agamasia 25.07.07, 10:33 Mam tylko nadzieję, że pogoda jakoś się wyklaruje, bo to co mam teraz za oknem trochę mnie przeraża a ja nastawiam się na plażowanie i mam nadzieję, że się nie przeliczę. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
luczijka Re: Jadę jutro nad morze :D 25.07.07, 11:18 No to super!!!!!! Życzę miłego wypoczynku DD Ps. Co do pogody, to jeśli będzie lało, to szukaj kafejek internetowych ;DDD Odpowiedz Link
gugi14 Re: Jadę jutro nad morze :D 25.07.07, 11:33 oj też bym pojechala nad morze (( zazdraszczamCi) Odpowiedz Link
aniuta75 Re: Jadę jutro nad morze :D 25.07.07, 11:35 Aga miłego wypoczynku i oby pogoda się wyklarowała . I szybko do nas wracaj, bo będziem tęsknić przeogromnie . Odpowiedz Link
agamasia Re: Jadę jutro nad morze :D 25.07.07, 11:45 Jadę do Wisełki (10 km od Międzyzdrojów), oprócz morza jest tam też jezioro z cieplejszą wodą ;DDD. Kafejek będę szukać na pewno, ale chyba w Międzyzdrojach. A gdyby to zdjęcie satelitarne było dokładniejsze to bym wam pomachała wikimapia.org/#lat=53.965833&lon=14.573056&z=14&l=28&m=h Odpowiedz Link
rodzynia Re: Jadę jutro nad morze :D 25.07.07, 11:56 No to baw się dobrze Oby było wiele słoneczka, przystojnych ratowników, smacznych ryb Odpowiedz Link
aniuta75 Re: Jadę jutro nad morze :D 25.07.07, 13:37 Szczecgólnie ci przystojni ratownicy są pożądani . Odpowiedz Link
luczijka Re: Jadę jutro nad morze :D 25.07.07, 15:47 aniuta75 napisała: > Szczecgólnie ci przystojni ratownicy są pożądani . Najlepiej tak przystojni jak Went i Dom ;DDDDDDDDDDDDDD Odpowiedz Link
luczijka Re: Jadę jutro nad morze :D 25.07.07, 15:50 agamasia napisała: > Jadę do Wisełki (10 km od Międzyzdrojów), oprócz morza jest tam też jezioro z > cieplejszą wodą ;DDD. Byłam w Wisełce, bardzo przyjemne miasteczko i leży na terenie Wolińskiego Parku Narodowego Żeby dojść do plaży trzeba przejść przez ten Park )) To jakieś 2 km spaceru po lesie <hihihi>. Odpowiedz Link
agamasia Re: Jadę jutro nad morze :D 25.07.07, 16:38 luczijka napisała: > Byłam w Wisełce, bardzo przyjemne miasteczko i leży na terenie Wolińskiego Parku Narodowego Żeby dojść do plaży trzeba przejść przez ten Park )) To jakieś 2 km spaceru po lesie <hihihi>. Też o tym słyszałam, ale to mi dobrze zrobi, bo ostatnio trochę się zasiedziałam DD, tylko tych kafejek to chyba tam nie znajdę (( Odpowiedz Link
mendosita Re: Jadę jutro nad morze :D 25.07.07, 13:33 Agnieszko- życzę udanego wyjazdu i pięknej pogody. Nałykaj się jodu za wszystkie czasy i wracaj do nas wypoczęta i zadowolona. Odpowiedz Link