lenkaaa 20.09.07, 20:46 To znaczy wiem, ze jest o czyms zupelnie innym, ale z tej samej stajni, dlatego pytam czy tez tak dobrze go oceniacie. Warto obejrzec ? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
agamasia Re: Czy "Dexter" tez jest taki fajowy jak "Weeds" 20.09.07, 20:52 Lenka Dexter jest świetny i naprawdę wart obejrzenia. Wiem, że tematyka może odstraszać, bo to seryjny morderca, ale nie da sie go nie lubić DD Odpowiedz Link
aniuta75 Re: Czy "Dexter" tez jest taki fajowy jak "Weeds" 20.09.07, 20:56 Hmmm no mnie nie przypadł jakoś szczególnie do gustu, ale ja się nie znam na ambitniejszych serialach ;P. Odpowiedz Link
mendosita Re: Czy "Dexter" tez jest taki fajowy jak "Weeds" 20.09.07, 20:57 Dexter jest super. Lenka oglądaj koniecznie! Odpowiedz Link
gugi14 Re: Czy "Dexter" tez jest taki fajowy jak "Weeds" 20.09.07, 21:42 Dexter jest przesuperowy D i zakończenie jest ekstra ;] Odpowiedz Link
lenkaaa Re: Czy "Dexter" tez jest taki fajowy jak "Weeds" 21.09.07, 10:47 Mnie właśnie ta tematyka trochę odstraszyła... Na razie i tak Weeds jest chwilowo na porządku dziennym, więc decydować sie będę później :o) Odpowiedz Link
luczijka Re: Czy "Dexter" tez jest taki fajowy jak "Weeds" 21.09.07, 13:02 Dexter jest spoko Chociaż przyznam, że na początku mnie mdliło jak go oglądałam, ale później się przyzwyczaiłam ;PPP. Odpowiedz Link
lenkaaa Re: Czy "Dexter" tez jest taki fajowy jak "Weeds" 26.03.08, 19:32 Po dłuuugim dumaniu i zastanawianiu się zdecydowałam się ściągnąć 1 sezon. Teraz czeka w kompie aż podumam i pozastanawiam się kiedy go odpalić. Pewnie zajmie mi to kolejne kilka miesięcy, he, he... DD Odpowiedz Link
asiaw73 Re: Czy "Dexter" tez jest taki fajowy jak "Weeds" 26.03.08, 20:00 Grzeszysz dziewczyno, odpalaj ale to już! ;D Odpowiedz Link
luczijka Re: Czy "Dexter" tez jest taki fajowy jak "Weeds" 26.03.08, 20:33 asiaw73 napisała: > Grzeszysz dziewczyno, odpalaj ale to już! ;D Święte słowa A drugi sezon jest nawet lepsiejszy niż pierwszy! DD Więc dalej, do roboty Lenka! ;P Ps. Już się nie mogę doczekać na nowe odcinki Deksia <hihihi>. Oby do lata <lol>. Odpowiedz Link
szmegesz Re: Czy "Dexter" tez jest taki fajowy jak "Weeds" 26.03.08, 22:16 Ja też polecam Dextera. Chociaż na samym początku miałam pewne wahania, jak zobaczyłam głównego bohatera przy jego warsztacie pracy (hi, hi. A potem został moim ulubionym mordercą. Zgadzam się też, że 2 sezon lepszy, bo nie powielał shematów z 1. Odpalaj koleżanko! Odpowiedz Link
luczijka Re: Czy "Dexter" tez jest taki fajowy jak "Weeds" 26.03.08, 22:24 szmegesz napisała: > Ja też polecam Dextera. Chociaż na samym początku miałam pewne > wahania, jak zobaczyłam głównego bohatera przy jego warsztacie > pracy (hi, hi. Miałam podobne odczucia <hihihi>. Nawet mnie troszkę zemdliło jak zobaczyłam co on wyprawia w tym warsztacie ;D Ale potem tak się do tego przyzwyczaiłam, że teraz nie wyobrażam sobie by Deksio miał inny "zawód" <lol>. Odpowiedz Link
luczijka A propos Dextera... 26.03.08, 22:44 to serialowa Rita wystąpi w Pile 5. www.filmweb.pl/Gwiazda+%22Dextera%22+w+obsadzie+%22Pi%C5%82y+V%22,News,id=41942 Chyba ta aktorka lubi role w "ostrych" filmach/serialach ;DDD Odpowiedz Link
debest3 Re: Czy "Dexter" tez jest taki fajowy jak "Weeds" 27.03.08, 16:23 jakoś niedawno pytałem o to samo)faktycznie serial fajny.. Odpowiedz Link
magda.evie.zoe Re: Czy "Dexter" tez jest taki fajowy jak "Weeds" 27.03.08, 17:56 to mówicie, że Weeds jest fajny? Bo Dexter był świetny Odpowiedz Link
lenkaaa Re: Czy "Dexter" tez jest taki fajowy jak "Weeds" 27.03.08, 18:52 Weeds - fajny ? Weeds jest RE-WE-LA-CYJ-NY !!! Choć przyznaje bez bicia, że pierwsze odcinki mi sie nie podobały DD Odpowiedz Link