Dodaj do ulubionych

Czy "Dexter" tez jest taki fajowy jak "Weeds"

20.09.07, 20:46
To znaczy wiem, ze jest o czyms zupelnie innym, ale z tej samej
stajni, dlatego pytam czy tez tak dobrze go oceniacie. Warto
obejrzec ?
Obserwuj wątek
    • agamasia Re: Czy "Dexter" tez jest taki fajowy jak "Weeds" 20.09.07, 20:52
      Lenka Dexter jest świetny i naprawdę wart obejrzenia. Wiem, że tematyka może
      odstraszać, bo to seryjny morderca, ale nie da sie go nie lubić big_grinDD
      • aniuta75 Re: Czy "Dexter" tez jest taki fajowy jak "Weeds" 20.09.07, 20:56
        Hmmm no mnie nie przypadł jakoś szczególnie do gustu, ale ja się nie znam na
        ambitniejszych serialach ;P.
        • mendosita Re: Czy "Dexter" tez jest taki fajowy jak "Weeds" 20.09.07, 20:57
          Dexter jest super. Lenka oglądaj koniecznie!
          • gugi14 Re: Czy "Dexter" tez jest taki fajowy jak "Weeds" 20.09.07, 21:42
            Dexter jest przesuperowy big_grinD i zakończenie jest ekstra ;]
            • lenkaaa Re: Czy "Dexter" tez jest taki fajowy jak "Weeds" 21.09.07, 10:47
              Mnie właśnie ta tematyka trochę odstraszyła... Na razie i tak Weeds
              jest chwilowo na porządku dziennym, więc decydować sie będę
              później :o)
    • luczijka Re: Czy "Dexter" tez jest taki fajowy jak "Weeds" 21.09.07, 13:02
      Dexter jest spoko big_grin Chociaż przyznam, że na początku mnie mdliło jak go
      oglądałam, ale później się przyzwyczaiłam ;PPP.
      • lenkaaa Re: Czy "Dexter" tez jest taki fajowy jak "Weeds" 26.03.08, 19:32
        Po dłuuugim dumaniu i zastanawianiu się zdecydowałam się ściągnąć 1
        sezon. Teraz czeka w kompie aż podumam i pozastanawiam się kiedy go
        odpalić. Pewnie zajmie mi to kolejne kilka miesięcy, he, he...
        big_grinDD
        • asiaw73 Re: Czy "Dexter" tez jest taki fajowy jak "Weeds" 26.03.08, 20:00
          Grzeszysz dziewczyno, odpalaj ale to już! ;D
          • luczijka Re: Czy "Dexter" tez jest taki fajowy jak "Weeds" 26.03.08, 20:33
            asiaw73 napisała:

> Grzeszysz dziewczyno, odpalaj ale to już! ;D

Święte słowa big_grin A drugi sezon jest nawet lepsiejszy niż pierwszy! big_grinDD Więc
            dalej, do roboty Lenka! ;P
            Ps. Już się nie mogę doczekać na nowe odcinki Deksia <hihihi>. Oby do lata <lol>.
            • szmegesz Re: Czy "Dexter" tez jest taki fajowy jak "Weeds" 26.03.08, 22:16
              Ja też polecam Dextera. Chociaż na samym początku miałam pewne
              wahania, jak zobaczyłam głównego bohatera przy jego warsztacie
              pracy (hi, hi. A potem został moim ulubionym mordercą. Zgadzam się
              też, że 2 sezon lepszy, bo nie powielał shematów z 1. Odpalaj
              koleżanko!
              • luczijka Re: Czy "Dexter" tez jest taki fajowy jak "Weeds" 26.03.08, 22:24
                szmegesz napisała:

> Ja też polecam Dextera. Chociaż na samym początku miałam pewne
                > wahania, jak zobaczyłam głównego bohatera przy jego warsztacie
                > pracy (hi, hi.

Miałam podobne odczucia <hihihi>. Nawet mnie troszkę zemdliło jak zobaczyłam co
                on wyprawia w tym warsztacie ;D Ale potem tak się do tego przyzwyczaiłam, że
                teraz nie wyobrażam sobie by Deksio miał inny "zawód" <lol>.
    • luczijka A propos Dextera... 26.03.08, 22:44
      to serialowa Rita wystąpi w Pile 5.
      www.filmweb.pl/Gwiazda+%22Dextera%22+w+obsadzie+%22Pi%C5%82y+V%22,News,id=41942
      Chyba ta aktorka lubi role w "ostrych" filmach/serialach ;DDD
    • debest3 Re: Czy "Dexter" tez jest taki fajowy jak "Weeds" 27.03.08, 16:23
      jakoś niedawno pytałem o to samosmile)faktycznie serial fajny..
    • magda.evie.zoe Re: Czy "Dexter" tez jest taki fajowy jak "Weeds" 27.03.08, 17:56
      to mówicie, że Weeds jest fajny? Bo Dexter był świetny
      • lenkaaa Re: Czy "Dexter" tez jest taki fajowy jak "Weeds" 27.03.08, 18:52
        Weeds - fajny ? Weeds jest RE-WE-LA-CYJ-NY !!! Choć przyznaje bez
        bicia, że pierwsze odcinki mi sie nie podobały big_grinDD

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka