agamasia 20.11.07, 21:06 Przez tego Dextera !!! A już Doakes w tym odcinku to mnie dobił i co teraz? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
aniuta75 Re: Ja się normalnie wykończę :DDD 20.11.07, 21:27 Kurde babo Ty nic nie pisz mi tutaj, bo ja dopiero po 1x03 jestem . Odpowiedz Link
agamasia Re: Ja się normalnie wykończę :DDD 20.11.07, 22:41 No też ja nie piszę nic, poza tym, że sie wykończę DD Odpowiedz Link
lenkaaa Aniuta !!! 21.11.07, 23:32 i jak wrażenia po 3 odcinkach ? Pytam, bo ja tak się zastanawiam i zastanawiam i zastanawiam i nie mogę sie zdecydować czy zacząć oglądać czy nie....................... Odpowiedz Link
asiaw73 Re: Ja się normalnie wykończę :DDD 20.11.07, 22:44 Agamasia, ja też obejrzałam i chcę następny- teraz, zaraz....kurcze jak ten film wciąga. Bez żadnych spojlerów dla Aniuty można jedno powiedzieć, każdy odcinek trzyma wysoki poziom, wręcz są coraz lepsze. Odpowiedz Link
luczijka Re: Ja się normalnie wykończę :DDD 20.11.07, 23:29 agamasia napisała: > A już Doakes w tym odcinku to mnie dobił i co teraz? Że kto??????????????? ;P Ten czarnoskóry policjant co nie trawi Deksia????? ;D Odpowiedz Link
mendosita Re: Ja się normalnie wykończę :DDD 21.11.07, 06:53 Dokładnie. I co teraz? Chyba Dexter nie docenił przeciwnika. A już się wydawało, że w poprzednim odcinku tak go fajnie załatwił. A jak się Wam podoba Lila? Bo mnie denerwuje strasznie od samego początku. Odpowiedz Link
asiaw73 Re: Ja się normalnie wykończę :DDD 21.11.07, 09:28 Nie cierpię tej żmijki, ale trzeba przyznać, że ognista z niej babka, no i te sceny łóżkowe... Odpowiedz Link
luczijka Re: Ja się normalnie wykończę :DDD 21.11.07, 15:38 Na początku lubiłam Lilę, ale okazała się zbyt zaborcza w stosunku do Deksia Ale trzeba jej przyznać, że jest gorącą babką. Udało się jej obudzić pożądanie w kimś takim jak Dex, a chyba pamiętacie jakie miał z tym problemy w pierwszej serii ;D Czy ktoś jeszcze uwielbia tego podstarzałego agenta, z którym się spotyka Debbie???? DD Moim zdaniem jest niesamowity!!! )) Taki Mahone tylko, że sto razy lepszy <hihihi>. Odpowiedz Link
mendosita Re: Ja się normalnie wykończę :DDD 21.11.07, 16:59 Ja go lubię! Podobał mi się pocałunek w ostatnim odcinku ) W ogóle wątek Deb podoba mi się bardzo. Odpowiedz Link
agamasia Re: Ja się normalnie wykończę :DDD 21.11.07, 17:02 I najlepsza restauracja też była niezła )) Odpowiedz Link
luczijka Re: Ja się normalnie wykończę :DDD 21.11.07, 18:25 Ja teraz bardziej czekam na dalszy ciąg wątku Deb niż Deksia ;DDD Odpowiedz Link
mendosita Re: Ja się normalnie wykończę :DDD 21.11.07, 20:21 Ja chyba też Choć jestem ciekawa jak Deksio wybrnie z kłopotów, które nadchodza. Odpowiedz Link
asiaw73 Re: Ja się normalnie wykończę :DDD 21.11.07, 21:37 Mnie przede wszystkim ciągnie z powodu Dextera, uwielbiam jego monologi, dzięki nim ten serial upodabnia się do książek, które mają przewagę nad przeciętnym filmem, że wiemy co myśli i czuje bohater. No i akcja, nie było do tej pory nudnego odcinka, a postacie jakie krwiste, żywe, mogłabym jeszcze długo zachwalać- jest tylko jeden minus- dlaczego jest tylko raz w tygodniu...? Odpowiedz Link