aniuta75 31.07.08, 14:02 Zaraz się wścieknę!!! Na jakąkolwiek stronę chcę wejść avast informuje mnie, że wirus/robal się do mych drzwi dobija //. To co? W ogóle z netu nie korzystać?????????? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
aniuta75 Atak robali odwołany :) 31.07.08, 14:16 A już mnie powolutku choleroza brała hehehe. Odpowiedz Link
galaxian1 Re: WTF???????????? 31.07.08, 14:51 Avast nie jest debesciackim programem, lepiej sobie zmien na Avire (jesli nie chcesz płatnego). Ja mam Avire i sobie chwale. Plus do tego koniecznie Firewall i program anty-adware'owy (SpyBot Search & Destroy). Bo jesli masz tylko Avasta, to napewno masz rozmaite trojany i robaki w systemie. Odpowiedz Link
aniuta75 Re: WTF???????????? 31.07.08, 20:29 Avire miałam na płytce z gazety komputernej jakiejś ale już mi krzyczał, że koniec, więc mam avasta teraz. No i oprócz tego robię raz na jakiś czas ad-aware odrobaczanie. A avire to gdzieś z netu za daromochę można sobie zapodać? Daj no koleżance jakieś wiarygodne źródełko <ładnie prosi>. Odpowiedz Link
galaxian1 Re: WTF???????????? 31.07.08, 20:59 A co to sie przestalo umiec googlowac ? dobreprogramy.pl/index.php?dz=22&id=388&Avira+AntiVir+Personal++Free+Antivirus+8.1.0.326 Odpowiedz Link
aniuta75 Re: WTF???????????? 31.07.08, 21:33 A jeszcze znając moje szczęście bym wgrała nie to co trza . Sękju . Odpowiedz Link
debest3 Re: WTF???????????? 31.07.08, 15:39 miałem Avasta,najbardziej mi sie w nim podobał ten seksi gadulec,wersja została zaktualizowana teraz mam Kasperskiego) Odpowiedz Link