agamasia 04.07.07, 16:28 Muszę to napisać, bardzo podoba mi sie nasz absurdalny humor w tej grze DD butelka wódki w gabinecie Popa i jego słowa do sekretarki mnie powaliły Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
luczijka Re: Fox River - komentarze :D 04.07.07, 17:08 Też mi się podoba ta gra Co się przy tym można naśmiać DD Odpowiedz Link
aniuta75 Re: Fox River - komentarze :D 04.07.07, 17:15 Hehehehe bo my jesteśmy fantastyczni . Mnie rozwalił nożyk do obierania ziemniaków hehehehe myslałam, że spadnę z krzesła . Odpowiedz Link
gugi14 Re: Fox River - komentarze :D 04.07.07, 19:06 mnie tez się straaaaaaasznie podoba ta gra mimo, że tylko raz coś od siebie wpisałam to czytając leje jak nic P Odpowiedz Link
lenkaaa Re: Fox River - komentarze :D 04.07.07, 21:10 ja już sie boję wpisywać, bo o mało co nie narobiłam bałaganu... Mój komp tak wolno chodzi, że już po wpisaniu okazuje się, że się spóźniłam...na szczęście to co napisałam trzyma się kupy z resztą... Sorry... Odpowiedz Link
luczijka Re: Fox River - komentarze :D 04.07.07, 21:15 No przez chwilę narobiłyśmy trochę bałaganu, ale już wszystko jest OK Nie zrażaj się Lenka i pisz dalej, bo im więcej osób tym lepiej <hihihihi>. Odpowiedz Link
agamasia Aniuta i Luczijka :DDD 04.07.07, 22:48 Spadłam z krzesła i długo sie nie podniosę, monitor opluty, a Gugi w Fox River R E W E L A C J A DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD Odpowiedz Link
gugi14 Re: Fox River - komentarze :D 05.07.07, 09:15 Aniuta i Marcin !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! będę Wam oddana aż do śmierci za umieszczenie mnie w scenariuszu w grze FRiver **************************************************************************** normalnie padłam ze śmiechu, leżę i wstać nie mogęęęęęęę... DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD Odpowiedz Link
aniuta75 Padłam!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :DDDDDDDDDDDDDDDDD 05.07.07, 16:57 "Już nigdy nie wypiję twego soku warzywnego!" ROTFL DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD Odpowiedz Link
luczijka Re: Padłam!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :DDDDDDDDDDDDDDDDD 05.07.07, 17:36 A Kellerman w stroju sado-maso - mistrzostwo <lol>. W ogóle to świetnie nam to wychodzi, wciąż nie mogę się nadziwić jacy jesteśmy zdolni DD Odpowiedz Link
luczijka Re: Padłam!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :DDDDDDDDDDDDDDDDD 05.07.07, 17:44 Ja już prawie nie mogę tego czytać, bo umieram ze śmiechu DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD Odpowiedz Link
aniuta75 Aaaaaaaaaaaaaa włosy z nosa aaaaaaaaaa 05.07.07, 17:55 Aga jesteś boska DDDDDDDDDDDDDDD Odpowiedz Link
luczijka Re: Aaaaaaaaaaaaaa włosy z nosa aaaaaaaaaa 05.07.07, 17:56 aniuta75 napisała: > Aga jesteś boska DDDDDDDDDDDDDDD Też tak uważam DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD Odpowiedz Link
agamasia Re: I się popłakałam :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD 05.07.07, 18:21 Co do tych włosów z nosa, to pamiętam jak lata temu Wojciech Mann w jakimś programie opowiadał o prezencie, który kiedyś dostał. To było jakieś dziwne urządzenie i nie wiedzial do czego służy, okazało się, że to właśnie są specjalne nożyczki do wycinania włosów z nosa i bardzo później ten prezent sobie chwalił. A po wielu latach wycinanie włosów z nosa znalazło się w Fox River )) Odpowiedz Link
luczijka Re: I się popłakałam :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD 05.07.07, 19:18 agamasia napisała: > Co do tych włosów z nosa, to pamiętam jak lata temu Wojciech Mann w jakimś > programie opowiadał o prezencie, który kiedyś dostał. To było jakieś dziwne > urządzenie i nie wiedzial do czego służy, okazało się, że to właśnie są > specjalne nożyczki do wycinania włosów z nosa i bardzo później ten prezent > sobie chwalił. Hihihihihi dobre!!!! Mann ma jednak dystans do siebie i za to go uwielbiam!!! Poza tym jego poczucie humoru jest bardzo podobne do poczucia humoru mojego taty DDDDDDDDDDDDDDD Odpowiedz Link
luczijka No i... 05.07.07, 22:17 ...gra stanęła w martwym punkcie (((( Czemu nic nie piszecie????? Odpowiedz Link
galaxian1 Re: No i... 05.07.07, 23:11 > ...gra stanęła w martwym punkcie (((( Czemu nic nie piszecie????? Oglądałem Majami Wajsa Odpowiedz Link
aniuta75 Re: Ludzie dopisujcie coś bo gra nam siądzie :((( 07.07.07, 11:11 Wczoraj nie mogłam ale dzisiaj (do kiedy będę mogla ) służę swoją wyobraźnią DD. Odpowiedz Link
mendosita Re: Ludzie dopisujcie coś bo gra nam siądzie :((( 09.07.07, 16:52 Nie uwierzycie, ale dopiero dziś weszłam na forum PB i odkryłam tę nową, wspaniałą grę! Naśmiałam się co niemiara i mam wielką ochotę coś dopisać, ale nie dopiszę, bo nie wiem co, bo po mej przydługawej drzemce czuję, że mój musk nadal śpi Odpowiedz Link
aniuta75 Kurcze trochę się pokiełbasiło :( 10.07.07, 23:12 Ma ktoś jakiś pomysł jak to naprawić? Odpowiedz Link
lenkaaa Hi, hi, hiiiiiiiiiii !!!!! 12.07.07, 19:12 aLE SIE USMIAŁAM !!! Jak juz skończymy tę grę to trzeba będzie to wszystko spisać w jedną opowieść i wysłać reżyserom PB. Parę garści dobrych scen i dialogów mogliby użyć w 3 sezonie :o))) Odpowiedz Link
agamasia Re: Hi, hi, hiiiiiiiiiii !!!!! 12.07.07, 19:28 No, fajnie to teraz wychodzi, dopisuje się coraz więcej osób i oby tak dalej Odpowiedz Link
mendosita Re: Fox River - komentarze :D 12.07.07, 20:08 Aż się zakrztusiłam ze śmiechu Jesteście świetni! Odpowiedz Link
agamasia Re: Fox River - komentarze :D 15.07.07, 18:04 No ja im dam, chcieli odstrzelić Gugi i Mendositę !!!!! Odpowiedz Link
mendosita Re: Fox River - komentarze :D 15.07.07, 21:25 Ło matko! Znikam na zaledwie 2 dni, a już mnie ktoś uśmierca w nowej wersji PB <olaboga> Choć z drugiej strony jak na to spojrzeć, to miło zaistnieć w tak imponującym dziele zbiorowym Odpowiedz Link
gugi14 Re: Fox River - komentarze :D 16.07.07, 11:14 no mi serce zabilo z wrazenia ze ja Mendosite????????????????? !!!!!!!!!!!!!!!!! a potem siebie !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!??????????????????? MASAKRA!!!!!!!!!!! ale dobrze sie skonczylo, czyli jest nadzieja, ze jeszcze pojawie sie kiedys w historyjce DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD Odpowiedz Link
aniuta75 Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa 23.07.07, 17:29 Agamasia rulez - delikatny makijaż i paparazzi ukrywający się w krzaczorach <lol> DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD. Odpowiedz Link
agamasia No nie mogłam się opanować ;DDD 23.07.07, 19:02 Oczami wyobraźni już widzę Gugi taplającą się w błocie DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD Odpowiedz Link
gugi14 Re: No nie mogłam się opanować ;DDD 23.07.07, 22:01 buhahahahahahha lol lol lol lol lol nie moge znowu sie pojawiam w historjce DDDDDDDDDDDDDDDDDDDD jupi !!! *** hehheehehe Odpowiedz Link
luczijka Wreszcie też się tam pojawiłam <hihihi>. 23.07.07, 23:30 I to w jakiej roli DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD Odpowiedz Link
luczijka Rozpoczęłam nową turę :D 16.08.07, 11:49 Dopisujcie coś!!!!! Może wspólnie uda się nam reanimować tą wspaniałą grę )) Odpowiedz Link
agamasia Re: Rozpoczęłam nową turę :D 27.08.07, 20:58 Milka dobrze, że ocaliłaś Popa ;DDD Odpowiedz Link
milka323 Re: Rozpoczęłam nową turę :D 27.08.07, 21:08 no ale co z tego jak ktos swoim dziwnym poczuciem humoru rozwala gre? . Odpowiedz Link
luczijka Re: Rozpoczęłam nową turę :D 27.08.07, 21:15 milka323 napisała: > no ale co z tego jak ktos swoim dziwnym poczuciem humoru rozwala > gre? . A raczej brakiem poczucia humoru <lol>. Odpowiedz Link
milka323 Re: Rozpoczęłam nową turę :D 27.08.07, 21:17 ano własnie. szkoda tylko ze nie moge wprowadzic w zycie mojego szatanskiego planu wzgledem tej osoby ;PP. Odpowiedz Link
lenkaaa Re: Rozpoczęłam nową turę :D 27.08.07, 21:51 Za drugim razem ocaliła go Agamasia!!! Brawo !!! Stawiam wódkę Agamasi !!! Daj szklankę, bo polewam ! Odpowiedz Link
lenkaaa Re: nie sadzilam ze to sie da uratowac ;DD. 27.08.07, 21:59 Daj, Milka, Tobie też poleję, bo tez ratowałaś !!! Mam Pana Tadeusza, Chopina albo Królewską - to którą chcesz ?! :o) Odpowiedz Link
lenkaaa Re: ale doceniam ze chcialas :P. 27.08.07, 22:12 milka323 napisała: no wiesz. rozpijać nieletnich? hahahahahaha. ***************************** ROTFL !!!! Słowo daję, żem nieświadoma była małolatów na forum LOL !!! Odpowiedz Link
lenkaaa Aniuta !!! 28.08.07, 18:11 Kto to taki ten "charakteryzator planu" ;o) "Niestety, w wyniku zamachu na charakteryzatora planu, cały plan legł w gruzach" Odpowiedz Link