ilekobietamalat 15.04.08, 08:11 ustawialam sobie sygnaturke..i tu ani sygnaturki ani foromow. wszystko mi sie zepsowaloooo kurcze ja to jednak jestem idiota komputerowy nie wiem jak to zrobilam Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ilekobietamalat Re: bu 15.04.08, 08:26 o wyglada juz normalnie ale za to sygnaturke mam tylko na fotoforach ratunku no Odpowiedz Link
ilekobietamalat Re: bu 15.04.08, 09:56 a zebym to ja wiedziala wyglad jest juz ok widac to po prosyu bylad byl jakis. ale te sygnaturki mnie zastanawiaja. nie raz wstawialam sygnaturke a teraz czarna dziura;> Odpowiedz Link
aniuta75 Re: bu 15.04.08, 10:12 A co Ty chcesz mieć w tej sygnaturce? Bo normalnie to wchodzisz w Ustawienia (po prawej stronie obok loginu nad ulubionymi forami) i tam już masz miejsce na sygnaturkę. Wpisujesz co tam sobie chcesz i musisz zapisać. Potem się wyloguj i wyjdź w ogóle w gazety i zaloguj się i wtedy spróbuj . Powodzenia. Jak coś to służę radą . Odpowiedz Link
ilekobietamalat Re: bu 15.04.08, 10:25 sam tekst;> genialne,wystarcyzlo sie wylogowac;> ech zbilo mnie z tropu to ze na fotoforum pojawila sie od razugupia jestem;D Odpowiedz Link
ilekobietamalat Re: bu 15.04.08, 10:35 tak mi dziweczyna napisala pod jakims moim postem,stwierdzilam ze MUSZE zrobic sobie z tego sygnaturke Odpowiedz Link