aniuta75 18.08.07, 13:23 Miałam sobie kupić spodnie, buty, bluzkę a kupiłam buty i zabawkę dla Kuby <lol>. Jesooo nico mi się nie podoba :]. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
luczijka Re: Byłam na zakupach :P 18.08.07, 14:11 A co szykuje się jakaś kolejna babska imprezka???? Odpowiedz Link
aniuta75 Re: Byłam na zakupach :P 18.08.07, 14:14 Nie no tak po prostu se chciałam coś kupić DD. Odpowiedz Link
agamasia Re: Byłam na zakupach :P 18.08.07, 15:50 Ja ostatnio kupiłam sobie spodnie na jakiejś posezonowej wyprzedaży, wyglądaly super i byłam bardzo zadowolona z zakupu. Później trochę mi się rozjechały i musiałam dokupić pasek, żeby mi nie spadły z (_|_). Odpowiedz Link
mendosita Re: Byłam na zakupach :P 19.08.07, 20:29 Hehe najlepsze są takie zakupy odzieżowe, do których trzeba coś dokupić Np. do butów dokupujemy torebkę, do torebki rękawiczki, do spodni kurtkę itp. Odpowiedz Link
mendosita Re: Byłam na zakupach :P 20.08.07, 13:48 Dzisiaj ja się wybrałam na rundkę po mieście i śmiać mi się chce, bo za 5 rzeczy z lumpeksu (2 bluzki koszulowe, szalik, jedna blizeczka taka dluższa i jedna z rekawem 3/4) zapłaciłam 60zł, a za dwie rzeczy z "normalnego" sklepu (spodnie za kolano i spódniczka) zapłaciłam... 15 zł Normalnie kocham wyprzedaże Odpowiedz Link