ! big_grin

A co ty takiego niby napisałeś o Świątyni, żeby to trzeba było zaraz wycinać???
                                              <lol>
                                              Jak już, to bym wycięła Twoją wypowiedź z forum PB w wątku "Brak słów..", bo
                                              jest trochę głupkowata <hihihihi> tongue_outPP
                                              • galaxian1 Re: nudy 26.06.07, 23:21
                                                > Jak już, to bym wycięła Twoją wypowiedź z forum PB w wątku "Brak słów..", bo
                                                > jest trochę głupkowata <hihihihi> tongue_outPP

Nie glupkowata tylko bardzo celna i trafna tongue_out
                                                Zapomnialem jeszcze dodac, ze... albo juz nie dodam tongue_out
                                                • luczijka Re: nudy 26.06.07, 23:28
                                                  galaxian1 napisał:
                                                  > Nie glupkowata tylko bardzo celna i trafna tongue_out
                                                  > Zapomnialem jeszcze dodac, ze... albo juz nie dodam tongue_out

Ciekawe, z której strony trafna??? <lol> Chyba, że to ty jesteś tym tajemniczym
                                                  "partnerem" Wenta i możesz potwierdzić te wszystkie rewelacje???? suspicious Jeśli nie,
                                                  to nie wypowiadaj się na temat, o którym nie masz pojęcia!!! big_grin
                                                  • galaxian1 Re: nudy 26.06.07, 23:32
                                                    Trafna z tej strony, ze chyba tylko slepy nie zauwazy, ze miedzy Michałkiem a
                                                    Sarą komplenie nie iskrzy. Nie tak zachowuja sie ludzie zakochani, spragnieni
                                                    siebie.
                                                    Ale ze o gejowskich zahowaniach nie mam pojecia - to tu sie zgodze smile
                                                  • galaxian1 Re: nudy 26.06.07, 23:32
                                                    zachowaniach
                                                  • luczijka Re: nudy 26.06.07, 23:37
                                                    galaxian1 napisał:
                                                    > Ale ze o gejowskich zahowaniach nie mam pojecia - to tu sie zgodze smile

Dobrze wiesz, że wcale nie to sugerowałam tongue_out

> Trafna z tej strony, ze chyba tylko slepy nie zauwazy, ze miedzy Michałkiem a
                                                    > Sarą komplenie nie iskrzy. Nie tak zachowuja sie ludzie zakochani, spragnieni
                                                    > siebie.

Tu też się nie zgodzę tongue_out Zresztą ten temat był już wałkowany na wszystkie strony
                                                    i nie chce mi się powtarzać tych samych argumentów tongue_out Jak znam życie to i tak
                                                    każdy zostanie przy swoim zdaniu tongue_out
                                                  • galaxian1 Re: nudy 27.06.07, 00:12
                                                    No wiadomo, ze sie ze mna nie zgodzisz, bo malo kiedy sie zgadzamy big_grin
                                                    hehehe
    • aniuta75 Re: nudy 27.06.07, 15:54
      A dzisiaj nudy u mnie tongue_out.
      • luczijka Re: nudy 27.06.07, 15:56
        aniuta75 napisała:

> A dzisiaj nudy u mnie tongue_out.

Aż tak źle??? big_grin Ja myślałam, że mały nie daje Ci się nudzić ani chwili <lol>.
        • aniuta75 Re: nudy 27.06.07, 15:58
          No śpi diablę małe i dlatego mi się nudzi big_grinDD.
          • luczijka Re: nudy 27.06.07, 16:00
            Ale masz przynajmniej trochę czasu, żeby pobuszować w necie <lol>.
            • mendosita Re: nudy 27.06.07, 16:24
              Lu jazda na forum MiT pisać o nowym odcinku!
              • galaxian1 Re: nudy 27.06.07, 18:49
                A co, jest jakis nowy odcinek ?
                Nie rob podpuchy Mendosita tongue_out

PS. A wlasciwie to co oznacza ta ksywka ?
                • mendosita Re: nudy 27.06.07, 20:30
                  Pewnie, że jest nowy odcinek:

www.mininova.org/tor/767614
                  A co oznacza ksywka możesz przeczytać w wątku "nasze nicki" big_grinbig_grin
                  • galaxian1 Re: nudy 27.06.07, 21:40
                    Wow !
                    A ja kilka dni temu sprawdzalem na durnym TV.COM i nic nie napisali ze bedzie
                    nowy. Tylko "fajowo" ze Zijok zrobi napisy... fuckt ! A moze zrobi...

• galaxian1 Re: nudy 27.06.07, 21:41
                      I wszystko jasne:
                      "The second season premiered in New Zealand on the TV2 network in June 2007, and
                      will screen on ABC in late September or early October."
                    • mendosita Re: nudy 27.06.07, 21:42
                      A bo ten odcinek nie jest z tego kanału, co zwykle, tylko z telewizji
                      nowozelandzkiej. Następny już w poniedziałek big_grin
                      • galaxian1 Re: nudy 27.06.07, 21:52
                        A ogladalas juz ? Jaka jakosc ?
                        Mam nadzieje, ze nie ma jakiegos aborygenskiego dubbingu albo cos w podobie ? wink
                        • mendosita Re: nudy 27.06.07, 21:58
                          Jakoś zwyczajna, jak wszystkich innych odcinków. Obejrzałam wczoraj w nocy, jak
                          tylko ściągnęłam.
                          Plus jest taki, że pod koniec odcinka pokazują: "next on men in trees", więc
                          można zobaczyć czy będzie fajne za tydzień big_grin

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka