aniuta75 20.07.08, 09:59 www.showtv.pl/news_item_1027.htm Jeszcze dwa sezony?? Ja dalej jakoś natchnienia nie mam do 4tego po 4tym odcinku a oni dalej chcą kręcić? I ciekawe o czym będzie? Ileż można trawę hodować i fuksem omijać wymiar sprawiedliwości ? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
szmegesz Re: Więcej Weeds :) 20.07.08, 13:12 A czy oni nie pomyśleli, że te wysokie słupki oglądalności wynikają też z braku innych nowych seriali. Ale z drugiej strony, nie będą mieli porównania, bo jak wejdą nowe odcinki innych seriali to Weeds już się skończy.I tak można bez końca. Odpowiedz Link
agamasia Re: Więcej Weeds :) 20.07.08, 19:49 Mam to samo z Weeds, jakoś wciągnąć się nie mogłam, bo ile można ciągnąć sprzedaż trawki, co chwila ktoś dobierał się do zarobionej forsy Nancy (ostatnio choćby teściu), ciągle ktoś chciał ją szkolić i musiała dla kogoś pracować. Dlatego cieszę się, że pojawił sie nowy wątek z tunelem Odpowiedz Link
mendosita Re: Więcej Weeds :) 21.07.08, 07:02 Też się wciągnąć nie mogłam za bardzo, ale ostatnie dwa odcinki bardzo klimatem przypomniały mi pierwszy sezon i czekam już niecierpliwie na ciąg dalszy. Odpowiedz Link